Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimistelor! Am si eu in sfarsit cateva minute libere si am zis sa intru sa va salut.
Andreea!
Eu sunt in criza de timp...mai am 2 saptamani pana la licenta si lucrarea mea nu e gata, de invatat nu am avut timp, din 900 de grile am apucat sa fac de abia 90
Dar sunt optimista

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pozeeeeeeeee de acum cateva minute!!

http://community.webshots.com/photo/287635289/2574125320066557818noguiq

http://community.webshots.com/photo/287635289/2141008750066557818FeVZcn

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce catati bai pe pagina 2??? Pai nu meritati voi bataie?

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Acum am aterizat acasa.Am iesit la bere cu colegii! Sac! Ne facem de cap .Si mi-e foame.Desi la ora asta nu ar mai trebui sa maninc , oare? Dar o salata cu 2 mici , merge nu?

Pofta mare , Nasica!

Anamaria , sa iti fie de bine! Frumoasa!

Hai ca dupa ce maninc va povestesc ceva haios!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pofta buna daniela...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pofta buna si tie Finutza! Eu am papat, ma mai conversez cu o prietena pe mess si merg sa-mi culc baietii, k sa potlucra.
Geo venishi?

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutareeeeee! bai, m-am convorbit cu socra-miu o gramada. am aflat pana si patanii de cand era el in facultate. saracul om, nu il asculta si pe el nimeni. o sa- mai sun cat e pupicu plecat.

dani, pofta buna!

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Somn usor fetelor, ne auzim maine.

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc !
Gata .

deci , azi dimineatA pe la 10.00 ca o floricica zic sa o sun pe Andreea , sa ii urez LA MULTI ANI !Frumos pana aici.Constat ca nu am numarul ei de tel la mine, sun copilul sa il caute in carnetelul de pe birou .Mi-l da.Sun .Raspunde un barbat , cer poilicos cu Andreea, mi-o da ....ii urez toate cele...vad eu ca nu percuteaza cand spun cine sunt...dar imi multumeste .Avea ce-i drept o voce de fetita, dar si Andreea noastra .SUNT CAM NEDUMERITA.Deschid DC-UL sa vad daca scrie ac am sunat-o.Nimik....Mai trec cateva ore si o intreb la subiect.Imi da PM ...II CER NUMARUL CORECT SI APOI VB PE MESS.

Era inversata o cifra! Ha-ha! Dar ce coincidenta: sa o cheme tot Andreea si sa fie ziua ei de nastere azi....

Sunt cool, nu?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am veniiiiit.Demuuuult.Dar intai m-am saturat de vorbit, pupacit, giugiulit cu fi-mea si pe urma baita si toate cele.Acum am bagat-o la nani si am deschis putin calculatorul.
Ufff!!!Ce bine e cu maimu acasa...Parca toatul a prins viata.

Ana sa porti freza sanatoasa.Nu-mi dau seama daca ti-ai pus si unghiile???

Fla deja e pe drum...

Danezo io-mi fac ficatei cu cartofi si salata... Meniu de restaurant, ce mai...Dar asa am poftit la icrele lui Sun...

In rest, mai am de invatat si sunt 2 legi care nu-mi plac deloc.Si pe care doar le citesc ca nu am cum sa le invat.Ce-o vrea DD.Sper sa nu-mi dea tocmai din ele...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput