Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

hai ca-mi sarisi in oki...ca-ti recunoscui niku din partea ailalta
sa-ti zic ce cred eu..dk am inteles binie...cumnata-mea avusa rokie tot transparenta in spate...si cu broderie pe tzatzici ..si isi pusa un sutien cu cupe normale, iar bretelele, inclusiv partea aia care e la spate erau din plastic din ala transparent...
dk vrei , cum vb cu ea o intreb de unde le-a luat, ok?

quote:
Originally posted by ramonzca79

fetelorrrrrrrrr....ce recomandati pt rochia de mireasa ???sutien sau cupe cusute???eu am rochia din oradea "descoperita"....pot pune sutien fara bretele sus dar cea din ploiesti are dantela pe spate si se vede sutienul....cesa fac?sa cos cupe??daca nu sta??sa iau sutien cu bretea transparenta la spate???la jolidon am gasit dar cu bretelutele de peste umeri lipite - nu detasabile..pot lua si sa le tai....ce ziceti??

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by krelia

hihihiih ..hai ca..cu berea o nimerisi...da' cu cartofii dadusi chix..soro..cum naiba paine cu cartofi?..painea e Brot nu bratt..astia erau saracii cam ca...cartofii nostri la cuptor ..
..auleu..imi ploua-n gura dupa germania, fratilor...si cand ma gandesc ca m-au sunat tinerii insuratei si cica..suntem la tersa..bem bere si asteptam "pom fritzii"...si io..de zor la servicel ...

asa..printre altele..te-astept cu privat sa-mi zici pi unde te muti...ca sa punem ceaunu' pe foc sa facem atmosfera propice pentru cloaca

quote:
Originally posted by Rexanne

Bey, ce de bere aciulea!!! Si ce mai era...paine cu cartofi??
Hai ma, ca inteleg si io olecuta din limba asta....
Auzi Krelia, nu ca as stii pi unde stai...da' am dedus zona...in iulie ma mut si io pi acolo...poate ni invecinam...o punem de o claca...
pup iu

26 august 2006

Ei, macar cu una sa o nimeresc...avand in vedere ca mi-s oleaca senila...Deh mama, batranetili astea....Da cica as fi tare pi la english (ma intreb cini nu ar fi...)...
Cat despre ceaun, io propun o ciorba moldovineasca....
Hai ca ma car la sala, ca tre' sa fiu in forme pentru viitoru' eveniment stresant...respeciv nuntili...
Pup la feti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

pt kateryna.... io am trimis mail... oare o fi ajuns?
ca io inca unu nu mai scriiiiiu pe cuvant de utecist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:

hai ca-mi sarisi in oki...ca-ti recunoscui niku din partea ailalta
sa-ti zic ce cred eu..dk am inteles binie...cumnata-mea avusa rokie tot transparenta in spate...si cu broderie pe tzatzici ..si isi pusa un sutien cu cupe normale, iar bretelele, inclusiv partea aia care e la spate erau din plastic din ala transparent...
dk vrei , cum vb cu ea o intreb de unde le-a luat, ok?
quote:
Originally posted by ramonzca79

fetelorrrrrrrrr....ce recomandati pt rochia de mireasa ???sutien sau cupe cusute???eu am rochia din oradea "descoperita"....pot pune sutien fara bretele sus dar cea din ploiesti are dantela pe spate si se vede sutienul....cesa fac?sa cos cupe??daca nu sta??sa iau sutien cu bretea transparenta la spate???la jolidon am gasit dar cu bretelutele de peste umeri lipite - nu detasabile..pot lua si sa le tai....ce ziceti??

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

26 august 2006

....da dar la mine partea de sus - bretelutele sunt cazute pe umeri...deci s-ar vedea bretelele de la sutien..are rochia si maneci dar le voi pune doar la biserica....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/comanramona/album?.dir=d495re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

sper sa se vada aici...daca nu....AICI LA ROCHIE MIREASA http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hello. V apupacesc dulce pe toate.
Eu progrese nu am mai inregistrat si am f mult de lucru la servicia sa ca nu am timp sa ma stresez.

Am scris ca sa va spun ca mi-e dor de voi si ca ma straduiesc sa tin pasul cu voi (acum sunt abia la pagina 7 si cu parere de rau voi pleca acasa fara sa va pot ajunge din urma azi... poate recuperez maine, daca pot...)

Al doilea motiv pentru care am scris este ca vreau sa-mi vad semnatura si sa vad cat mai au "porungheii" (Rallu ti-am furat expresia ) mei pana se tzuca

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova
Oana esti la nemti?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

...inca nu...dar peste o luna acolo voi fi...plec in 17 iulie!...oricum internetul merge...si tot aici raman cu voi pe DC!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

Du muss mich schreiben und ein heffe weiss Bier trinken ...für mich, ok?...und bratt Kartoffeln essen...und viele Bilder abnehmen, ja?
Und, selbstverständlich...Gutte Reise!

(auzi, ce zici..ne-o luam au ba?)
quote:
Originally posted by ooana

Viele Kussen!...nach 1 Monat fahre ich nach Deutschland!

26 august 2006

Am inteles sa traiti!
...daca mai continuam cred ca ne-o luam...cred ca pregatirile de nunta se fac in limba romana nu?!?!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara miresici... iaca am intrat si eu pe aici sa ma mai odihnesc oleaca... asta seara am fost la biserica si nu scaparam de preot sa ne spovedeasca, sa vedeti ce fata a facut iubi..l-am scos eu ca i-am spus preotului ca nu am tinut post si nu ne puetem spovedi, dar tre sa ne ducem vineri.. saracul nu il tine mult dar asta e tot tre sa o faca si pe asta... poate ca se mai obisnuieste pana vineri, si oricum vor merge si nasii cu noi.....
Rallu, Jesia ce faceti??? Emotii? ca la mine nu apar... de parca nu m-as marita...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

krelia pliz help ca mi-am prins urechile... spune-mi te rog mesajele pe care le primim se duc in private e-mail sau in alta parte? Dupa ce m-am chinuit sa scriu un PM , in momentul in care l-am trimis mi-a zis ca icsuleasca nu permite sa primeasca mesqaje private... boon atunci noi cum comunicam of topic? am si io o dilema care nu ma lasa sa dorm...

sa traiesti o mie de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Elenuca ca sa poti trimite mesaje private trebuie sa scrii la alte subiecte ca sa acumulezi un numar de mesaje...apoi poti sa-ti activezi tu mesajele private si poti vb cu fetele de pe forum... nu cea careia i-ai trimis tu nu poate primi tu nu poti trimite... sper ca m-am facut inteleasa ca sunt capie la ora asta, dar ma gandeam ca nu poti sa dormi......

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput