Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

almo, sa stii ca si eu ma simt la fel ca si tine...mai bine zis , nu ma mai simt nici cum...o fi de bine, o fi de rau, ...mai am o ora si ma duc la echo ...sper sa aflu mai multe.

roxana c felicitari, ce familie frumoasa si completa!!!

si eu sunt sub calcule la kg, dar nu imi fac probleme. cat priveste celelalte masuratori...eu zic ca nu ar trebui sa va impacientati atat...nu sunt 2 oameni la fel...iar daca doctorul zice ca e bine, nu mai scormoniti ca mai rau va faceti.

dolores, ti-ai revenit din boli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Ktrinel

usurel asa...imi revin eu pana la urma....te pup si iti multumesc de griji...trebuie sa treaca starile astea pana la urma. tu esti bine?

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor help me....am fost azi la dr.de familie sa ma lamuresc cu prenatalul si postnatalul si avand in vedere ca UM a fost pe 26.02.2006 pot intra legal in prenatal pe 5, 6 octombrie...m-am crizat...pai eu stiam tot de pe forum ca iti poti lua prenatalul si putin din postnatal inainte de a naste..iar asta imi zice ca nu...nu mai inteleg nimic...eu imi facusem un calcul ca pe 15 septembrie gata cu munca si ea imi zice de 6 octombrie...lamuriti-ma si pe mine va rog..

pupicei

dolores 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Marcelac dureri de cap am si eu, rare dar groaznice. Am obsrvat ca daca ma culc 1-2 ore, ma simt mai bine si a doua zi chiar nu mai am nimic. Inainte sa fiu insarcinata cand ma durea capul nu-mi trecea chiar daca dormeam toata noaptea si trebuia sa iau medicament. Aici doctorul mi-a zis ca pot sa iau un Tylenol care sa nu fie tare (sunt pe categorii)
Roxana ma bucur ca macar tu ai ceea ce ti-ai dorit adica baiat. Sa-ti traiasca!
Ktrinel abia astep si eu pana maine sa vad de ce nu mai misca bebelu' asta odata Bafta la eco!
Cat despre masuratori sa stiti ca doar e stiut faptul ca fatul se dezvolta in burtica diferit si ca nu e o regula. Ceea ce cititi voi sunt masuratori aprox. Asa ca nu va speriati. Intr-o alta luna poate creste cat in doua.
Mie, daca e mic, nu-mi pasa, doar sa fie sanatos. O sa creasca el. Plus ca nu are cu cine semana foarte mare .

Moni17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ROXANA - felicitarile mele. daca merita careva baiat ... tu erai aceea. ce spun fetele tale? Dar sotul? Doamne ... chiar azi vb cu dr. de la lamaze despre tine. Bravo mami curajoasa.

marcelina ia nu-ti mai fa tu griji degeaba, bebe e mic poate ca e fetitza ... .si e micutza si gingasa ca mami. Are ea timp sa creasca. Te hranesti bine? Sa nu o privezi de nimic. Ai grija de tine ... si o sa vezi ca va fi bine. Link-ul sta pe prima pagina. Iote-l www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">ici.
BB poa sa fie mai mic sau mai mare decat ai tu in saptamani. Calma te si sa vezi cand o fi mai mare decat varsta ce probleme o sa-ti faci.

Asa.
Sa va spun in mare despre cursurile la care particip.
Numai lamaze nu sunt. Sunt un fel de explicatii despre tot ce ne asteapta. A inceput cu un filmuletz - gen cum era acela la Nationla Geographic - In uterul mamei. Apoi am discutat despre anatomia mamei in sarcina. Gimnastica, respiratie, cand sa plecam spre spital, ce avem nevoie, bagaj de spital pentru mama si bebe, exercitile Kegel, hidratare pana la refuz.
cam astea au fost in mare.
Au fost foarte multe discutii libere, orice mi-a trecut prin cap am intrebat ... de la spaga din spitale ... pana la clisma si idiotenia de control ce ti-o fac dupa nastere ... mai ales daca ai fost taiata (epizotomie).
Mai are loc o intalnire - luni in care vom diseca nasterea de la A la Z.

La final am descoperit ca de fapt este fiica unui vecin de-al nostru ... deci ce mica e lumea. Sotul era de-a dreptu incantat.
Nu e rau ca am participat la asa ceva ... dar multe lucruri le stiam deja de pe net, de pe forum ... etc. Dar mi-au placut discutiile.
Va pupez si mai revin.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Dolores mama, ia amenint-o pe dr. ta de fam ca o schimbi daca nu se documenteaza cum trebuie. Si ia intreaba-ti medicul ginecolog ... pana la urma el dicteaza ... nu cel de familie.
Iote nene la ea ... s-o gasit ce comenta. pai ia enerveaza-te si du-te la ea cu adeverinta de la gineco si nu mai are ce zice.
Sorry ... m-am cam aprins o tzâră.

SI APROPOS DE SCOR:
avem 6 si 9

Miro19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

MIRO....aaaa....tu ai participat la curs...eu credeam ca tu ai sustinut cursul ...

almo , eu am luat de cateva ori pt cap Tylenol (rosu). am avut dureri de cap numai vreo 2 sapt, dupa ce s-au terminat greturile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

MIRO....aaaa....tu ai participat la curs...eu credeam ca tu ai sustinut cursul ...

Bravo Ktrinel. m-ai flatat , mercic dar ... sunt departe de o asa performanta.

Miro19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna, fetelor, nu am mai vb de mult, dar am citit cam tot. Dar daca nu aveam noutati, la ce sa ma bag in seama?
Acum insa, ca un element antisocial ce sunt, am intrat sa dezechilibrez si mai tare balanta. ARE MAMA BAIETEL!Exact ce imi doream eu!
In plus, am voie sa ma intorc la munca, dupa o luna jumate de medical, in care am crezut ca ma urc pe pereti. Deci, toate bune si frumoase.
Felicitari fetelor care stiu deja ce au, un picut de rabdare pentru celelalte.
In legatura cu masuratorile, eu am fost atat de "transportata" de vestea ca am baiat, incat am uitat sa intreb cat masoara si ce greutate are. da daca a zis ca e bine, cred ca e ok si din punctul asta de vedere.
Acu am alta treaba, il pandesc toata ziua sa miste! Cred ca devin un pic obse, cum se teme iubitul meu.
Va sarut pe toate si va doresc ce va doriti si voi

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dolores

fetelor help me....am fost azi la dr.de familie sa ma lamuresc cu prenatalul si postnatalul si avand in vedere ca UM a fost pe 26.02.2006 pot intra legal in prenatal pe 5, 6 octombrie...m-am crizat...pai eu stiam tot de pe forum ca iti poti lua prenatalul si putin din postnatal inainte de a naste..iar asta imi zice ca nu...nu mai inteleg nimic...eu imi facusem un calcul ca pe 15 septembrie gata cu munca si ea imi zice de 6 octombrie...lamuriti-ma si pe mine va rog..

pupicei

dolores 15+

Pai sa-ti spun eu cum mi-a calculat mie:
A scazut din 126 de zile pe cele 42 de zile(obligatorii dupa nastere)si in functie de DPN am calculat 84 de zile in jos. Eu am DPN-ul pe 17 noiembrie si a rezultat ca din 03.09.2006 intru in prenatal asa ca-mi pot baga CO pe la sfarsitul lui iulie.

veronici
18+ cu doi

Mergi la inceput