Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_maria222 spune:
here i am ..once again...happy happy happy! nu pt par..culoarea imi place dar de tuns..neah..doar m-a filat un pic si m-am enervat ca NU a vrut sa ma tunda.. nu ma intrebati de ce...de nebuna poate!!! nici nu mai zic ca m-a plouat de zici ca-s porcusor de guineea frezat!!
in rest..acum am venit de la plimbarica.......a fost super extra ok..am tipat prin niste walkie talkie....eu si prietena mea luiza..ca niste zabauce...ca deh..doar sunt sefa lor!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
SunSmile spune:
Adinule hai fruntea sus! Stiu cum e...in ambele cazuri(si plecata si ramasa acasa) si te inteleg! DAR...gandeste-te ca el e acolo unde trebuie si ca profesional o sa-l ajute mult, iar cand se intoarce va veti casatori si veti avea parte de multe, multe zile senine! Hai...fii tare!
p.s. si o sa aveti si casuta pe malul marii la care visati!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Si vrusai sa va zic si noapte buna! Merg si eu sa pap si apoi la munca! Ne auzim maine...astept sa ma felicitati si pe mine.....pt asa copil mare si frumos!
Pup
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Si vrusai sa va zic si noapte buna! Merg si eu sa pap si apoi la munca! Ne auzim maine...astept sa ma felicitati si pe mine.....pt asa copil mare si frumos!
Pup
Pai te felicit de acuma ! Felicitari !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
sunule, mercik de incurajari. intre timp am tras si un bocet (dar de fericire... a reusit pupicu sa ma impresioneze chiar si in lipsa). sa-ti traiasca copchila, sa fie sanatoasa si fericita si sa aiba parte numai de lucruri frumoase.
trenduliciuuuuu... si la multi ani in avans (sac! sa fiu eu prima... ) sa iti dea DD tot ce iti doresti si sa ai numai zile senine si lumina si culoare si zambete si ... cemai vrei tu. pupici inca o data! p.s. si sa iei licenta, dap?
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Dar Fanna pe unde o fi ? In concediu , oare?
Dany
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Bagati un ochi si pe la "evenimente"
Dany
da..sa traiti...
p.s. tu mi-ai cerut bilete pt madrid??? vrei pana la urma??
multe poze
HAI DINAMO!!!!
daniela_daneza spune:
quote:
p.s. tu mi-ai cerut bilete pt madrid??? vrei pana la urma??
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Ba da .Dar mai caut.Am gasit ceva mai bun la pret !
Dany
ana_maria222 spune:
super.....
eu m-am straduit cat am putut..sa stii..
multe poze
HAI DINAMO!!!!