Burtica & superstitiile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ioana,eu am luat hainute fetei de cand aveam 20s si ceva.nu m-am putut abtineerau asa dragute si micinu am stiut ce e pana am nascut si tot am luat hainute neutre.si tot ce mi-a trebuit.caruciorul l-am luat pe la 22s.am gasit oferte,reduceri si am profitat de ele.plus ca am luat tot ce mi-a placut mie.am avut tot ce ne-a trebuit.hainute am avut pana la 6 luninormal ca am mai luat si dupa ce s-a nascut printesa o groaza
sarcina usoara si un bb perfect

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu ieri am implinit 17 saptamani si deja ma uit dupa perdele cu ursuleti lila pt camera copilului. Chiar asa...daca ceva trebe sa se intample nu cred ca o fii din cauza hainelor cumparate pt bebe.
si am o burtaaaaa se uita lumea la mine asa lung... na si ? 20 de luni de incercari asidue m-o costat burtoaca asta ma mandresc cu ea, si cui nu-i place sa nu se uite.
Sarcina usoara in continuare

Dbunny17+ cu flacau in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Draga, fii linistita, ca eu nu am auzit inca vreun diagnostic medical care sa cuprinda cumparatul lucrurilor inainte. Numai iubi meu nu vrea sa luam nimic inca, cred ca se teme pt ca am avut un avort spontan inainte, si acum vrea intai sa fim siguri ca totul e bine si sa nu ne facem iluzii. Da nu-i nimic, mama mea deja s-a pus pe shopping, ca sa zic asa. Si bebe e super, din cate zice doctorul.
Eu am luat in 16 saptamani cam 7 kg, asa ca nu am numai burta, da si falci, si fund, si de toate. Ei si ce, sunt mandra de ele!
Si asa sa fii si tu, si sa cumperi ce vrei si ce ai nevoie. Cateodata chiar nu te poti abtine, sant ca niste bijuterii, hainutele astea mici si pufoase.Nu-i asa?

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Ia tot ce poti acum ca dupa n-o sa poti. si decat sa dai izmene pe calator mai bine nu. daca ai unde sa le lasi pana nasti e si mai bine sa fi tu linistita. la parinti, la vreo prietena, ca sa nu le aduci in casa. cunosc persoane care au umplut casa de lucruri de bb si au copii sanatosi si maricei.

http://www.victorstoica.ro/eliza.html

Mergi la inceput