Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ba l-am primit, da' apoi nu mi-ai raspuns pe mess. Si nah..crezui c-am facut freo boacana...ca la cat de turbulenta sunt........ Da' daca nu esti, sunt HAPIIIIIIIII! Auzi...cica sambata ne face cinste Copki! Da' acum vin cu bani marunti k sa nu mai patzim nepatzite!
EDIT: FRUMOASO!

quote:
Originally posted by krelia

TU TE-AI TZACANIT????
da' Pm-ul meu il primishi??

cand n-am mai vb eu cu tine??
urato!
quote:
Originally posted by SunSmile

Cumile.....de ce esti suparata pe mineeeeeeeee???? Plang sa stii si fac inundatii in centrul capitalei!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

georgi, insaantosire grabnica...

sunule, cine-i cori?

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

p.s. pot sa dau ignore unui membru dc? adica sa nu mai vad la nici un subiect postarile membrului? si el sa nu le mai vada pe ale mele? incerc sa evit un conflict

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Ce mi-as dori sa se poataaaaaaaa...stii tu of-ul meu! Da' nu cred...sau eu nu stiu!

quote:
Originally posted by addinel

p.s. pot sa dau ignore unui membru dc? adica sa nu mai vad la nici un subiect postarile membrului? si el sa nu le mai vada pe ale mele? incerc sa evit un conflict

pupici pe botici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

n-am primit mah nici un mesaj pe mess..cred ca sunt sabotata (acu poti trimite au ba?)
frate..io sambata nu poci ca sa viu...ca la ora 14 am neshte kestii neshte trebi...asa ca...dk vreti...vineri...ca duminica...iar nu stiu ce fac...s-ar putea sa plecam intr-un vizig de obligatiune sa dam o invitatiune si nu cunosc inca ora...

Cori era pe santier ...si abia ne auzeam

quote:

Ba l-am primit, da' apoi nu mi-ai raspuns pe mess. Si nah..crezui c-am facut freo boacana...ca la cat de turbulenta sunt........ Daca daca nu esti, sunt HAPIIIIIIIII! Auzi...cica sambata ne face cinste Copki! Da' acum vin cu bani marunti k sa nu mai patim nepatite!
quote:
Originally posted by krelia

TU TE-AI TZACANIT????
da' Pm-ul meu il primishi??

cand n-am mai vb eu cu tine??
urato!
[quote]Originally posted by SunSmile

Cumile.....de ce esti suparata pe mineeeeeeeee???? Plang sa stii si fac inundatii in centrul capitalei!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Doamne ajuta, Sfanta Parascheva!!
...s-a rezolvat..nu si poati...
si stii ceva...ia mai pune-ti pofta-n cui ca-s si altii care vor asa ceva

ps.cine-i tipa?

quote:

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mami ... am zis eu asa ceva ... nu sambata... duminica... da stai sa se adune tot "clanul zapaucelor" sa vorbim...
Auzi... si sa nu te prind cu marunti la tine... ca io nu primesc decat din aia albastrii

quote:

Ba l-am primit, da' apoi nu mi-ai raspuns pe mess. Si nah..crezui c-am facut freo boacana...ca la cat de turbulenta sunt........ Da' daca nu esti, sunt HAPIIIIIIIII! Auzi...cica sambata ne face cinste Copki! Da' acum vin cu bani marunti k sa nu mai patzim nepatzite!

Mergi la inceput

Buei io puteam sambata pe la 4...dar nu pt multa vreme, ca aveam party. Maine trebuie sa fim tot asa la o aniversare...duminica am musafiri. Mama ei de munca si distractie...sa vezi ce ajung io la 30jde kile!
Adinelus...da si tu pe pm datele problemei! Mai facem vreun fan-club????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Hai ca esti tare ... si eu vreau asa ceva, dar din pacate nu se poate asa ceva... deci vorba lui Kreliutz trebuie sa ne "punem pofta-n cui"

P.S. Cori e ubita noastra Pliciulinu

quote:

pupici pe botici

Mergi la inceput

lasa mah ca ma calmez io...

gagicile cu nunti, ati auzit cat se scumpesc florile??? kreliutz, tu faci cu happy family cumva? vroiam sa verific ceva.

pupici pe botici

Mergi la inceput