Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Susa, o eco la rinichi ar fi buna, poate si o urocultura ca sa fii mai sigura; dar daca ai avea vreo infectie urinara sau calculi ar trebui sa ai usturimi sau senzatie de arsura in timpul urinarii, ori dureri de spate
Inni eu stiu ca daca bati separat albusurile de galbenusuri iese mai pufoasa si cred ca si creste mai mult, nici mie nu-mi place ca ia mai mult timp dar iese mai bun asa

Martha 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, te-ai programat la Iliev pentru eco morfo? Nu cred ca-i prea tarziu in sapt 24. Din ce stiu eu, intervalul optim ptr eco morfo e intre sapt 18-24. Eu o sa fac eco morfo in ultima zi a sapt 23.

Ralucutza, nici in rate nu-ti poti lua tensiometru? Gasesti sigur la Altex sau Media Galaxy la preturi mai mici, din alea electronice. Eu zic ca-s bune, din ala electronic am acasa si-s tare multumita. Cand ma duc la dr si-mi ia tensiunea cu tensiometrul ala cum au medicii simt ca-mi pocneste mana cand imi infasoara cureaua aia. (Nu stiu daca m-am exprimat destul de explicit mai sus, scuze). Deci: daca-ti poti face rate, in mod sigur nu te costa prea mult pe luna. Gandeste-te!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, in regula, ma bucur ca ti-a placut. Ouale nu trebuiau separate, chiar se precizeaza treaba asta in cele multe pagini in care se vorbeste despre prajitura.
Am si pozat-o, descarc pozele cand vine sotul, el se pricepe mai bine.

Eloise, Gripo, ce-mi amintiti de scoala! Si eu tot la catedra am prestat 6 ani, apoi am intrat in Cic.
Pe ce discipline sunteti?

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
intru scurt pt ca nu pot sta prea mult in fund, eu nu prea m-am simit bine in ultimele zile, am avut contractii dureroase...Azi am stat toata ziua in pat, si vad ca e mai bine, dar tot ma mai doare. Ii dau in continuare cu gynipral si no-spa si sper sa fie bine.
va pup pe toate!!!

Floricika 27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Mai fetelor,mi-a iesit prajitura.Nu-mi vine sa cred,sunt atat de mandra de mine,de parca eu am inventat reteta.Se pare ca mai sunt sanse si pentru mine de a deveni la un moment dat o "femeie de casa".
MONIQUE iti multumesc ca te-ai oferit sa-mi dai nr. lui IOSUP;daca o sa intru in vreo panica de nestapanit o sa te rog sa mi-l dai;dar la cat sunt de bucuroasa azi din cauza de prajitura,am senzatia ca nimic rau n-are cum sa mi se intample.
TANIMA si eu cred ca fetele au dreptate;daca ar fi fost ceva in neregula cu bebe ti-ar fi spus dr.Stai cumintica in pat si incearca sa te linistesti.O sa vezi ca totul va fi bine.
SUSA imi dau si eu cu parerea despre sangerarea ta: eu cred ca ai infectie urinara,care poate fi insotita de sangerari in momentul in care faci pisu,iar daca e o forma usoara,nu e obligatoriu sa te si usture.Eu zic sa faci o urocultura.
LELIUTZA mai puiule,fetita mea la 19 sapt. si 2 zile avea 282 de grame,iar la 25 de sapt.850 de grame.Asa ca eu zic ca n-ai nici un motiv sa te panichezi.E chiar mai bine daca faci un bebe mai mic,nu de 4 kg.,ca nasti mai usor.
RAMOMAR esti o dulce,ca intotdeauna,ca ma sustii in tentativa mea de a ma transforma intr-o mama responsabila.Si uite ca nu te dezamagesc:mi-a iesit prajitura.
MAMI LILI multumesc de incurajari;e un sentiment tare placut sa vezi ca lumea are incredere ca poti sa faci ceva,chiar atunci cand tu te indoiesti de tine.Sunt convinsa ca o prajitura nu e mare lucru,dar e un prim mic pas catre ceea ce va urma.
ROXANAE imi pare rau ca si tu ai probleme cu colul; placenta inca se mai poate ridica.Pana atunci stai cumintica in patut si ai grija de tine.
RALU nu mai bat si eu apa-n piua pe aceeasi tema;e normal sa ai tensiunea ridicata daca ai alergat.Potoleste-ti spaimele si fi barbata.
Tre' sa fug acum;o sa revin mai tarziu cu un mesaj pentru PUFYMIC.

Sa auzim numai de bine.
26+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Doamne fetelor ce pofticioase si vrednice sunteti.Poate asa ar tb sa fie in mod normal eu nu am nici chiar cea mai mica pofta si nici nu am avut. Poate e mai bine. Si nici nu pap de sa rup.

Cine zicea de placenta Ignatica parca ca nici nu mai stiu la 5 pagini citite (scrieti intr-un ritm infernal de dimineata pina acum ati scris 5 pg). Daca este asa cum a spus ce presupune in afar de cezriana. Ti-a exlicat??? Si de nascut mai devreme parca !!!

Eu nu am probleme cu respiratul poate si din cauza ca burtica mea este mai jos si nu asa sus .Eu am alta de citeva zile ori ma doare noada ori spatele ceva mai sus de noada. O fi ceva rau sau se mareste bebe. Si mai am una o data pe zi parca as face pipi pe mine, de fapt senzatia ca nu fac.

