Recomandari instructor bun scoala de soferi
va salut cu drag!
AM nevoie de un sfat de la voi! este foarte important pentru mine si va rog mult sa ma ajutati. M-am hotarat sa fac scoala de soferi si mi-ar prinde bine un instructor bun, cu experienta, rabdator, care sa stie sa explice tainele sofatului. Pentru mine, sunt taine, pentru ca nu am mai mers cu masina deloc pana acum, nici teoria nu am invatat-o inca, abia m-am hotarat ca vreau sa fac scoala.
Multumesc, astept raspunsurile voastre.
V-as fi recunoscatoare, daca mi-ati impartasi experienta voastra vis-a-vis de luarea carnetului de sofer.
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Raspunsuri
onitza spune:
Am uitat sa mentionez ca mi-ar prinde bine sa fie scoala in apropiere de sect 3, daca nu chiar in acest sector.
Multumesc
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Raluca_u spune:
buna Onitza
eu am facut scoala anul trecut si sunt f multumita de instructorul cu care am lucrat. e tanar, are rabdare cu carul si chiar stie sa isi faca meseria. chiar saptamana trecuta am vorbit cu el pentru cineva. el sta in sectorul 3. anul trecut lucra la scoala de soferi Teo si era foarte cautat. acum mi-a spus ca lucreaza e cont propriu are un Logan si scoala costa 5 mil. daca te intereseaza scrie-mi un pm si iti dau nr lui de telefon.
o zi frumoasa
Raluca 18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Anca Wish spune:
Eu am luat permisul in martie din prima. Am facut scoala cu un instructor tanar, dar rabdator si super calm. Te ia de unde vrei si te lasa unde vrei (un mare avantaj pentru mine care terminam serviciu seara la 7 si abia asteptam sa ajung acasa).
Te baga in trafic din prima sedintam, un mare avantaj.
Pentru ceva bani in plus, mi-a facut si dosarul. Nu a mai trebuit sa alerg eu. De cand am inceput si pana am dat traseul a durat 2 luni.
Ti-l recomand cu caldura.
P.S. scoala se face pe matiz
anca...SIGUR intr-o zi
onitza spune:
Buna fetelor,
Ce ma bucur ca mi-ati scris!! uraaaaaaaaa!!! sunteti grozave!!
RALU, sarcina usoara in continuare!!! cum o sa o cheme pe bebelina? v-ati gandit?
ANCA, scuza-mi indrazneala!! te-am vazut in poze!! ..sa-ti traiasca finutza!! e dragalasha foc!
VOi ati invatat teoria de la inceput? sau pe parcurs...
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
unboticutz spune:
onitza, ma bag si eu peste subiectul tau daca nu-i cu suparare !
in dr. taberei stiti vreun instructor bun care eventual sa ma ia de unde vreau si sa ma lase unde vreau?
multumesc!
---------------------------------------
common sense is not really so common
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
onitza, ma bag si eu peste subiectul tau daca nu-i cu suparare !
in dr. taberei stiti vreun instructor bun care eventual sa ma ia de unde vreau si sa ma lase unde vreau?
multumesc!
Ai mai postat cumva? Te intreb pentru ca raspunsesem exact la cineva care cauta in Dr. Taberei.
Eu am facut scoala AUTOSTAR, pe B.dul 1 mai imediat dupa Tricodava. Stiu 2 instructori la ac. scoala.
Unul te cicaleste dar inveti bine cu el, mai ales parcarile (de mine oricum nu s-au lipit usor) dar trebuie sa vorbesti cu el dinainte sa nu te lase pe la Timpuri Noi cum a facut cu mine (in acel moment am renuntat la el). Iti spun din strat ca este mai sever dar chiar este bun, daca il suporti.
