Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(2)
Raspunsuri - Pagina 10
nunus spune:
O adresa utila pentru fetele care merg la Marina Beach, Nisipuri.
http://www.marinagrandbeach.bg/
Deanny spune:
Cristina, am vrea sa mergem wendul asta (de vineri pana luni) la hotelul Sunrise (mi s-a parut cea mai buna oferta). Crezi ca am sanse sa gasesc camere disponibile? Voi cum ati rezervat?
roxanicea spune:
ioana, merci d e informatzii.
pupici tuturor!
mia asteptam detalii legate de drumul prin bulgaria.
multzam` anticipat!!!!!!!!!!
pupici
roxi foto
Deanny spune:
Am sunat la agentie si nici o sansa sa-mi rezerve locuri pentru acest wend. Aveti idee daca gasesc locuri disponibile daca ma duc direct la hotel si daca preturile sunt comparabile?
Merci mult
maddy26 spune:
Am auzit ca preturile sunt mai mari daca te duci direct la hotel ...De gasit , nu cred sa fie probleme ..Din atatea hoteluri gasesti ceva liber si convenabil ..
Te asteptam cu noutati cand vii !!
Verifica Sunrise-ul !!
maddy26 spune:
Multumesc Cristina pentru informatii !Ard de nerabdare sa plec ..dar mai este atat de mult pana in August ....
ina32 spune:
Rozi (parca)-Eu am facut rezervare prin jeka. Au fost f promti si cel putin pentru hotelul pe care l-am ales (Riu Arabella - Nisipuri) mi-au dat pretul cel mai bun. Si nici nu trebuie sa platesti nimic pana nu ai confirmare. Asa ca poi incerca si la ei.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
Rozi spune:
Fetelor, am lansat cererea peste tot unde am putut fara sa merg la ei sa dau avans. Maine se va clarifica, intr-un fel sau altul. Ina32, o sa sun si la jeka (deja fac colectie de nume de agentii ) sa vad si ei ce spun. Multumesc!
Deanny, eu de aceea am intarziat atata, ca sotul meu a fost acolo intr-o "delegatie" si am sperat sa gaseasca direct la hotel. Nici o sansa! Cred ca sunt date toate camerele la agentii, sa nu ramana cu ele neocupate. Preturile erau tot pe-acolo (si la agentii sunt diferente mari de preturi, de la 45 la 56 euro/pers/noapte, din ce-am gasit eu). Sansa ar fi daca ar renunta cineva in ultima clipa si nu s-ar gasi inlocuitor. Am vazut atatea reportaje si articole in presa ca litoralul bulgar e ocupat 97%, eu insami gasesc asa de greu, ca nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci. Iti doresc sa reusesti, oricum ai face.
ele77 spune:
Buna fetelor.
Eu sunt mai nou venita. Va felicit pentru subiectul ales. Puteti sa-mi spune-ti ceva despre Albena hotel Laguna Garden? Va multumesc frumos.
Deanny spune:
Rozi, Maddy, sper sa avem noroc. Daca nu, am inteles (de pe un alt forum) ca poti gasi apartamente de inchiriat la agentiile lor de turism - sper sa se poata si pentru perioade scurte...ne-om descurca noi cumva. Daca cineva a fost asa, pls amanunte.