In rest toate bune momentan facem mincarica acum ( sa ma laud si eu ca sint vrednica)si bebe suteaza

Monica 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MamiLili da, la Iliev m-am programat, multumita tie, care mi-ai dat toate informatiile necesare . Mi-a placut la telefon, am vb chiar cu d-lui si era foarte rabdator si volubil.
Mephala eu predau engleza si tot 6 ani de vechime la catedra am in momentul asta. Noroc ca-i mai intereseaza cat de cat... sau e un domeniu la care toata lumea se pricepe, sau toata pushtimea din ziua de azi se pricepe. Si dupa CIC? Te intorci la dascalit si apostolat? Eu incep sa am usoare, dar persistente indoieli in sensul asta... ca salariul e mai mult decat descurajant, mai ales cand ai un copil de crescut (daramite 2!) E drept ca si timpul liber pe care il ai, si-l poti dedica copilului tau, nu se compara cu cel pe care-l ai daca lucrezi la birou 8, 10 sau 12 ore. Si vacanteleeeee, vacanteleeeeee....

Eloise 22+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

quote:
Originally posted by cri19

daca e valabil ce scriu astia la descrierea caruciorului,pana la 3 ani nu mai am nici o grija din punctul asta de vedere.Daca stai sa o privesti ca pe o investitie pe termen lung,cred ca merita.

Sa auzim numai de bine.
26+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Domane ce preturi aveti in Ro - ingrozitor de mari 21.000.000= $840 cad.
Pai in Canada cu scaun pana la 12 ani (deci tooooooooooot set-ul) nu te costa mai mult de 600 - si e din cel cu fite, caci carucior+car seat pana la 10 kg este max 350, car seat pana la 20 kg (max) este 100-150, iar cel pana la 12 ani este 100-150 max.
Si sunt cele de firma si cu tot felul de features.
Ma ingrozesc ce preturi sunt in Ro, caci eu pana acum am dat pe carut+car seat (new born pana la 10 kg) $150 - brand new GRACO - nu am site-ul sa-l vedeti in poza din pacate.
Toate cele bune va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara fetelor

Imi faceti o pofta crancena de visine, va luati revansa nu-i asa?

Bebelina mea mi-a tras suturi incepand de pe la 5am ,m-am trezit cu o foame teribila,cu ochii lipiti am aterizat in fata frigiderului si am mancat ce-am prins.
M-am trezit la 8am si mi-am adus aminte de testul de glucoza!!!
deci nu pot sa-l fac deoarece am mancat,si nici nu stiu daca voi rezista,deja ma compar cu un rontaitor ,la fiecare trei ore trebuie sa rontai ceva altfel am stare de lesin si un piuit ciudat in urechi de zici ca sunt sub un reactor boing!!

Mai fetelor, aseara a intrat sotul meu pe pozele noastre la burtici,l-am prins spionand,a fost asa de entuziasmat si frumos surprins,ne-a facut complimente la toate si ne sustine din umbra!!!

Eu am o propunere;
Hai sa facem un folder cu poze a sotilor nostri,sa le dam si lor putina importanta,al meu bartat traiesti intens sarcina mea,este asa de fericit,paraca s-a schimbat lumea pentru el.

Am sa trimit eu prima poza a sotului pe adresa e-mail,
PUFYMIC cred ca tot pe tine cade beleaua,stiu ca nu esti bine acum; cand te vei simti mai bine,dar mai intai sa vedem ce spun fetele!!
Pupici

+27SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy...vezi ca ti-am trimis pe yahoo messenger link-ul dar dupa aia am citit mai atenta mesajul unde tu imi cerusei de fapt reteta. Asa ca ti-am trimis reteta (copy-paste...ca nu am transcris-o cu vorbele mele )..pe mail (yahoo)

Pe mine m-a pocnit un somn ...

bb_ralucutza...vad ca ti-au spus fetele de toate Nu mai plange ca afecteaza bebe si strici 2 deodata : nici tensiunea nu ti-o reglezi si nici bebe nu sta linistit in burtica. Si sunt si eu de acord cu fetele ca nu era tensiunea ta reala. Data viitoare cand mai mergi...daca e tot asa mare...roaga medicul sa mai asteptati putin si sa ti-o mai ia inca o data..spune-i si tu ca ai venit in graba..bla bla bla...daca nu e asa cooperant.

Floricika ...sa fii cuminte, ca noi ne gandim la tine. Mai avem putin de asteptat. Imediat trece.

Roxanae ce lungime are colul tau ? Si al meu e scurt (2.87). La urmatoare eco o sa fie sigur si mai scurt.

Daca n-oi ajunge eu la dimensiunea de 1.05 !!!!...asta ca sa nu zic ca nu am spus.
Nu prea am mai stat in pat asa mult ca pana acum.

Si acum ...despre prajitura...sotului meu i-a placut partea unde era mai scunda ....asa ca in cele din urma am fost apreciata...ca am nimerit-o (hi, hi, hi)

Pufy...tu cum mai esti ? Te mai doale popouuuu?..ai avut un funduletz tare mediatizat zilele astea...Jennifer Lopez...

Inni 28+ cu ....

Mergi la inceput