Costum de zambila...idei

Costum de zambila...idei | Autor: gabi.i

Link direct la acest mesaj

Aveti cumva idee cum as putea improviza un costumas de zambila pt o fetita de trei ani sau de unde as putea inchiria asa ceva?
I-mi trebuie maine seara si nu am gasit nici macar niste zambile artificiale din care ma gandisem sa-i fac o coronita sau sa desfac floricelele si sa le cos pe o rochita.
Stiti unde as putea gasi zambile artificiale?

"Cu noroi aruncă cei care poartă noroi în suflet."
Valeriu Butulescu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Zambila? Mi se pare tare complicat.
Ar trebui ca doamnele educatoare sa dea parintilor tiparul costumului, cand acesta depaseste imaginatia normala. Mai sunt parinti care cauta pe forum idei de costume pentru serbare, de unde e moda asta si pe banii cui?
Gabi, pe Lipscani, la magazinele unde se fac rochii de mireasa si accesorii, acolo gasesti femei care lucreaza flori artificiale la comanda si care cred ca te-ar putea ajuta.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Pare ciudat dar cred ca esti la aceeasi gradinita cu o cunostinta care cauta tot costum de zambila,dar pt. baiat.Educatoarele astea cred ca sunt nebune cand cer asa ceva.Eu zic sa-i dai o fustita verde si o bluzita mov sau roz,cauti o coronita cu floricele,aceiasi culoare,gasesti la florarese, si daca doamnei nu-i convine sa faca ea costum.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Inchirieri la telefon 3209387, str. Popa Nan nr.171, incearca ca eu am avut serbarea azi cu un cocos si a fost cel mai reusit costum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumesc mult pentru sugestii.
Educatoarele nu au cerut neaaparat costum de zambila au zis sa improvizam noi ceva orice care sa aduca a floarea respectiva.Eu insa nu sunt de fel creativa si ciar nu aveam nici o idee .Am reusit insa pana la urma impreuna cu o prietena sa confectionam o palarie din carton si hartie creponata care seamana co o zambila si arata foarte bine.
Asa ca sper sa pot maine seara sa pun cateva poze ca sa vedeti ce a iesit.

Valeriu Butulescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

bmagdaro,multumim pentru informatie!
Si noi avem serbare. Asa ca,am sunat la nr. de telefon dat de tine si uite ce am aflat:
http://www.partyfactory.ro/ro/index.html
Maine, avem costumul de motan incaltat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Eu am fost lalea la o serbare cand eram la gradi, am avut rochita verde franjurata la maneci si poale (special croita, ce-i drept) si pe cap, din carton, o coroana ca o lalea. La zambila e si mai usor, nu trebuie sa mai pictezi materialul. Sau o cordeluta pe care sa aplici petale albe, mari, din carton.
Spor la treaba.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumesc inca o data pentru sfaturi si uitati aici cum a aratat zambiluta mea.

Valeriu Butulescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Si noi am fost ieri Pitic cu costum de la partyfactory si a fost superb.
Subscriu !!
Poze de la serbare aici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/album?.dir=5199

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput