Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
mara95 spune:
Acu' vazui ca Orlando e mai mic decat Flavi cu doar 2 zile.Nu-ti fa probleme, nu e singurul care face asa!Te pup!
Bubamara spune:
Ia uite, stiam ca am uitat un V.I.P.
Sararica, scuza-ma, multa sanatate, ma bucur sa aud ca esti mai bine.
fetita frumoasa.
Sper sa nu mai fi uitat si altceva important. Daca da, mea culpa.
Hilde, au la Humana orez cu mar, fara lapte. Asta ii dau acum. Cand trec la altceva fara laptic, iti zic ce-am mai gasit. Ok?
Aaaa, bineinteles
, multumesc pentru raspunsurile voastre ref. la AR.
Noki_Lara spune:
Si ca de obicei cand intru io, pleaca lumea...suna familiar, nu, Corapino? Da' nu-i bai, io ma apuc sa torn raspunsuri, ca sa vedeti ca am citit:
LA MUUUULTE-MUUULTE LUI SANATOASE, VOIOASE SI PAICIOASE GRUPARII BENLADEN-ISTE DIN 14!!!!!!!!!!!

Melc-Cotobelc-
si io! Gripa am luat-o de la un baietzel din parc, de 11 luni, a carui mama denaturata nu a fost in stare nici sa-i stearga mucii care curgeau pana la genunchi, nici sa ne anuntze ca e bolnav si nici sa nu-i lase in contact direct cu copiii nostri!
Deci maaare atentie!
Miha2006- felicitari pentru dintzisor! S-o pui pe bubulina sa dea de baut! 
- ficatei mie mi-a zis doctorul ca e ok sa le dam, dar cu maxima atentie, ca vara organele sunt cam la limita stricarii.
- a treia masa doctorul meu mi-a zis s-o introduc la 7 luni, adica iaurtul dat la masa de 18, in combinatii cu diverse fructe/cereale/biscuitzi
Alinush- ehehe..la tine e mult, nenicule, asa ca sintetizez:
- vrei bataitza na-na la fundic? sa nu te prind ca dispari si nu ne mai povestesti de missladena, ca vin dupa tine cu bota!![]()
- felicitari si voua pentru dintzos! Sa creasca mare, necariat si in gasca cu ceilalti!

- nu rad de faza cu masinutza, ca o inteleg perfect. Io am plans dupa prima Dacie cand am dat-o, darmite dupa frumusetze de masinutza ca a ta?
- cu cuvintzelul "papa", io una cred ca Amalia se refera la papica, nicicum la barbatusul tau; asa sa-i zici!
ca vorbeste romaneste!![]()
- cereale noi papam la masa de seara, in bibele de lapte, ii pun 2 linguritze - nu masuri - de orez de la Milupa. Cateodata ii pun si-n fructele de ora 10, dar nu prea-i plac, asa ca am renuntat in favoarea biscuitilor....gata! am scapat de tine cu raspunsurile!
![]()

Madau- mda...maaare ratare ca nu i-ai tras o poza lui Miruniciul imprastietor de haleala! Asa facem si noi, dar numai cad ne apuca pandaliile!
Saraly doarme lateral sau pe spate. Dar mai doarme si pe burta, mai rar ce-i drept...depinde cum are chef sa se pozitioneze, ca ea e independenta dpdv miscari, deci...fugim prin patutz.![]()
Monet - multa sanatate, sa te faci bine si sa nu raspandesti virusii la printzesele scumpe! Distractie placuta si odihna multa in vacantza!
Madutza- io nu am facut niciodata branza de vaci din lapte praf. Total de acord cu lavi, in explicatiile referitoare la modul de administrare. Daca constati ca e ok si nu are intolerantza la lactoza, i-o poti da cu fructe, e tare buna asa.
DAR!!!! Adila al meu are intolerantza la lactoza si papa branza de vaci fara probleme. Ba ii si place, deci, nu stiu daca va fi experiment reusit!
Addya- noi am papat direct in masa de-asta de mancare, asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Legat de coafura, ce te faci daca te confunda Razvanelul cu vreo gagica, ceva, de prin parc, TV sau altele? Si dispare mami forever? 

Dau un send sa nu pierd bunatate de roman-fluviu.
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Mara- asa este, si Sarah chiar parea impacata cu "animalul" cand a vazut ulterior ce bine poate respira! Amu erai pe lista de raspunsuri: imi pare tare rau pentru micutza cazatoare.
Stiu cum e, noi am deschis seria neagra. Dar io mi-am propus sa fiu cu okii in 14-spe, ca nu se mai poate. Si stii ce viermisor ambulant am in casa!
Bubamara- VIP? WOOOOOOOW!Multumim de urari!

