Ingineri, fosti, viitori...:) (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Oti ma faci sa rosesc, mey ...
Lunna acu am vazut ca stai in Piatra, pai si eu am stat vreo 5 ani la poalele Pietricicai, sotul meu fiind pietrean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Care-i noua pe-aici? corecturi?
- lunna27, Chimie, sectia de Inginerie Chimica, Iasi 2001
- Alina(raresionut), Chimie?
- aime, Chimie, Tehnologia Compusilor Organici, Iasi, 1995

Si nu va mai legati de silueta mea, ca sunt in parametrii normali: 1.70m, ~60kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by linusa
- aime, Chimie, Tehnologia Compusilor Organici, Iasi, 1995

merci, doar ca in loc de Chimie, trece Politehnica (Univ Tehica Ghe Asachi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Iepumic si eu sper sa scriu mai des,numai ca atunci cand ii am pe amandoi acasa deabia respir.Am noroc ca acum cel mare mai sta pe la tara Merci,sa stii ca nik-ul l-am ales la intamplare...

Otilia vezi ce minuni face si internetul asta!!!!Pe fetita mea o cheama tot Ana Maria(e nascuta pe 6 sept aproape de sf Maria)si tot Ana o strigam pt ca e mai simplu.Si cel mare tot 2 nume are Paul Marian ca e nascut pe 8 sept de sf Maria .Asa ca eu cu toate ca mi-am dorit cate un singur nume tot cu cate 2 s-au ales

Katik,astepti al doilea copil,nu?Fetita cum se comporta stiind ca va avea o surioara sau un fratior?

Linusa sa stii ca eu sunt trecuta in listuta de pe prima pag,numai ca eu gresisem anul absolvirii si vad ca am cam dus lumea in eroare ,deci corect e 2001

Ioana sa stii ca poti naste in orice clipa,eu tot la 38 sapt am nascut fata asa ca iti spun de pe acum nastere usoara.Cum a zis si Otilia mai sus,nu conteaza marimea burticii,poti sa ai lichid mai mult...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Scuze de neprezentarea completa a unui inginer chimist, asadar am terminat la Iasi, Facultatea de Chimie Industriala, sectia ingieria mediului, promotia 2001.
Ioana eu as dori sa-ti dau un sfat care mie personal mi-a prins bine ptr ca puiul meu imediat dupa natere a facut icter si a fost sensibil la piele. Deci, inainte eu i-am cumparat cateva randuri de haine pe care le-am sterilizat cu o solutie speciala de la Chicco(o gesesti in mag. Sensiblu, plus ca o poti folosi si la biberoane, tetine si se foloseste si cu apa rece). Am fost multumita de produs deoarece hainele erau moi si placut mirositoare. Am spus si eu nu dau ...cu sfaturi. Noi il asteptam pe Andrei Vlad in leu ca votam pentru o zodie de foc. Multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

Gata si cu modificarile in listuta. Verificati va rog si spuneti-mi daca-s greseli. Ah ce bine e fara sef (suntem in acelasi birou)! No spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Va multumesc de incurajari. Sunt f deprimata. Am si plans azi nitel asa de proba. Nu stiu daca am mult lichid ca e tare rau ot timpul burta. Nu stiu daca mai stau pana vineri. poate dau o fuga maine la doctora sa vedem ce zice. Nu mai pot sa urc scari e f nasol. Sper sa mai aiba loc. Nu inteleg de ce nu iese. Seara nu mai pot respira cand ma asez in pat. Acum o luna avea deja 3,100 kile asa catind sa cred ca e mai gras el. Bine ca noi suntem si destul de inalti si si picioare lungi amandoi (asta ca zicea docotrul ca-s numai piciaorele de el). Asa ca are cu cine semana.
Va pup pe toate si o sa-l invat pe sot sa umle pe aici. Imi sunteti de mare ajutor. Va pe toate fara exceptie. Sper sa trec cu bine peste toate problemele astea. Nu credeam ca e asa de greu. Offffff! Dar de fapt trebuie sa fiu o inginera optimista, nu?
inginerele!

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

In primul rand, buna seara si...Ioana, trage aer in piept, incearca sa te linistesti macar din punct de vedere psihic si maine da fuguta la doctor, neaparat!!! Mai bine mai devreme, decat mai tarziu. Se pare ca bebeul tau este maricel si numai medicul iti poate spune ce e de facut. Curaj, eu sunt alaturi de tine trup si suflet si iti tin pumnii stransi de tot, sunt convinsa ca va fi totul bine! Insa trebuie sa fii calma si lucida ca sa iti poti aduna toate fortele (stiu, e usor cu teoria). Insa nu amana sub nici un pretext vizita la medic.Roaga-l pe sotul tau sa fie cat mai mult timp langa tine sau mama, cineva care sa poata sta cu tine si sa te ajute la spital, daca va fi cazul.
In al doilea rand....ce de lume aici! Am lipit pilaful tot citind ca sa recuperez.
aime ce spui tu "mai coapta"? Esti frumusica si tinerica, nu scrie nicaieri varsta din buletin pe frunte!
Da' de unde va cunoasteti, Otilia, Lunna si Aime???
Va pupicesc. Am avut o zi grea la servici, acum am terminat si mancarea si maine iar o zi grea.Sa-i tinem pumnii Ioanei!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata.

O noua zi. Ioana, azi cum iti mai e ? Tot asa greu? Hai, ca mai ai putin, Voinicel trebuie sa se hotarasca sa iasa. Du-te la medic si te asteptam cu vesti. Pe tine, sau sotul

Pup toate inginerele, dar pentru Ioana un pupic special

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata !!

Fetelor,in principiu ar trebui sa incep serviciul in septembrie dar analizand cu sotul situatia ne-am hotarat sa mai amanam cu un an pt ca nu avem ce face cu cea mica.El nu vrea sa o dam la cresa,femeie de incredere nu am gasit si costa al naibii de mult iar bunicele lucreaza asa ca....sper ca am ales varianta buna

Ioana vad ca nu intelegi de ce nu iese....dar poate ca mititelul vrea sa iasa pe la 40 de sapt ceea ce nu-i anormal .Iti doresc numai bine si multa multa rabdare!!!

Va !!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput