Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi azi. In primul rind "La multi ani!" bebeilor care mai implinesc azi o lunita! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Despre noi nimic deosebit, totul este foarte OK cu al meu nazdravan care mai nou stie sa se si dezbrace singur de tricou......

Va dorim un weekend placut si toate cele bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelor la noi este o mare .......mare........problema cu somnul ,de doua nopti Antoine nu mai vrea sa faca dodo ,aseara sa trezit din ora in ora ,cred ca iarasi sint ceva dinti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Dana imi pare rau ca Antoine doarme rau, poate sunt dintii, ies si scapati.
Petrut n-are nici un dinte, 2 nopti a dormit prost, dadea din ras in plans, l-am dus la doctor si mi-a zis ca e evident ca ceva il deranjeaza, dar tot ce a controlat el e ok, sa-l supraveghez si daca se inrautateste situatia sa ma mai duc iar la doctor. Si uite ca a 3-a zi a fost totul ok, fara sa-i facem nimic, dar si fara sa stim ce-a avut.

Ieri la amiaza l-am pregatit de iesit la plimbare, l-am pus jos ca de obicei cu jucariile in jur si am plecat sa ma imbrac si eu. A durat cateva min., la intoarcere il gasesc dormind ca betivanu' , dupa ce gasise si bause sticla cu suc

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, ce poza reusita! Nu mi s-a intamplat niciodata, absolut niciodata ca Dinu sa adoarma asa aiurea, e un intreg tabiet cu somnul, obligatoriu trebuie sa fie in patul lui.

Nanadana, si eu la fel patesc, cred ca de 20 de ori s-a trezit, nici macar nu mai cred ca sunt dintii.

Azi incerc si eu paste. Parmezan au voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor

Trec si eu la raport, repede ca trebuie sa-mi mut infantul in patut si sa fug la dush. De maine dau iar drumul la AC ca nu se mai poate.
Analizele lui Andrew au iesit foarte bune, Ca, ca el a fost motuvul principal al analizelor este la limita de sus-140 parca. Deci transpiratia abundenta la cap in cazul lui nu este determinata nici de lipsa de Ca, nici de Fe.
Hai sa va spun ca mi-e drag de mor. In primavara viitoare venim in vizita in Ro. Abia astept. Imi e asa de dor.. Imi este si un pic teama pentru ca drumul este lung, Andrew destul de mic, sper sa ma nimeresc sa vin cu mama, imi este mai usor. Vom sta cateva luni(depinde si de tati cat va fi in stare sa indure sa stea singur acasa). Avem de rezolvat cu pasapoartele, al meu expira luna asta, lui Andrew ii trebuie pasaport, inca nu stiu care e mai bine sa i-l fac: cel romanesc sau cel american.
O gramada de vise, planuri.
De cateva zile am depistat care este cauza deselor treziri in prima parte a somnului lui Andrew. Nu-i place acoperit. Azi dimineata l-am gasit inghetat tun, parca nici nu mai avea sange in vine. I-am bagat mana si la pampers, fundul ii era sloi. Ma inspaimanta cand il gasesc asa rece. Dar se pare ca lui ii place asa. Am incercat sa-l acopar si incepe mariala si transpiratia abundenta.
Pentru fetele din America. Copilasilor vostrii ce borcanele papa cu placere? La Andrew pe locul 1 sunt macaroanele cu branza in care mai adaug eu branza de vaci (pentru fetele din tara:branza americana nu are pic de sare, este moale si nu are nici un gust) apoi pui cu taietei-cand si cand, brocoli cu morcov si branza-in care mai adaug eu branza de vaci, sos de mere, piersici si para, un pic si para cu ananas. Am luat acum o gramada de borcanele "noi" Stagiul 3, sa testam. Restul de papa ii fac acasa.
Am incercat sa-i fac mancarica de mazare. Ffff buna, cu mazare congelata. Parca i-as fi dat ardei iute. A iesit dulceaga, iar lui nu-i place dulcele, abia a acceptat cu chiu cu vai fructele din borcanas, si pe alea le papa cu ochii in TV, se face ca nu vede ce-i bag in gurita.
Ma duc sa-l mut, sper sa mai intru si maine pe DC
Va

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Poze de ultima ora: http://pg.photos.yahoo.com/ph/septoct2005/detail?.dir=412ere2&.dnm=a123re2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/septoct2005/detail?.dir=b943re2&.dnm=331fre2.jpg&.src=ph

acum chiar ma duc..

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

La multi ani puiutilor care azi isi implinesc lunita

raportam n trezire a lui Antoine azinopate
Diana mersi ,cred si eu ca sint dintii ,este un dulce Petrut cum face nani
Oana imi pare bine ca analizele au iesit bine si ca o sa plecati in romanica ,numai vesti bune ,este un dulce Andrew cum doarme si cu urechi de iepuras
Tonnia ce baieti avem ,sa ne spui si noua cum papa pastele Dinu

gata ma duc sa beau o cafea ,ca nu mai potimi pica ochi in gura si puiul meu este foarte activ

poze

Mergi la inceput

Nu plec sa imi beau cafeaua pina nu il felicit pe Alberto puiutul lui Dana-Lucia care sti sa isi dezbrace singurel tricoul ,mii de felicitari

gata ma duc la cafea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, probabil ca un strop de parmezan nu face nimic rau...dar ai grija cu el ca e destul de sarat.
Ruxandra, ai PM. Nu o sa ajung sigur la 9-10 in parc, e deja aproape 10 si sunt inca in pijama. Poate dupa 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si multumim mult Nanadana ca ne-ai remarcat si felicitat, draguta ca de obicei! Eu am folosit in perioade de "top" ale iesirii dintisorilor lui Alberto Dentinox si nu am avut astfel probleme cu somnul noaptea.

"La multi ani!" bebeilor care mai implinesc azi o lunita!

Sa aveti o simbata cit mai placuta si de la,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput