Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
Susa spune:
buna fetele...
se pare ca daca stau in fund la calculator e mult mai bine, nu mai curge nimic. Inca tot nu sunt lamurita dar mai astept. Dupa cum ai spus si tu Inni probabil un eco la rinichi e un pic tardiv daca deja s-a eliminat pietricica sua nisipelul. ar trebui sa ma bucur ca eliminarea a fost nedureroasa nu? Eu No-Spa nu am luat de loc inainte iau doar de o zi de cand mi le-a prescris medicul. Va pup si pofta buna la papat praji cu visine sau alte bunataturi.
Silvia
26+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
katia spune:
Susa draga...ai mare grija de tine si tin pumnii sa fie totul bine...o sa vezi ca o sa fie 
Inni estiextraordinara.....iesita din comun...sau ai azi o zi deosebita ca nu pot sa-mi explic altfel felul tau de a fi de azi
Mie mi-a trecut pofta...am mancat de pranz si simt ca nu mai incape nimic in stomac...s-a trezit si fiica-mea ca de dimineata a tot stat linistita...asa ca toate au intrat in normalitate ![]()
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
leliutza spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari 
, imi pare rau ca m-am vaitat dar ...
, sper sa fie bine bine la toate fetele.
M-ati innebunit cu retetele voastre, as manca de toate da n-are cine sa imi faca, asa ca va citesc si saaalivez pe sec.
Susa imi pare rau pt. sangerare, sper sa fie de la rinichi, da daca curge numai la pipi eu cred ca are legatura cu rinichii, nu cu restul, of, prin cite trebuie sa mai trecem.
Va pup
Leliutza
inni spune:
Pufy fac prajitura de pe culinar.ro despre care mi-a spus Mephala. Pana acum coca e absolut delicioasa (eu sunt innebunita dupa coca..as manca tot castronu')
Katia bine ca te potolisi intr-un final.
.Sa-ti fie de bine ! Eu n-am mancat de pranz dar am mai luat cate un deget doua de coca. ![]()
Eu cam asa sunt cam in fiecare zi, doar ca azi am reusit sa va transmit si voua din buna mea dispozitie.Si imi pare bine...poate nu mai simtiti asa tare ce va mai nelinisteste (dureri, placente joase....etc etc..pietricele la rinichi...)...
..nu stiu..zic si eu. Imi doresc sa treceti mai usor peste toate...ca toate se rezolva.
Depinde si de ce se discuta pe forum...![]()
![]()
Inni
28+ cu
....
katia spune:
Ai si tu dreptatea ta Inni, eu am din we o stare de nervi si sictir si disperare tampa non stop (am avut o intalnire care nu credeam sa ma influienteze asa de tare...oricum e off topic si nu mai zic desi mi-ar prinde bine sa vb cu cineva....si ieri am dat de persoana in cauza aici pe forum)....iar tu mi-ai transmis starea ta de bine si parca ma simt mai in forma...adica mi-ai facut un bine fara sa vrei si mi-ai adus aminte de o prietena veche cu care nu am mai vb demult si am vorbit cu tati care se pare ca va avea o marire de salariu si er mai bine dispus....si si si si....SARU' MANA!!!!!!!!!
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mephala30 spune:
Inni, si eu execut acum prajitura.
Nu pun zahar peste visine, ca-mi place prajitura nu grozav de dulce. Cred ca voi pune 14 linguri de zahar...sa fie coca mai dulce in comparatie cu visinile.
Revin cu poze daca iese bine.
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
MamiLili spune:
Susa, cere parerea unui medic internsist in legatura cu sangerarea.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
22 sapt
inni spune:
Mephala gata eu am terminat-o. E la cuptor. Nici eu nu am pus zahar peste visine, pana la urma..dar nici zahar in coca mai mult, nu am pus....vreau sa vad cum iese asa cum e si la tura urmatoare..adaug zahar ori in coca ori peste visine.
Mama facea prajitura din-asta iarna dar puse visinile de vara cu zahar..special pt. prajitura. Ea nu e pe acasa acum si nu aveam pe cine sa intreb.De-asta nu am stiut in cazul asta ce sa fac. Sa vedem cum va iesi asa.
Katia felicitari pt. marire sot salariu. Da-o-ncolo pe acea persoana....da' daca vrei se poate vb si pe yahoo messenger sau aici pe chat..si atunci nu mai esti off topic nicaieri
Tr sa fii mai nesimtit in zilele noastre...iti spun eu...ca m-am fript cu multe persoane...unele chiar de la care nu ma asteptam. Si acum sunt mandra de mine ca sunt sucita la 180 grade. Nimic nu ma mai afecteaza, nu mai pun la suflet ca fraiera. E mult mai bine asa.
Sa fii mai nesimtit.
E tare bine.
Inni
28+ cu
....
katia spune:
Bai fetelor.....eu nu stiu sa intru pe chat........ma invatati? ![]()
MamiLili spune:
Leliutza, stai linistita! Dr a zis ca bebelusul tau e ok, s-ar putea sa fie mai mic pentru ca ai avut ovulatia mai tarziu. Te rog nu te nelinisti.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
22 sapt