o intrebare

o intrebare | Autor: mikyn

Link direct la acest mesaj

ceau as vrea sa stiu si eu niste detalii despre anticonceptionalele regevidon ..... adica dupa cat timp as putea sa fiu safe>?
si va rog mai spuneti mi si daca sunt bune ...
va multumesc
pa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

sa un search pe net si sigur ai sa gasesti......

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

regevidon? nu-s cam depasite? parca pastilutele astea sunt de cand s-a inventat anticonceptionalul.
(o parere avizata nu pot sa-ti dau, dar sunt convinsa ca sunt alte bulinutze mult mai bune).

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

e adevarat ac sunt cam depasite, dar eu cand ma luat (acuma vreo 3 ani) nu mi se potriveau nicicare inafara de astea!! de la logest aveam numai efecte secundare , a trebuit sa renunt la ele, la altele la fel, numai de la rigevidon nu aveam nimik..... din cate stiu eu , protectia o ai asigurata din prima zi de cand ai luat pastila.

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

eu stiam ca in afara s-a scos de pe piata ca ,chipurile ar fi cancerigene acum nu stiu ce sa zic mai cauta pe google si vezi ce gasesti despre ele

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

protectia incepe dupa o sapt de luat pilula. valabil ptr orice fel de pastiluta anticonceptionala.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput