Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(2)
Raspunsuri - Pagina 5
maddy26 spune:
Dar pana la urma Europa Travel si Eurotravel TGV sunt una si aceeasi agentie ??Pentru ca si mie mi s-a spus de la Europa ca rezervarea este facuta prin Eurotravel Tgv ...
Singura mea grija ar fi sa nu ma trezesc acolo ca nu am camerele rezervate asa cum am cerut si sa trebuiasca sa ma multumesc cu alt hotel ...Am incercat sa contactez hotelul ca sa-mi confirme personal ca rezervarea a fost facuta , dar nu am primit nici un raspuns..
Nu mai am idee cum sa fac ...
maddy26 spune:
Intre timp am sapat si am aflat cam cum sta treaba ..
Europa travel ia bilete prin intermediul unor agentii mai mari - ca eurotravel Tgv, care la randul lor contracteaza print-o agentie bulgara foarte mare - Boiana.Asta este sistemul la noi .Agentiile isi acorda una alteia discount-uri , insa ca turist , indiferent la care apelezi , preturile vor fi aceleasi .
Cred ca Europa Travel nu are sa-mi faca nici un fel de probleme .Mi-au trimis mail-ul de confirmare al celeilalte agentii romanesti , precum si cel al agentiei din Bulgaria .
Eu nu m-am lasat si am contactat si agentia bulgara , care mi-a raspuns imediat , confirmandu-mi la randul ei rezevarea camerelor .
In termen de 7 zile de la plata diferentei voi primi 2 vouchere - unul de la Europa Travel si celalalt de la partenerul roman- al doilea continand si datele bulgarilor .
Dia , mie cei de la Europa imi raspund imediat pe email.
Incearca asa , poate merge mai repede .
Va pup .
roxanicea spune:
buna fetelor!
si eu mai astept amanunte legate de toate taxele de pe la vama.
si apropos de grecia, cine stie cat costa inchiriatu` unui atv si a unui scuter?
diana , ca si tui-ul toti ceilalti tour operatori germani lucreaza in sisteme on line aproape perfercta fara greseli sau erori prea mari de rezervari. ti se confirma instantaneu rezervarea daca sunt lcorui fara sa dai telefonae la hotel sau alte stresuri de genul asta.
voucherul se emite in germania si vine prin posta in termen de maxim o spatamana.
neckermann-ul , der tour-ul, meier`s, adac, thomas cook si altii ac ei au sisteme de rezervari similare excelente!.
eu sunt fun tour operatori nemzti. lucreaza bine si sunt f promptzi.
hotelurile contractate de ei sunt verificate anual si daca nu se ridica la standarde nu sunt acceptate. asa ca e o siguranzta in plus chestia asta.
concedii cu bine !!!!!!!!!!!!!!!
p.s diana daca mai afli ceva de taxe la vama zi-mi si mie . sunt interesata.merci!
roxi foto
dienutagraviduta spune:
roxi, hai ca taaare m-am simtit bine cand am citit mesajul tau ...:)))
adica am sanse ca cele 4* stele sa fie 4, nu 3 sau 3.5 ... hai ca dau aici un link pe care l-am gasit cautand informatii despre taxele de la vama; experienta celor care au plecat e de prin 2004, dar informativ cred ca merge; sper sa ne fie utila, mai ales celor care plecam prima oara in partea asta a europei: http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t46948.html
intre timp, eu mi-am cumparat si atlasul rutier al europei. foarte detaliat, 700.000 lei din carrefour.
lucas spune:
Dienuta cum se numeste agentia care lucreaza cu TUI si e asa buna?
de hotel Green Park de la Nisipuri stiti ceva?
crengu75 spune:
La Berlin green am vrut sa-mi iau eu bilet dar initial trebuia sa dau 50% ptr copil si nu mi-a convenit , ca al meu are 3 ani si e la perioada aia critica de nu vrea sa manance NIMIC. Asa ca dadeam banii dejeaba. si e si mai departe de plaja. Dupa ce mi-am luat la Berlin Golden B am vazut ca au scos si astia de la Green plata la copil. Asta e ! dar mie mi-a placu tare mult cum arata in poze , cu exceptia ca e pe un deal, cam departe si ai multe scari de urcat?coborit!!!
dienutagraviduta spune:
lucas - agentia respectiva, care nu stiu ce vrei tu sa spui prin "asa buna", dar pe noi ne-a servit prompt, se numeste mara, si se gaseste in mario plaza, la etaj. avantajul e ca tu spui unde vrei si din ce perioada, si tipa de acolo iti listeaza o groaza de hoteluri la care are camere disponibile. ei nu lucreaza cu perioade, sejururi de 7 zile, restrictii d-astea, iei cate zile vrei si iti da un pret final.
acu sa va mai spun o chestie : prima oara cand m-am dus acolo, am intrbat de albena, ca initial in bulgaria vroiam; si ii dau hotel oasis 3*, AI; la balkanair era 30 eur/pers/noapte; calculasem eu ca ne costa 5 nopti 300 eur; dar chestia e ca astia de la balkanair nu erau in stare sa gaseasca locuri, aveau preturi bune, dar ... eu cand am renuntat la ei le-am zis sa imi gaseasca oriunde in albena, din 25.06. vreau sa spun ca nici acum nu m-au sunat.
sa revin la mara - introduce tipa in calculator oasis, AI, 7 nopti, si iese ... valeu, vreo 560 de euro. la care mi se face rau urgent; si intreb cum de i-a gasit lui nasa-mea cu 420 eur in grecia, la 4* ?!?!? daca in prapadita de bulgaria costa atata ? pai zice ea, sejurul ala costa peste 650 de eur de fapt, dar am prins o oferta on-line, a avut noroc doamna. sotul meu cika :"pai si nevasta-mea are noroc, ia cautati" si baga tipa din 25.06 pentru grecia, "normal", zice "uite la hotelul acela e peste 600 eur/7 nopti, si nici n-avem din 25.06, avem din 27.06 o camera" si zice "stai sa vedem daca putem prelungi inca 2 nopti ca sa fie 7 in total", ei, si cand baga data din 27.06 - surprise - ii scoate 420 eur/camera. "bafta dvs - iar oferta, chiar ca aveti noroc" :))))
am inteles ca sunt oferte de moment; daca si eu si nas-mea am prins cate una, sa inteleg ca nu-s asa de rare.
Jocelyn spune:
da mie nu-mi raspunde nimeni?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Natasa spune:
Jocelyn, iti raspund eu, dar nu in legatura cu Albena, ci cu Balcicul. Noi asa am plecat, n-am rezervat nimic si am gasit foarte frumos si ieftin. Nu stiu daca e valabil si pentru Albena, dar de ce nu?
Bebe Beca spune:
Dienuta, noi nu am platit cu leva, ne-au cerut numai euro. Pentru Grecia s-ar putea ca taxele sa fie mai mari. Anul trecut am platit vigneta la bulgari 10Euro si nemernicii vroiau sa o platim si la intoarcere, doar ca nu le-a iesit figura... Deci vigneta se plateste separat si mi se pare ca mai platesti o taxa ecologica, parca. Oricum, taxele lor sunt mai mici decat ale noastre...
Ce agentie ai ales, pana la urma?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004