alaptatul simtit altfel
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Jocelyn, una este cum te simti tu, alta cum ti se par toate femeile care alapteaza! Cum zicea tipa despre care am povestit. Nu?
Nicoleta
Andra_ spune:
Nici mie nu mi-a placut, a fost un stres teribil chestia asta cu alaptatul, o data ca nu stiam daca copilul suge cum si cit trebuie, statea ba 5 minute, ba 45 la sin, adormea etc., si pe de alta parte ptr ca mereu curgea lapte din ei, ma trezeam noaptea cu camasa de noapte uda, cind ma duceam la baie sa fac dus, cit stateam pe wc si ma dezbracam, deja imi tisnea lapte, care mi se parea ca miroase scirbos (eu nu beau lapte de cind ma stiu)...una peste alta, si mie mi s-a parut scirbos, stresant si-am zis bogdaproste cind dupa 2 luni jumate n-am mai avut lapte. Din ciclul: cine are - sa-i traiasca, cine nu - sa nu-si doreasca!
pup u,
Andra
ancamironiuc spune:
Ah, si asa cum spunea Jocelyn, sunt mame care nu suporta postura de gravide. Eu am fost innebunita dupa acea perioada. Eram chiar suparat ca pana in luna a saptea nu se vedea nimic. Cand a inceput sa se vada burtica purtam numai lucruri mulate sa stie toti
...in schimb nu suportam sa imi atinga nimeni burta, numai sotul meu avea voie! Aveam senzatia ca este o bucurie de impartit numai cu el. Nu am lasat pe nimeni sa imi atinga burtoiul (in luna a 9 era uriassssss!!!!!)dar ma mandream cu el si cu bebe!
ANCA si EMA
EMANUEL
Guguluff spune:
Si ce daca esti vacuta? Eu vb cu fi-mea si o intreb: unde-i Fulga? plus ca e asa dulce cand mananca cu pofta sau cand pune manutele pe langa tzatz, ca n-as putea sa ma simt aiurea. e un pic greu la inceput cateva saptamani maxim dar dupa e minunat. dar fiecare om are propriile lui fobii asa ca nu trebuie s-o judecam pe prietena ta.
http://www.victorstoica.ro/eliza.html
light spune:
Nu, nu vreau sa o judec. DAca aveam intentia asta, tonul meu ar fi fost cu totul altul. Pur si simplu m-a socat aceasta stare pe care a avut-o si mi-am pus problema ca ar putea sa mi se intample la urmatoarea nastere, dar asta e cu totul alta poveste. Oricum, sper ca daca la primul alaptat mi-a fost mare drag, la fel sa fie si la al doilea.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
giulia71 spune:
Eu n-am putut alapta decat vreo 3 saptamani caci am facut mastita si cred ca am ramas traumatizata , caci si acum dupa 7 ani de cand am nascut visez de 2-3 ori pe an ca il alaptez pe puiul meu.
Toata viata o sa regret ca nu am putut alapta mai mult!
Sa auzim de bine ;)