Diane 35
Raspunsuri - Pagina 2
Guguluff spune:
mi le-a recomandat dr. endocrinolog la 14-15 ani pt acnee. am luat vreo 3 ani cu pauze. m-am ingrasat lent in jumatate de an aproape. dar de la ele sau de la fluctuatia de greutate m-am ales cu jdemii de vergeturi. specific c-am trecut printr-o sarcina si n-am facut alte vergeturi. concluzie nu mai folosesc contraceptive in general, cred ca sunt o arma cu doua taisuri. nu am gasit inca o metoda antibb eficienta pe termen lung dar perseverez.
http://www.victorstoica.ro/eliza.html
sheherezada spune:
Eu le-am luat prima data 8 luni si m-am ingrasat din prima luna cca 5 kg pe langa faptul ca am avut toate efectele secundare.Dupa ce am renuntat la ele a revenit si pilozitatea si nu am mai avut ciclu tot cam 8 luni!Acum doi ani cand am incercat sa iau din nou mi-a fost foarte rau,am avut o cefalee care a durat doua luni si am renuntat la ele.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
miag spune:
eu le-am luat cam 3 ani, primii 2 am tinut regim draconic si nu m-am ingrasat, in ultimul an am luat in schimb vreo 5 kg.
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Primavera spune:
si eu am luat Diane pt hirsutism - de 3 ani ( dar doar 6 luni pe an , in rest alte anticonceptionale, pt ca medicul a zis ca nu e bine sa le iei mai mult de 6 luni). Nu m-am ingrasat de la ele si au avut efecte pozitive( parul s-a rarit vizibil )
ile77 spune:
Si eu am luat diane mult timp.
Nu a avut nici un efect secundar asupra mea, nu m-am ingrasat deloc de la ele.
Initial le-am luat pt dereglari hormonale,iar apoi am continuat cu ele si ca anticoncep.
De luna asta am inceput sa le iau din nou.
Ile si Vivian (07.03.2006)
Adrianaa spune:
am luat Diane -35 cu multi ani in urma, o cura de 6 luni, apoi dupa alti ani, tot o perioada de 6 luni. Greutatea mea nu a suferit in niciun fel. Singurul neajuns care l-am avut de la ele era perioada de inceput a tratamentului, in care, pana se obisnuia organismul, primele 2 zile imi era foarte greata de la ele. Apoi totul a fost ok. Stiam demult ca acestea au in compozitie si ceva pe baza de plante, sau asa erau fabricate candva.
istorioare cu talc (pentru copii)
unboticutz spune:
fetelor, nu mai luati Diane pentru efect contraceptiv (este un efect secundar)! Nu sunt anticonceptionale, sunt tratament pentru anumite dereglari. cititi va rog si prospectul; citez:
"Indicatii:
Manifestari de adrogenizare la femei precum: acneea, în special formele manifeste si cele însotite de seboree sau inflamatii si formare de noduli (acnee papulo-pustuloasa si acnee nodulo-chistica), formele usoare de hirsutism, alopecia androgena. Cu acest tratament se obtine si o contraceptie pe cale orala. Ca atare, nu mai sunt necesare alte masuri de contraceptie hormonala sau de alta natura." (http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1778)
exista produse special concepute pentru protectie; plus ca Diane nici nu este de ultima generatie ..
eu am luat ani buni din cauza unor dereglari hormonale; n-am obtinut niciun efect pozitiv.
---------------------------------------
common sense is not really so common
amyarabella spune:
Prietena mea cea mai buna i-a de mult timp si este multumita de ele (ea face si mult sport dar nu sa ingrasat deloc)
Bonus: Mi-e doctorul mi-a spus ca la ori ce fel de anticonceptionale o data la 6 luni trebuie sa faci o luna pauza ca sa nu ajungi la efecte adverse .
mami Amy si bebe Stefan
monica-elizabet spune:
am mai scris si la alte subiecte legate de acest Diane35 dar ma repet in sperantza ca nimeni sa nu mai pateasca la fel ca mine
inainte de cele doua sarcini pe care le-am dus pana la capat si acum multumesc lui Dumnezeu am doi copilashi, foloseam ca metoda contraceptiva(asta era prin anul 1995-1996) aceste Diane35, le luam la recomanarea medicului(nu de capul meu)...desi le-am luat "ca la carte" imi era f rau, uneori vomitam, aveam ameteli puternice...organismu meu probabil nu le-a suportat si intr-un fel sau altul le-a eliminat si eu am ramas insarcinata nu am stiut si continuam sa le iau fiindca si eu si dr am zis ca la un moment dat o sa-mi dispara aceste stari...dar se agravau...si asa am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, apoi am cerut parerea mai multor medici si toti m-au sfatuit sa nu pastrez sarcina fiindca era periculos bb putea sa aibe probleme grave
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)