hotel Piccadilly in Mamaia

hotel Piccadilly in Mamaia | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

A fost careva anul trecut pe litoral, in Mamaia, la hotel Piccadilly?
As vrea sa-mi iau bilete anul acesta, am gasit oferta atractiva dar vroiam sa stiu cate ceva despre hotel. Cum mai arata acum? S-a renovat?
Eu am mai fost acolo acum 6 ani dar de atunci cred ca s-o mai fi schimbat cate ceva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am fost noi chiar anul trecut si am fost multumiti... e liniste si e bine pentru o familie cu copil. locul copilului sub 12 ani nu se plateste, iar in spatele hotelului e amenajat loc de joaca; daca se poate rogi la receptie sa va dea camera spre lac, nu spre strada; nu voi pretinde ca e lux, dar e curat, linistit, mancarea e ok si e aproape de plaja fara a avea si harmalaia care insoteste de obicei apropierea de plaja; ca pozitie de-a lungul statiunii este la capatul telegondolei; concediu placut si sper sa te ajute aceste informatii,
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Multumsc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

eu am fost acum 6 ani si nu mi-a palcut de loc pt ca era foooooooarte departe de aproape orice din statiune si la masa trebuia sa comand de azi ce vreau sa mananc maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

mie chestia asta cu comanzi de azi ce mananci maine mi s-a parut ok - mai ales daca vrei sa dureze putin si vrei sa ai sansa sa gasesti si mai tarziu (la ora 2-3) mancarea respectiva; ma gandesc la faptul ca eram cu un copil dupa noi care nu statea locului prea mult si ca trebuia sa mergem repede sa o culcam copilul, deci doream sa stam cat mai putin in restaurant, ca pentru copil evitam anumite feluri...

hotelul este relativ aproape de cazinou... depinde de locurile pe care le frecventezi ca sa zici ca e aproape/departe de ceva

noi nu am resimtit pozitia in nici un fel ca o problema... cel mai important era sa avem liniste pentru noi si copil si sa nu fim departe de plaja... in rest nu prea ne-au interesat alte lucruri... poate suntem noi mai pensionari :)

depinde care sunt criteriile tale mirela, in alegerea unui hotel

Mergi la inceput