Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 12
BraveGirl spune:
Salutare optimistelor! Am si eu in sfarsit cateva minute libere si am zis sa intru sa va salut.
Andreea!
Eu sunt in criza de timp...mai am 2 saptamani pana la licenta si lucrarea mea nu e gata, de invatat nu am avut timp, din 900 de grile am apucat sa fac de abia 90
Dar sunt optimista
==========
Corina
Albumul meu
ana_maria222 spune:
pozeeeeeeeee de acum cateva minute!!
http://community.webshots.com/photo/287635289/2574125320066557818noguiq
http://community.webshots.com/photo/287635289/2141008750066557818FeVZcn
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
SunSmile spune:
Ce catati bai pe pagina 2??? Pai nu meritati voi bataie?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Acum am aterizat acasa.Am iesit la bere cu colegii! Sac! Ne facem de cap .Si mi-e foame.Desi la ora asta nu ar mai trebui sa maninc , oare? Dar o salata cu 2 mici , merge nu?
Pofta mare , Nasica!
Anamaria , sa iti fie de bine! Frumoasa!
Hai ca dupa ce maninc va povestesc ceva haios!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ana_maria222 spune:
pofta buna daniela...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
SunSmile spune:
Pofta buna si tie Finutza! Eu am papat, ma mai conversez cu o prietena pe mess si merg sa-mi culc baietii, k sa potlucra.
Geo venishi?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
addinel spune:
salutareeeeee! bai, m-am convorbit cu socra-miu o gramada. am aflat pana si patanii de cand era el in facultate. saracul om, nu il asculta si pe el nimeni. o sa- mai sun cat e pupicu plecat.
dani, pofta buna!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Himmelsduft spune:
Somn usor fetelor, ne auzim maine.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
daniela_daneza spune:
Multumesc !
Gata .
deci , azi dimineatA pe la 10.00 ca o floricica zic sa o sun pe Andreea , sa ii urez LA MULTI ANI !Frumos pana aici.Constat ca nu am numarul ei de tel la mine, sun copilul sa il caute in carnetelul de pe birou .Mi-l da.Sun .Raspunde un barbat , cer poilicos cu Andreea, mi-o da ....ii urez toate cele...vad eu ca nu percuteaza cand spun cine sunt...dar imi multumeste .Avea ce-i drept o voce de fetita, dar si Andreea noastra .SUNT CAM NEDUMERITA.Deschid DC-UL sa vad daca scrie ac am sunat-o.Nimik....Mai trec cateva ore si o intreb la subiect.Imi da PM ...II CER NUMARUL CORECT SI APOI VB PE MESS.
Era inversata o cifra! Ha-ha! Dar ce coincidenta: sa o cheme tot Andreea si sa fie ziua ei de nastere azi....
Sunt cool, nu?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Am veniiiiit.Demuuuult.Dar intai m-am saturat de vorbit, pupacit, giugiulit cu fi-mea si pe urma baita si toate cele.Acum am bagat-o la nani si am deschis putin calculatorul.
Ufff!!!Ce bine e cu maimu acasa...Parca toatul a prins viata.
Ana sa porti freza sanatoasa.Nu-mi dau seama daca ti-ai pus si unghiile???
Fla deja e pe drum...
Danezo io-mi fac ficatei cu cartofi si salata... Meniu de restaurant, ce mai...Dar asa am poftit la icrele lui Sun...
In rest, mai am de invatat si sunt 2 legi care nu-mi plac deloc.Si pe care doar le citesc ca nu am cum sa le invat.Ce-o vrea DD.Sper sa nu-mi dea tocmai din ele...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE