Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-130

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubule,eu ti-am mai zis si iti repet:eu nu ma vad la mamici fara tine,pe cuvantul meu de onoare;prea is multe coincidentele in vietile noastre ca sa nu ne sincronizam si aici,iar eu sunt 99% convinsa ca vin din concediu cu bebe,nu stiu exact de ce simt asa,dar asa simt si asa va fi,iar luna viitoare mergem impreuna la odisee(cu Avalon cu tot)

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

E VOIE DE URLAT NITEL PE AICI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

DUPA 5 ZILE BETA HCG-UL MEU ESTE...ESTE....CAT CREDETI CA ESTE???

549.5!!!!!!!!!

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MAI, SA STITI CA LA VALOAREA ASTA NU E EXCLUS SA FIE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Megbeng Felicitariiii!!!...sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Megbeng - extraordinar, nu am alte cuvinte pentru a exprima emotiile cind am citit ce ai ,,urlat nitel,, acum

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

megbeng...felicitari ...sa fie intr-un ceas bun...si sa fie 2 bebei...la hcg-ul tau...te pupic...bine ca ai urlat asa ma trezisi nitel....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Meg: URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Exact asta vroiam si eu sa spun: ca la cat de devreme ti s-au pozitivat testele de urina si halul in care a crecut hcg-ul e ffffff posibil sa ai doi puiutzi!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

]Felicitari Meg!!!Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos tun!Felicitari si taticului!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubule eu stau in umbra, dar vad foarte bine ca ti-ai facut de cap si se pare ca asta e de...bine. Da tu stii eu ca de obicei stau cumincioara si pina nu vad ca-i rezultat mai pozitiv decit pozitivul tac chitic. Da hai sa fie intr-un ceas cu noroc si sa te vedem si pe tine strigind de bucurie a stim noi toate ce.

Eu sunt z28 - da tot tac si nu fac vreun test pina cind nu vad ca- bebe si gata (pun o mutra de bine la urma, desi nu pree mii a mutra fericita acum) .... ei hai,doua...

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Megbeng FELICITARI inca o data !!!

Ma bucur ca, te-ai linistit si poti savura aceasta fericire! Iti doresc sa fii o sanatoasa si fericita si un sau sanatosi si jucausi !

Pentru toate fetele ici si o seara frumoasa
Laura

Mergi la inceput