Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 22
aka spune:
Ma inscriu si eu pe lista gravidutelor cu dureri de cap. Dar am luat paracetamol de vreo doua ori, numai atunci cand nu se mai poate. Mi-am calculat si eu greutatea si sunt cu 1 kg sub cea normala. Inca mai am greturi dar fara
. Am fost la medicul de familie sa fac niste analize uzuale, si mi-a spus ca s-au epuizat fondurile. Asa ca m-am hotarat sa-l schimb, mai ales ca stiam ca am gratuitate. Si nu eram decat in data de 10 ale lunii. In rest, la ultima ecografie eram in grafic, dar nu stim ce va fi
sau
. Ce va fi, noi il asteptam cu drag.
Va pupic, aveti grija de burtici.

Monica
11+
roxana c. spune:
Am venit si eu, asa ca hai sa va spun: am BAIAT!!!!
Sunt in al 9-lea cer, de la pranz de cand am aflat am sunat toate cunostintele sa le spun
Alma, sa stii ca si eu ma gandeam ca in general cele care isi doreau baieti au fete si invers, dar uite ca eu incalc regula. Cand mi-a spus ca 100% e baiat, m-a busit plansul si ea ma intreaba: doamna, va doreati tot fetita?
Mi-a spus ca statea foarte mandru de "prelungitorul" lui, parca special sa se vada![]()
In rest, masuratorile sunt aprox la fel cu ce mi-a zis cealalta doctorita sambata, mai putin greutatea: aia mi-a spus 153 g, iar acum mi-a spus de 120 g, si nu cred ca putea slabi. Oricum, nu-mi pare rau ca m-am dus .
Mirona, te rog, pune-mi si mie
la inceputul listei. Chiar, care mai este scorul, ca am intrat direct sa va scriu.
Acum intrebarea este: ce nume ii pun, ca nume de fata aveam, dar de baiat ioc![]()
In legatura cu TT mi-a spus ca parerea ei este sa nu-l fac ca totul este OK si decat vreun rezultat care sa ma bage-n boala mai bine stau linistita si asta si fac.
Va
pe toate, ma duc sa mananc ceva si mai intru dupa aceea.
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
deny75 spune:
LEYLA,LA MULTI ANI!

.In legatura cu greutatea eu sunt in grafic.Felicitari mamcilor care deja stiu ce bebe au "la purtator".Eu astept cu nerabdare echo de pe 4 iulie.Merg la Diagnosis.Stie cineva cat costa 3D acolo?Si pe ce se inregistreaza(CD,DVD SAU VHS)? Va
DENY
19+
m_monique spune:
roxana felicitari!
si eu imi doresc baiat, dar inca nu am aflat ce am.
13+
Nunta noastra
m_monique spune:
si eu mi-am calculat greutatea si sunt cu 1kg sub cea normala.
dar las ca recuperez eu.
13+
Nunta noastra
dolores spune:
biabaus
Buna fetelor
nu stiu inca diferentele intre eco 3D, morfologica, doppler etc...care ar trebui sa o fac???
pe 27 am programare la eco si atunci imi voi intreba medicul
mai bine ca nu te duci la concert...vreau sa zic ca si eu de cand sunt gravida am renuntat la foarte multe petreceri etc...asa ca bebe e mult mai important...
pupici 
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
madaluta spune:
marcelac: eu spun k nu ar tb sa te ingrijorezi pt dimensiunea bb-lui pt k si eu am fost ieri la echo si bb al meu are 7,8 cm si abia am intrat in sapt 14.deci tu ai cu o sapt mai mult si nu e cu mult mai mic . si nici masuratorile nu se fac intotdeauna exact din cauza miscarilor lui. de ex mie nu mi-a potut masura bataile inimii din cauza k se foia intr-una.Uite eu am gasit undeva pe net dimensiunile urmatoare:
13 sapt-7,4cm
14 sapt-8,7cm
15 sapt-10 cm
16 sapt-11,6cm
Madalina
14+
http://pg.photos.yahoo.com
dandusa spune:
Buna seara ,fetelor,dragutelor!
Va mai intreb o data"nu v-a fost dor de mine?!?",mie mi-a fost dor de voi si cind in sfirsit am venit sa va citesc si am vazut cit ati scrisssssss,of ,of...am oftat si am inceput sa citesc.Nu vreau sa pierd nici o zi ca pe urma nu cred ca pot recupera,nu am timp asa de mult ca voi!!!
As vrea sa raspund si eu in legatura cu T.T.
Eu stiu ca acest test este obligatoriu pentru mamicile care au peste 35 ani.Daca se face testul si este pozitiv ,se va face amniocenteza!Dar daca ai peste 35 ani ,nu se face amniocenteza din prima ,fara test...,nu are logica,mai ales ca mamicile care fac amniocenteza au mari sanse sa piarda sarcina.Deci nimeni nu vrea sa ajunga acolo din prima ,fara o analiza precedenta.
In alta ordine de idei...,daca veti face acest T.T.,intrebati daca trebuie sa nu mincati inainte.Mie mi s-a spus ca nu am voie sa maninc inainte!!!Deci ...atitia DR ,atitea obiceiuri si tot atitea preturi.Din ce am vazut pe aici pe forum....,se pare ca in Constanta este cel mai scump si nu se face gratuit nicaieri.
dandusa 20 +
m_monique spune:
mie aseara mi-a spus doctorul ca pot sa mananc inainte de tripul test. ca asta e analiza hormonala nu glicemie.
13+
Nunta noastra