Cel de-al doilea este simpatic, mult mia flexibil, vine sa te ia de acasa, te invata si parcari, mergi atat prin zona cat si in afara (ma refer la zone gen Titan, Rahova etc). Ai sanse sa te intelegi mai bine cu el. In plus cand iti programezi examenul isi pastreaza ziua libera, eu nu am dat cu el ca era in vacanta si mi-a spus cu doua saptamani inainte ca sa stiu. Celalalt mi-a facut surpriza sa mai puna pe cineva in aceiasi zi si sa ajunga in ultima secunda!
Daca esti interesat imi trimit un PM. Ah, au am facut scoala pe Super Nova si a fost foarte bine. De Matiz am fugit pentru ca mi-au spus ca daca ma obisnuiesc pe masina mica, una normala mi se va parea urisasa!
ANCA si EMA EMANUEL
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by ancamironiuc
Ai mai postat cumva? Te intreb pentru ca raspunsesem exact la cineva care cauta in Dr. Taberei.
Eu am facut scoala AUTOSTAR, pe B.dul 1 mai imediat dupa Tricodava. Stiu 2 instructori la ac. scoala.
Unul te cicaleste dar inveti bine cu el, mai ales parcarile (de mine oricum nu s-au lipit usor) dar trebuie sa vorbesti cu el dinainte sa nu te lase pe la Timpuri Noi cum a facut cu mine (in acel moment am renuntat la el). Iti spun din strat ca este mai sever dar chiar este bun, daca il suporti.
Cel de-al doilea este simpatic, mult mia flexibil, vine sa te ia de acasa, te invata si parcari, mergi atat prin zona cat si in afara (ma refer la zone gen Titan, Rahova etc). Ai sanse sa te intelegi mai bine cu el. In plus cand iti programezi examenul isi pastreaza ziua libera, eu nu am dat cu el ca era in vacanta si mi-a spus cu doua saptamani inainte ca sa stiu. Celalalt mi-a facut surpriza sa mai puna pe cineva in aceiasi zi si sa ajunga in ultima secunda!
Daca esti interesat imi trimit un PM. Ah, au am facut scoala pe Super Nova si a fost foarte bine. De Matiz am fugit pentru ca mi-au spus ca daca ma obisnuiesc pe masina mica, una normala mi se va parea urisasa!
nu, n-am mai intrebat. am cautat in arhiva dar nu am gasit
scoala asta este chiar langa mine, poti sa-mi dai te rog numele celui de-al doilea instructor?
multumesc,
gabriela
Briantis spune:
Eu fac acum scoala la Autogeneral pe logan.Am avut un instructor la inceput care m-a tinut 4 sedinte ,adica 8 ore cu mersul masinii inainte si inapoi pe o alee ,desi mai condusesem si nu eram chiar paralela ,apoi m-a plimbat printre blocuri ,in final a inceput sa se dea la mine ,motiv pt care l-am schimbat .
Al 2 lea te plimba ,dar nu-ti explica nimic ,ma enerveaza ca-mi apasa pe pedale ,mai ales la plecarea de la semafor ,ca nu cumva ,doamne fereste sa-l claxoneze cineva ,isi rezolva problemele personale in timpul tau de condus .M-am luat de el ieri ca era prea din prea .
Sigura bila alba pt scoala asta sunt cursurile de legislatie ,misto facute si la care m-am dus efectiv ca mi-au placut.
Asa ca io nu m-as mai duce la scoala asta ,si in general la nici o scoala de soferi pt ca nu-i mai intereseaza decat sa-si ia banii .Daca ar fi acum sa ma apuc de scoala de soferi mi-as alege un instructor independent pt ca astia au tot interesul sa te invete ceva ,ca sa le faci reclama ,ca sa aiba de lucru .
Mama lui Andreiutzu
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by unboticutzquote:
Originally posted by ancamironiuc
nu, n-am mai intrebat. am cautat in arhiva dar nu am gasit
scoala asta este chiar langa mine, poti sa-mi dai te rog numele celui de-al doilea instructor?
multumesc,
gabriela
TI-AM TRIMIS PM CU NUMERELE DE TELEFON SI NUMELE INSTRUCTORULUI! SUCCES LA SOFAT!
ANCA si EMA EMANUEL