Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Feli am vazut ca bagasi de un sondaj pe mess, io-ti raspund aici ca mi-e mai usor acum, daca tot bantui pe aici, ce deh..ne strica ploaia planurile.
Deci eu sunt pentru listutza!!!!!
Mi se pare mai frumos asa..e ca un fel de prezentare, cine intra pt prima data la noi sa stie cu cine sta de vb si cine suntem nu? Ca o carte de vizita a mamicilor de nov-dec 2005.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
catutza spune:
Apropo de listuta..eu am raspuns si pe mess , dar raspund si aici.. sunt pentru ca toate grupele de mamici au o listuta la inceput, cum spunea si Mada, e normal ca atunci cand intra cineva la noi sa vada cu cine sta de vorba.
Catutza si Bianca-Maria
addya spune:
fetelor, fac si eu un sondaj
pt ca plec in concediu, ma gandeam sa iau borcanele cu papa bun.
am incercat nestle peste cu orez-mare rateu, la fel nestle morcovi cu pui (care a ajuns scuipat cu sila fix pe ochelarii mei)
deci intrebare: ce papa cu placere bebeii vostii? ma refer la borcanele care contin si carne
maine ma duc la cumparaturi si pana plec fac si eu niste teste, k tare nu as vrea sa stau la cratita in concediu....
multumim pt idei !!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
mamica noiembrie-decembri spune:
La cererea voastra am bagat listutza la loc
Ioanap figurezi si tu
Urmatoarea "cosmetizare" a listei cred ca o va fi prin nov-dec, cand facem si noi 1 anisor. Bineinteles, cu acordul vostru. Dar mai vorbim atunci! Sper sa nu-mi piara cheful intre timp.
Felicia
mamica noiembrie-decembri spune:
Addya pai ce faci, mai? Ca nu seamana un bebeu cu altul! Ce-i place unuia al tau poate refuza clar. Trebuie sa le testezi. Sau sa iei din toate
Hildegard spune:
Raluca,are Humana cereale fara lapte, ca io u stiu numai alea cu lapte.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi, mai pe dupa-amiaza, asa, ca am avut trebaluieli!
Multumim fetelor pentru urarile de sanatate, si-au facut efectul, intrucat suntem muuult mai bine, muci muuult mai putini, dormim bine noaptea, papam bine!!!! - culmea!!!! Cam atata despre noi. Am citit super-atent pana la pagina 3, urmeaza raspunsurile...
In primul rand, Feli- milioane de multumiri, sa stii ca batista bebelusului chiar e aacere buna, o sa-mi iau si io, dincolo de faptul ca Saraly o uraste sincer - dar ea uraste si batistele si de fapt, orice se apropie de nasul ei mucos. Asa ca, o pajiste plina de pentru tine! si mii de
Am vazut iar ca unele fete sunt suparate: nu mai fiti, dragelor, nu are rost. Asa patim toate - uneori ni se raspunde la intrebari, alteori, asa cum au zis bine lavi si Ripley - s-a intrebat treaba aia de un milion de ori si nu mai are nimeni chef sa raspunda...asa e pe un forum, gasca mare, probleme multe...Important e ca suntem o familie virtuala si ca ne gandim unele la altele - io una recunosc ca o fac. Deci, Mami de Mateea si Mami de Mirunici,
Ma duc sa citesc paginile 3-5 si revin, ca mi-am notat stive de raspunsuri.
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Fetelor ,sint terminata psihic ,al meu copil ma tortureaza cu diversificarea asta ,azi mi-a urlat de ne stiu vecinii de cite ori incercam sa-i bag ceva in gura ,in afara de lapte sa n-auda ,face tare urat ,sint disperata ,cind o sa vrea si altceva ???Nu mai stiu ce sa fac ,imi vine sa ma arunc de la balcon ,sint cu nervii la pamint!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE NOUTZE'
mara95 spune:
Noki, nici Flavia nu suporta batista bebelusului, dar o apreciaza dupa, ca incepe sa chiuie dupa ce plansese mai inainte.Ca sa nu spun ce mult o apreciaza mami si tati ca nu mai au o fata fornaita.
mara95 spune:
Mandutza, poate nu-i place ce mananca.Am scris mai inainte ca am schimbat marul de dimineata care era mai acrisor cu altul mai dule.A mancat trei sferturi plus cereale- vreo 2 lingurite, lucru nemaiintamplat pana acum.Supa :nu se omoara dupa ea.Catodata mananca cateva lingurite, alteori deloc.Dar nu o fortez, chiar daca gatesc zilnic supa si o arunc aproape neinceputa.Daca am vazut ca merge cu marul ma satept mai devreme s-au mai tarziu sa accepte.O mai ametesc vreo 2 sapt asa si poate daca ami introducam si alte alimente, poate o sa-i placa.Daca nu vrea poate chiar nu-i e foame in momentul respectiv.Succes si nu te necaji!