Mamici de iulie - august 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 21
madacristina spune:
Buna fetelor....
Scuze ca nu am mai scris,dar la mine e santier...nebunie totala...nici nu ma simt prea bine,am dureri de burta f tari si de mijloc si dc nu sunt la bucatarie sa le dau de mancare atunci sunt in pat....
M-a intristat f tare ce i s-a intamplat Cristieni-Ana,insa o apreciez f mult pt taria de care da dovada,eu una nu stiu dc as fi putut trece peste asa ceva....si in astfel de situatii chiar nu exista cuvinte care sa poata alina o astfel de durere.
Ce sa va spun despre mine:am fost luni la control,totul e bine,chiar dc de o saptamana am contractii colul este inchis.I-am spus doctoritei despre problema pe care o are copilul si a zis ca o sa anunte atunci cand nasc si medicii de la copii,pt ca in 2-3 zile cat vom sta in spital nu s-ar observa ca are probleme....
Intreba cineva unde am facut ecografiile - la medicover victoriei dr ples si dr calomfirescu,insa doc mea mi-a zis ca aceasta problema a aparut dupa acele ecografii,nu se stie cauza,insa s-a uitat pe vechile ecografii si aparea ca rinichii sunt k,si atunci a zis ca e posibil sa fi aparut pe urma aceasta mica problema,pt ca si ea ca si dr herghelegiu a zis ca nu e grav,ca se rezolva.
In rest am un mare stres....dc nu-mi dau seama cand mi se rupe apa,dc in acel moment ma duc la toaleta si fac pipi si atunci cuurge si apa????sunt f panicata,am deja cosmaruri,asa sunt eu mai panicoasa de fel,oricum tin sa va spun ca burta mea e fff jos si nu stiu cat va mai sta bebe acolo...tot ce-mi doresc este sa fie totul bine....Noapte e cel mai greu,sau dc stau jos,cand tb sa ma ridic sau sa ma intorc in pat am niste dureri de burta si mijloc de zici ca-mi da cineva cu o bata peste burta,nu stiu dc mai pateste cineva asa,insa doc mea mi-a zis ca e si din cauza ca bebe e mare si apasa f greu....
Apropo sa ma treceti si pe mine la masuratori:36w4d - 2951gr
Vreau sa vad si eu pozele cu bebe mic,va rog sa-mi spuneti si mie parola.
Nu stiu dc o sa mai am timp sa intru f des,insa promit sa va anunt dc cumva bebe se hotaraste sa vina mai repede,dar dupa cum arata burta si ce dureri am .......
Am uitat sa modific in semnatura:acum avem 37w4d
Va pup pe toate si va multumesc ca va mai ganditi la mine...
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada 36w4d - 
Consi spune:
larissa multumesc. hai ca m-ai intaratat. o sa ma fac rea cu ele
.
Consi si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
dandana spune:
calcul concedii:
1. concediul pre si post natal, ca ne intereseaza pe toate:
se face o suma a a veniturilor totale brute pe ultimele 6 luni (include si prime sau alte concedii medicale) si se imparte la totalul zileleor lucratoare din aceste 6 luni, la acest rezultat se aplica procentul de 85% si asa se obtine media zilnica. aceasta valoare se inmulteste cu nr de zile lucratoare din perioada de concediu. nu se retine decat 1% somaj pt primele 30 de zile calendaristice.
se acorda pe baza de certificat medical, deci angajatorul e obligat sa-l plateasca pe tot pt ca oricum isi deduce banii, adica el doar ii da dar in final se plateste din fondul de sanatate.
ideea e ca discutam doar de sume oficiale, nu de intelegeri de alta natura cu angajatorul!
pont: daca aveti salariu mic, avantajos este sa va luati doar 42 de zile de postnatal, daca aveti salariu mare, profitati de toate cele 126 si chiar si de concediul de odihna pe 2006, pt ca avem dreptul la cel putin jumate din el.
urmeaza si restul mai spre sfarsitul programului!
dandana
34+
andreea25 spune:
ioana81
ptr info ,sper sa mi dau si eu seama atunci
.totusi imi cunosc corpul asa cat de cat sunt constienta de modificari ,mai citesc ,mai intreb si eu una alta,eu sunt increzatoare si cred ca o sa ma descurc. vorba lui huacin cred,o sa mi iau numai hartie alba la toilet de acum incolo ca sa studiez mai intens
.
doamne fetelor cand va aud ca mai aveti putin si ca gata o sa va vedeti bebeii nu mi vine sa cred ! eu tot zic ca mai e destul timp ca doar na suntem in iunie ! eu vreau sa fiu mamica de sf lui iulie -inceputul lui august!
andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
lucians spune:
Saru'mana,Consi! dar nu mi-ai zis daca se si vad.Incearca sa dai pe my photo si vezi daca iti apar.

gabitza
Sabana spune:
Si eu folosesc hartie igienica alba inca de la inceputul sarcinii. Mai ca nu mi-am infiintat si un microscop in baie ptr a o studia mai bine.
Eu plec imediat la spital la eco. Sa vedem ce mai face bebita mea. Apoi avem musafiri, sotul meu implineste astazi 31 de ani si noi 7 ani de existenta. Pana la urma nu i-am putut-o livra pe bebita cu funda rosie. Va pupacesc pe toate.
Amabella oricand cu placere.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
nicole25 spune:
sabana La Multi ani pentru sot cat si pentru aniversarea casatoriei voastre.Multi ani fericiti impreuna cu bebe de acum inainte.
36+
nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png
norocuta spune:
Ooooo sabana ...ce zi mare....

La multi ani cu fericire si realizari pe toate planurile!
georgiana
34w
eugcem spune:
Dandana, multumesc pentru ca ne spui cum se calculeaza salariul. Mai am totusi o nelamurire. Tu ai zis ca nu se plateste impozit pe salariul acesta. Dar celelalte lucruri, gen asigurare de sanatate, etc. se vor retine?
Multumesc,
Eugenia 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png