alaptatul simtit altfel

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Si acum, dupa 3 ani si 5 luni, subiectul cu alaptatul este extrem de sensibil pentru mine...doar 3 saptamani am reusit...Uf, asa as fi vrut mai mult, dar nu era nimeni sa ma incurajeze, imi sangerau mameloanele ingrozitor... Si acum regret ca am inceput sa ii dau lapte praf...a inceput sa refuze sanul... Toata viata o sa regret...
Si m-a durut si mai tare cand in parc o mamica mi-a zis ca ea nici nu a vrut sa alapteze, ii era scarba de toate mamicile care, ca vacile, mergeau la orele de alaptat spre copiii lor...Atunci imi venea sa o bat (Stefan avea cam 4 luni). Of, nu am inteles deloc de ce. Si mi-a zis ca lapte ar avea...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Si m-a durut si mai tare cand in parc o mamica mi-a zis ca ea nici nu a vrut sa alapteze, ii era scarba de toate mamicile care, ca vacile, mergeau la orele de alaptat spre copiii lor...Atunci imi venea sa o bat (Stefan avea cam 4 luni). Of, nu am inteles deloc de ce. Si mi-a zis ca lapte ar avea...
Nicoleta

Ei bine eu i-as fi zis vreo doua chestii usturatoare!
Vai, cu cat drag asteptam ora de alaptat cand puteam sa ma "imbat" de fericire si tineam corpusoru ala mik si dulce in brate! Iar acasa la fel! Mi-a spus odata un bun prieten ca m-a studiat si nu a vazut niciodata o mai mare fericire si relaxare pe chipul meu decat atunci cand il alaptam pe Matei.
Parerea mea este ca femeile care nu trateaza maternitatea ca pe ceva natural sau minunat fac copii sa se afle in treaba sau pt ca asa trebuie! Nu pt ca si-i doresc sau sunt constiente vreo secunda de ceea ce inseamna un copil! Si nu sunt nici capabile de sacrificii pt ei!
Eu una nu am nici un pik de respect si nici intelegere pt astfel de specimene!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai ma gandeam eu ca sunt cam rare cazurile descrise de mine. Iar faza cu femeia care alapteaza in timp ce fumeaza e de tot dispretul. Nu am cuvinte ca sa imi exprim indignarea. Pacat ca le da Domnul copii celor care nu si-i doresc si celor care se lupta sa ii aiba, nu le da.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

vai, dar e minunat cind bebe prinde titi si incepe sa chiar din primele ore de viata. e fantastic! seamana cu 2 bidoane cu lapte, dar eu nu ma simt vacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Mie mi se pare minunat alaptatul! Cand cauta bb-le tzitzi...dragul de el... Stii ca atata nevoie are de tine, de hrana pe care i-o oferi astfel!
Dar nu putem sa condamnam astfel de mame, deoarece fiecare percepe altfel acest proces. Si mie uneori mi-e greu ca imi curge laptele pe mine, ma simt uda si murdara...si in casa nu port sutien si tampoane de san, ca ma simt incorsetata.Iar la inceput ranile insuportabile care ma dureau...
Intr-adevar e un proces anevoios uneori, dar placerea este muult mai mare.
Asa ca ...fiecare e liber sa simta cum vrea!

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Ma intreb pe parere au despre alaptat ,femeile care au depresie post- natala.....

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

O inteleg perfect pe prietena ta...

Nu eram chiar atat de dezgustata de operatiune insa abia asteptam sa scap! Am alaptat pana la 6 luni, am facut mastita, am adormit cu pompita in brate de nu stiu cate ori...practic este o parte pe care prefer sa o uit.

Ma regasesc perfect in povestea lui Iren. Nu ma simtem vacuta, dar nici nu imi placea. De fapt am o aversiune fata de aceasta parte a corpului pe care as scimba-o fara ezitari! Capatasem o sensibilitate exagerata.

Cand mi-a zis pediatra ca am ceai nu lapte eram fericita. Am continuat insa sa alaptez, cat am putut numai pentru binele copilului in rest, as fi renuntat imediat!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by michelle7
Ma intreb pe parere au despre alaptat ,femeile care au depresie post- natala.....Michelle
Pai am inteles ca a avut depresie post-natala mamica despre care vorbesc.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Si eu m-am bucurat de perioada cat a supt Andrei, pacat ca a supt putin la piept, dar era o senzatie faina, de fericire ce imi inunda tot corpul:)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Io atat vreau sa va zic, ca nu toate femeile simt la fel si ca cele carora le-a placut sau le place la nebunie sa alapteze sau cele care s-au simtit bine in sarcina, sa nu le arate cu degetul pe cele care fie au avut o sarcina dificila, de care nu s-au putut bucura desi si-au dorit foarte mult bebelusul sau pe cele care nu simt alaptatul ca pe ceva minunat ci invers, chiar cu toata iubirea pe care i-o poarta bebelusului.

Sper sa nu mai fiti socate ca nu toata lumea gandeste la fel si asta nu inseamna ca sunt mai putin mame sau ca nu-si iubesc bebelusii la nebunie

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput