Kusadasi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Am gasit o oferta in Marmaris vreo 7 zile ,in Kusadasi vreo 2 zile si in insula Rhodos si la Bodrum ,toate astea intr-un sejur de 12 zile ,cu ff multe excursii ,croaziere , etc.
Cele mai multe zile se sta in Marmaris .
Cum este la Marmaris ?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

In Marmaris e superb. Daca poti face si un curs de scufundari acolo, e un vis !
E o mare plina de vietati de la pisica de mare pana la caluti de mare, corali si toate cele :)

Distractie placuta !

Mariaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Tocmai m-amintors de la KUSADASI si e SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERb!
Preturi bune (nu e sezon, am fost in iunie)
Hotel TURKAD (personalul e grozav)e mai bun decat altele de 5 stele, turkad are 3stele+; cel mai mult m-a impresionat bunatatea oamneilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ne-am hotarat la KUSADASI ,in 06 Septembrie ...singura problema ,pe care trebuie sa o clarificam in 2-3 zile este hotelul , si anume :
- Aqua Fantasy Resort ;
- Adakule ;
- Surmeli Ephesus ........,oricum am ales All inclusive.
Stiti ceva de aceste hoteluri?!?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Si eu am primit astazi confirmarea pt. hotel Viva le prince ada, 3*+, all inclusive. Abia asteeeeept! A mai fost cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Imi poate spune cineva ce excursii optionale se pot face din Kusadasi si cam la ce preturi? Sau un site unde as putea gasi informatii, eventual al unei agentii de pe acolo.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Se pot face excursii la:
Adaland
Casa Fecioarei Maria
Efes
Pamukkale
Samos
Plimbare cu vaporasul
Preturile variaza, dar mai bine te duci sigur ca prin agentie e mai scump: ex : LA casa fecioarei Maria ghida a cerut 20 euro de persoana si intrarea era 5 (noi am inchiriat scutere si am fost singuri)

Mergi la inceput