Gradi in sect. 6, catolica sau "de stat"...sau...?

Gradi in sect. 6, catolica sau "de stat"...sau...? | Autor: luciana12

Link direct la acest mesaj

"Maria Bambina" se numeste cea catolica de care am auzit. M-ar fi interesat si pe mine, problema e ca nu suntem catolici. Stie cineva de aceasta gradinita? Se primesc si copii ortodocsi? E cineva multumit de ea? E o varianta...sau...daca stie cineva o gradinita de stat, in sectorul 6, cu educatori buni, la care nu trebuie sa stai la cozi de la 1 noaptea sau sa ai relatii, sau sa bagi bani in buzunare sa inscrii copilul...ca zau, ma si sperii de ce aud, mai ales ca nu am nici o relatie in domeniul asta... mi-ar fi de mare ajutor daca aveti idee de asa ceva...Cu multumiri,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

luci,
noi am vrut sa mergem la gradinita catolica si cand am sunta ne-au spus ca nu mai primesc decat copii cu probleme sociale, din pacate, pentru multi parinti dornici...asta e!
Deci numai pe cei cu probleme, ca de aia sunt gradinita bisericeasca...
De restul problemei tale poate te ajuta cineva cu experienta in gradi de stat sau cu ... pile, de ce nu?

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro
www.banisiafaceri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

parerea mea e ca trebuia sa te duci la gradinite in sect 6 sa vorbesti cu fiecare directoare in parte, deoarece eu cand l-am inscris pe baietelul meu la gradinita, anul trecut, nu am intampinat nici o problema. am vazut si eu la tv reportajele facute la o gradinita din nu stiu ce sector, imi pare rau ca s-a ajuns in acea situatie. nu e normal!
repet, eu nu am intampinat probleme, doamna directoare de la gradinita 111 din drumul taberei este super amabila cu toata lumea si nu s-a stat, pt inscrierea copiilor in grupa mica, noaptea la poarta gradinitei.

Cristina si Mihnea Stefan

in lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc... doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu am avut fata la o grad de maicute si am fost super super multumita si acum l am insris si pe nepotelul meu gradi e undeva in popesti leordeni daca ai ocazia du te si inscrie copilul fara nici o retinere o sa fii foarte multumita

bibilica

Mergi la inceput