Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(2)
Raspunsuri - Pagina 23
Natasa spune:
Nessebarul e plin de tarabe in care se vind de toate-cu gust sau fara. In Balcic sint putine tarabe si alea vind tricouri si chinezarii.
crengu75 spune:
Vreau sa va mai intreb, cum ati facut cu sezlongul, mai bine zis ce ati facut pe timpul amiezii cand e tare cald si trebuie sa plecam?
Ma refer la cele de pe plaja care se platesc. Le mai platesc o data cand revin pe plaja ?
Crengu, mami lui Cristian
firutza spune:
ligia13 mersi de informatii,noi plecam pe 13 august din ,pe la Giurgiu,poate ne intalnim la mare...m-am gandit ca mergand prima oara la ei,la bulgari,sa ramanem asa cu all,la anu' mai vedem noi!mai creste si Edi!oricum vom fi legati de hotel cu somnul puiului-la pranz;asa ca ramanem acolo.Totusi daca se mai intoarce cineva de la marea lor,de la Albena-in special-astept impresii!
Dalia
cris-gabi spune:
Buna. Am o nelamurire: in ce limba va intelegeti cu bulgarii? Am inteles ca nu prea vorbesc engleza.
Noi plecam la Nisipuri pe 21 august. Mai merge cineva?
Pupici si vacanta placuta
Natasa spune:
Aveti grija cu parcatul si in Varna. Noua ne-au saltat masina pentru ca era parcata aproape de coltul unei strazi. Bine, ne-au saltat-o ca avea nr strain, dar au avut si un motiv. Un tinar bulgar a fost super dragut si a mers cu noi la politie si a negociat spaga, dar mai bine sa nu treceti prin asta!
PS: noua nu ni s-a facut rau cind am vazut ca nu mai era masina pentru ca stiam ca le ridica, dar altfel te trec toate caldurile, ca nu-ti lasa nici un bilet, nimic, te uiti in sus si te intrebi unde ti-o fi masina :)
crengu75 spune:
Ce ati facut cu sezlongurile cand plecati la amiaza???????
Helllloooooo! E cineva pe aici?
Crengu, mami lui Cristian
pd spune:
Nu platesti inca o data pentru sezlonguri daca pleci si te intorci mai tarziu, cel putin asa era in Nispurile de Aur, dar nu stiu dupa ce te tin minte. Taxa e pentru toata ziua.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
ramonzca79 spune:
nu s-a mai intors nimeni din bulgaria cu impresii noi???mai povestiti...puneti poze....
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
criss1902 spune:
Si noi asteptam sa plecam la Nisipurile de Aur, hotel Elena , incepand de pe 12 august. A mai fost cineva in vacanta la acest hotel?
Din ce am vazut pe net pare frumos dar as dori o confirmare din partea voastra.
Multumesc...
vlada spune:
Am si eu o rugaminte fetelor....unde ati facut cartea verde si cat a costat ? ca azi am fost la un centru unde mi-au zis 60 euro pt 20 zile minim, ceea ce mi se pare cam mult. Parca citisem ceva de 30 dolari
Multumesc
Andreea si Vlad
Iubirea mea