vreau un bb - uter retrovers

vreau un bb - uter retrovers | Autor: laura_badea

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe forum si am venit cu o problema. Imi doresc sa devin mama si uite ca nu se mai intimpla minunea.Merg cu regularitate la medicul meu ginecolog (Tarpan Celus-Giulesti), am facut o serie de analize obisnuite, printre care si colposcopia, si in afara de un uter retrovers mi-a zis ca sunt ok. As vrea si eu citeva sfaturi de la mamicile care au trecut prin ce trec eu. Astep raspunsul vostru.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Si eu ma confrunt cu o probl similara cu a ta. Am uter retrovers. In plus sotul are probl . Daca la tine nu sunt probl masc ci numai uter tau retrovers eu zic sa nu-ti faci probleme. Am inteles ca intr-adevar ramai mai greu insarc . Cunosc f multe fete cu aceasta probl si au ramas f. repede.Asta nu const o cauza de sterilitate. Poate mai sunt si alte probl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am si eu aceeasi problema: am inteles ca tine de noroc pana la urma: unele raman din prima (chiar si cu uter retrovers)altele dupa 10 ani!!! Eu inca nu am ramas si vreau si eu un bebe la nebunie!!!!Cica e bine sa stai culcata pe burtika dupa ca sa patrunda dansii mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Din pacate nu sunt mamica dar pot sa zic si eu ce ti-au zis si si celelalte fete..
Uterul retrovers nu constituie o problema pt aparitia unei sarcini, sunt destule femei cu uterul asezat asa care raman insarcinate f repede si femei care il au in ateroversie si nu raman deloc..
In plus, cum zice si iazminn trebuie investigat si sotul tau, poate buba e la el
Si alta chestie.., dc zici ca toate analizele sunt bune (dc esti sigura ca le-ai facut pe toate) un alt factor mai poate fi stresul, chiar dc el nu are spermograma ok. Una din prietenele mele a ramas insarcinata natural dupa ce sotul ei a fost diagnosticat cu oligospermie si azoospermie.. Cum?? Au plecat in concediu si acolo s-a intamplat minunea. A avut o sarcina fara probleme si a nascut acum 2 saptamani o fetita sanatoasa

Asa ca... "pisicul" asta are siel multe de spus
Bafta si numai bine (poate vrei sa incerci un concediu la Sovata )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

nici eu nu sunt mamica , din pacate , dar sper sa fiu si cat mai repede
nu e nici o problema cu uterul asta retrovers crede-ma ; cunosc multe femei care au uterul retrovers si care au copii: mama( suntem 3 copii ) , o cumnata de-a mea si sora mea care e gravida;exemplele pot continua
incercati de mult sa aveti un bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu incerc de 6 luni, m-am tratat mai intai de anexita cronica, l-am investigat si pe sot care e OK, eu sunt si eu ok in rest (nu am fost la endocrinologie totusi). Mama (are si ea uter retrovers)a ramas insarcinata in a 2-a luna de incercari. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu am uter retrovers si raman insarcinata f repede,asa ca asta nu i un impediment.asa ca,multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu am uter retrovers. am ramas insarcinata cam dupa 6 luni de incercari, pentru ca am o trompa opturata.

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Si eu am uter retrovers si nu ar o fi o problema - importanta este pozitia, iaca anume asa - - noi ne facem de cap in pozitiile preferate, dar ultima aproape totdeauna este asta , nu prea imi place, pentru ca arata ca o comanda decit placere - s-apoi de fiecare data imi aduc aminte ca doctorita a spus ca trebuie asa

Aliona

Mergi la inceput