Leea- io branza de vaci o faceam branza calcica la inceput si ma intebam de ce nu papa fii-mea: pentru ca are un gust oribil!
Dar mai nou m-am desteptat si fac asa: 250 ml de lapte de vaca - Milli, 3.5%, cand fierbe pun o pastila de Ca lactic si o lingura cu varf de iaurt. Las sa fiarba, se aleg super - branza de zer si pun la scurs. Procedura end in 10 minute, maxim. La gust e suuuper, pufoasa, moale, o placere! Si nu gustul ala artificial, de medicament!Incearca si zi-mi daca i-a placut!
Apropo: sa va zic ce a papat Tititlica azi de dimineatza, cam 200-250 ml: branza de vaci din 250 ml de lapte + 2 piersici medii + 1 caisa + 2 biscuitzi Petit. A halit tooooot! Nu-mi venea sa cred!

Domane ajuta s-o tina bunatatea de narav!![]()
Lavi- 

pentru cum te lupti pentru alaptare! Nota 10! Si vrem poze cu stanjenelul scump si drag! Cand e serbarea, dupa-amiaza? Te duci, nu? Oooof...imi amintesc de anul trecut cum v-a copt-o Silvia inainte de a pleca. Las' ca se face bine nataliucul pana atuncea, mai sunt cateva zile bune!
Gandacel- CM-ul la mine este haosul intruchipat. Inainte de bebe imi venea la 1-2-3 luni, total aleatoriu. Mi s-a zis ca cica dupa nastere se regularizeaza. Cine? CM-ul meu? No way! A venit pe 7 aprilie prima data! Iar acuma, pe 4 iunie! Reglare totala, nu? 
Ar mai fi de urat drum bun, apa calda, plaja placuta, valuri inspumate, soare arzator, nisip fierbinte - pentru cele care pleaca la mare, si vizitari placute, incantarea sufletului cu muzee, etc, penru cele care pleaca in alte locuri turistice
!!!!

Amu, astept sa mi se scoale odrasla so sa plec si io in parc, dupa principiul: ploua-nu ploua-ninge-tuna-fulgera, io una sunt in parc cu plodul dupa-amiaza!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Hildegard spune:
Raluca, eu i-am dat pana acum alea cu lapte. Asa ca nu e nevoie sa-mi zici. Merci

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Madutza10 spune:
Mara ,am incercat cu mere de tot felul ,nu a mers ,legume tot asa ,cu brinza a fost si mai rau !Ba chiar i-am luat si borcanele ,am zis ca poate le accepta ,oricit incerc sa nu ma necajesc ,nu pot !Dr. mi-a zis sa incerc sa-i scot 2 mese de lapte pentru ca e grasutz si are prea mult calciu ,asta-i problema!
Noki ,i-am facut azi din lapte praf ,a iesit bine si am incercat sa-i dau cu banana dar face urat ,nu inghite deloc si plinge ,apoi la prinz ,am incercat din nou cu piure de legume ,acelasi rezultat am avut !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
addya spune:
Madutza, ai incercat sa ungi cu piure vreo jucarie din plastic si sa-i dai sa "se joace"? Vezi si tu daca asa suge jucaria sau nu...
daca linge piureul...mai manjiti si voi acolo jucarica pana se invata cu gustul, si apoi...rabdare la lingurita
nu te descuraja!!!!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
madau spune:
Madutza nu-i place nici o fructa? Ai incercat cu mere, pere, caise, nectarine, cirese? Ca banana zici ca nu are succes. Fa si tu o incercare sa vezi ce-i place. Eu fac asa: musc putin din fructa si apoi ii dau sa linga sucul ala, daca mai vrea e ok, s-a intamplat si sa se strambe ( ananas si mango). Hai bafta si nu te descuraja!!!TInem pumnii sa creasca ginerica mare si frumos 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
madau spune:
Din ciclul "asta e mancarea mea si n-o dau la nimenea" va prezentam mancacioasa shefa
P.S. Cuscra baga-l pe ginerica cu ochiu' la comp, poate se molipseste![]()
![]()

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
roxisialexia spune:
Buna ziua tuturor!
Alexia are cercei, i-am facut ieri gauri cu pistolul in incinta magazinului Titan( numai 15 ron).FAta mea este rezistenta la durerea, nu a plins deloc, abia cand sa scoata pistolul de la a doua gaura a inceput sa bazaie.
Eu fac parte din categoria celor care citesc toate raspunsurile, insa timpul nu imi permite sa raspund tuturor( asa cum imi doresc sa o fac).
Repet intrebarea : cunoasteti cumva de unde pot achizitiona o copertina de ploaie pentru carucior?
Am trimis poze in contul comun.
revin cu raspunsuri...
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac