Gradinita Sf. Imparati Constantin si Elena
Am vizitat ieri aceasta gradinita care se gaseste in sectorul 3, pe strasda Labirint si mi-a facut o impresie buna. Aveti informatii despre ea ? Aveti copilasii acolo? Eu va pot da cateva detalii prin prisma primei mele vizite, dar n-as vrea sa influentez parerile celor ce ar dori sa-mi spuna cate cava.
Multumesc anticipat,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Buna,
nasa mea are copilul acolo.Este o tipa destul de "pretentioasa", pana acum i-a placut acolo (bucatarie, educatoare,etc).
Poti sa-ti urmaresti copilul si prin webcam!
Totusi, din toamna nu ar mai vrea sa il inscrie acolo- ceea ce o nemultumeste este faptul ca grupele s-au marit foarte foarte mult!
Din pozele vazute, pare o cladire frumoasa si curata
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
CORNELIAP33 spune:
Multumesc mult Camelia pentru raspuns.
Si mie mi-a facut o impresie buna, e o cladire mare, care cred eu ca a fost facuta pentru a fi gradinita. este foarte bine impartita, cu sali mari, cu bai proprii pentru fiecare grupa, curata, bine intretinuta, multe jucarii variate, educatoare tinere si care par foarte dedicate. Doamna directoare imi spunea ca sunt motivate financiar sa performeze si sa dea tot ce e mai bun.
Au bucatarie proprie cu bucatar si cofetar -patiser.
Au contracte cu multe firme/ profesori pentru activitati optionale extrem de variate, acest lucru placandu-mi mult pentru ca mie nu-mi permite timpul sa-l duc la astfel de activitati. Au microbuz cu care ii duce in parc, la teatru, la circ si la activitatile optionale atunci cand acestea nu au loc in gradibnita( inot, tenis)
La optionale poti alege cel putin dintre urmatoarele: pian, arte plastice, balet si gimnastica aerobica, dans modern si de societate, informatica, religie, actorie si arta teatrala, canto, circ, limbi straine ca germana, franceza, italiana, spaniola etc.
Predarea este bilingva: romana- engleza.
Au parteneriate încheiate cu institutii de profil: teatre de copii, Circul Globus, Insula Copiilor si Balconul Copiilor, Palatul Copiilor, Complexul National "Lia Manoliu", Opera Română etc.
Intradevar sunt cca 20 copii in grupa. Directoarea mi-a explicat ca sunt in curs cu construirea inca a unui sediu, pentru ca au foarte multe cereri pe care nu le mai pot onora din lipsa de loc.
Patronii sunt niste oameni inimosi, calzi si placuti, dedicati. Noi incepem de la 1 iulie.
Astept in continuare parerile voatre, bune sau rele.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."