Mamici de iulie - august (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

crissa71, pai daca e 2D eco...nu vede IR-urile. Ce simti tu...ciocaneala aia..sughita bebe....ritmic...e adevarat ca uneori dureaza mai mult. Si la mine sughite uneori mai mult...

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 35+

iar ieri mi-a facut 2d (3d e doar marketing, cum zicea cineva, nu va mai faceti atatea idei cu 3d-ul asta, ca doctorul tot din 2d isi ia datele) si mi-a masurat si IR-urile. nu numai ca mi-a zis atunci, pe loc, de circulatia pe arterele uterine si ombilicale, dar am citit si eu pe rezultatul la eco si scria negru pe alb de aceste IR-uri.
si ca sa ii raspund si crissei, nu am cerut niciodata sa imi masoare IR-urile, herghelegiu o face din proprie initiativa.

luiza 35+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

ancutex ...treaba cu parola s-a rezolvat: ti-am dat PM

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, unde esti??? Nu ne da emotii... Cum a fost la doc?

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna burticoase!

Felicitari proaspetelor memici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Ma rog pentru cristinik sa fie bine!

Dar, ca strutul, sunt decisa sa ignor tot ce ar putea sa-mi declanseze travaliul si va sfatuiesc si pe voi sa fiti putin egoiste si sa faceti la fel.

Am citi mult, ati scris enorm in 3 zile de cand nu am intrat eu.

Pentru cine se temea ca vaccinul a stat in multe maini inainte de inoculare, in realitate nu e o problema, daca totusi nu e pus la fiert. Poate sta la temperatura camerei pana la 12 ore, 30' in maini nu l-au inactivat.

Contractii, ruperea apei... La mine: am stat 7 ore in travaliu, nu aveam cum sa gresesc, sa am dubii, contractiile erau clar foarte violente, desi toata sarcina avusesem contractii puternice, astea erau crunte. Nu am pierdut nici dopul, nici vreo picatura de apa. Din cate stiu, pierderea de apa este semnificativa, daca se intampla; fisurile nu au acelasi grad de risc. Pentru a repera pierderea dopului eu folosesc numai hartie igienica alba pe care numai ca nu o pun sub microscop, asa de tare o studiez de fiecare data.

Azi am fost la echo la Medlife la Chitescu; tipa nu e prea draguta, dar am inteles ca e foarte buna profesional; bebe are aprox. 2084 gr. Totul pare ok, sper sa fie asa cu adevarat. Speriata fiind de o nastere prematura, ma bucur ca macar bebe e in grafic, daca era sub....

La cezariana cu Alex, nu mi-au facut clisma, a fost anestezie generala; cred ca nici nu e indicata, ideea este sa "iesi" cat mai repede dupa ce nasti; daca te goleste de tot, tu nu mananci nimic dupa cezariana, ce sa dai afara??? De ras te rad sigur, daca nu esti deja complet "luna". Eu nu suport rasul, dupa ras fac niste iritatii crunte, adaugind si lohiile, numai de asta nu am nevoie. La Alex am fost complet epilata cu ceara fierbinte si a fost super. Acum ma epilez complet cu ceara fierbinte (cosmeticiana, nu eu) la 3 saptamani. Daca ma ia prin surprindere, sper sa fie cat mai aproape de eveniment; daca e la programare, merg la cosmeticiana si daca am fost cu 3 zile inainte, sa nu ramana fir! Dupa atatea epilari succesive parul este mult mai rar si radacina este mai superficiala. Spre bucuria mea... nu va puteti imagina cum era in urma cu niste ani cand ma epilam cum ma invatase mama la 5 saptamani, mai ma si radeam uneori, etc. Din punctul meu de vedere epilatul e o chestiune de igiena, nu de frumusete. In mod normal pastram o "mustacioara", dar acum nu are sens. Cu crema/ spuma epilatoare ar trebui repetata operatiunea la 10-12 zile dupa nastere, cand "terenul" e complet murat... nu stiu cum m-as descurca... Eu nu am fixuri cu coafura, dar am cu epilatul

Valentina 32+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

crissa si larisa: citez din eco de ieri, facuta de herghelegiu cu aparatul de la euroclinic:
"IR si pulsatilitate in limite normale la nivelul arterelor cerbrale medii, ombilicale si uterine".

ticker bebe meu

Mergi la inceput

Luiza, ma bucur!!!
Asta inseamna ca si uterul tau e bine irigat si bebe la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

E..vezi LArissa 79 ca e bine sa intrebi chiar daca poate uneori esti sigura de niste lucruri!
Oricum se pare ca doar Herghelegiu face din proprie experienta IR_Le...Asta inseamna ca intra in cele 2,2mil pe care le dai.
Deci Se pot face si la Euroclinic LA Herghelegiu.Cred ca o sa-mi fac programare la el dupa 27 cum ziceai LArissa ca ar fi liber.
ANABELLA:SArumana pt.informatii
VA pupic.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

huacin ce ma bucur sa te revad .

Stai pe langa noi ca, cel putin mie, imi face tare bine sa aud din experientele celor care au deja un BB .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

alisaa vreau si eu nr tel de la euroclinic
poate merge oricine la control contracost???
33+

quote:
Originally posted by alisaa

larissa_79 eu acum o jomatate de ora mi-am facut programare la Herghelegiu la euroclinic pentru maine la ora 11, suna la euroclinic poate ai noroc!!!!!!

Mergi la inceput

Saru'mana, norocuta!

Sa stii ca la mine se simte diferenta fata de prima sarcina. Am alt tonus acum, chiar si dupa vestea proasta de saptamana trecuta, cum ca s-ar putea sa nasc relativ curand... La prima sarcina cred ca nasteam deja de frica, acum reusesc sa fiu mai calma. Si da rezultate; in doua zile de calm si clocit, bebe s-a ridicat, colul si-a mai revenit. Eu sunt o optimista, dar acum mi-e mult mai usor decat data trecuta. Poate unde stiu mai multe despre ce ma asteapta, stiu pana in ce limite anumite dureri sunt rezonabile, etc. Sarcina asta difera mult de prima, dar are si destule puncte comune.

La prima sarcina nu a programat cezariana, a facut-o in ziua in care s-a decalnsat travaliul; acum nu trebuie sa stau in travaliu, cel putin asa considera medicul; intentia lui este sa o programeze cu o saptamana inainte de termen, dar bebe dadea semne ca se grabeste, sper sa nu fie asa.

Mergi la inceput