Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neah, fii serioasa.

eu oricum iau pauza incepand de duminica, vrand nevrand:))

asadar, pana asta seara tre sa ne hotaram cu Bustenii aia.

eventual pe mail sau PM.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hai ca iau si io pauza ...lunga
va pup si, daca va banati in grup, dati-mi de stire, sa stiu unde va gasesc ...Rayu, Ab, Iren va sun in Romania!!! Repet (a treia oara cred): io vin si la Busteni, daca se face adunare!!!
Sabina, ai un nr de mobil???...mi-l poti trimite pe PM in urmatoarele 5 minute??? :-))
Pe restu' poienarilor, care ramin de straja Scandinaviei, va pup, sa ramineti destepti... oriunde pe forum

Tot io...ca uitai sa-i urez irenei, La Multi Ani !! sa fii sanatoasa si fericita...oriunde
Acum, gata, am plecat
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Protestez!!!!
Propun inchiderea scandinavilor,pentru ca NU inteleg de ce tocmai scandinavii au fost mutati de la Calatoriile sufletului!
Pina nu ne muta inapoi eu intru in greva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Rayu', toata lumea a fost mutata de la Calatoriile Sufletului, si canadienii, si americanii, si japonezii etc. E cam nasol la Prieteni din motive de trafic si de neobisnuinta, da' poate fi vazut si ca un impuls pentru a scrie mai des, pentru a bate traficu' si a grabi obisnuirea

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lai ,acum am vazut ca m-a luat valul:))
dar tot nu-s de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io vreau sa stiu care-i treaba cu forumul de discutii moderate. Adica cum moderate? Celelalte nu-s? Sint confuza de ieri si cre' ca nu-mi trece curind...

Fetele, nu va-ntrerupeti din discutiile literare. Mai invat si io cite ceva... Sabinu, tu trebuie sa faci niste cursuri de specializare de genu' "music for non-music" . Ia explica tu frumos cum sta treaba cu requiem/smissa si ce mai zisesi tu p'acolo... Ca nu toti stie despre ce e vorba...

Rayu, nu te amari... La "calatorii" sau nu tot impreuna sintem.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Da bre Carmeno, si io tot ase am tras concluzia. Apare in sfarsit un forum moderat, sa te tii in rest discutii libere.
Rayuelo sa stii ca nici mie nu-mi place acilica, numa' zapacita de Sabina e di vina cu bahu' iei cu tat.

aide pa

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Breee, clipeshte omu' si iaca ce rateaza...o adevarata furtuna

Am stat acasa doua zile pe motiv de "boala" si vin inapoi la forumul revolutionat. Acuma nu stiu daca ma calific sa postez p'aci...daca nu's suficient de erudita, interesanta sau provocatoare? Hai ca ma apuc de lucru ca-i vineri

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pegasina, smissa a fost greseala de tastare:D

Requiem este tot o misa, dar de inmormantare.
Fata de sectiunile pe care le-am scris la Missa, are cateva in plus, variabil de la un compozitor la altul
Dies Irae e una dintre ele la Mozart
;-)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Vad ca ne mutara cu forta,am fost dati afara ca ccc chiriasii din casele retrocedate.Eu propun sa ne mute la ZZ,ca oricum acolo e cel mai fun.Va pupez din spania,si va mai saruta cineva aici de fatza,nu spui cine,persoana importanta,va las sa ghiciti
Cheia la living e la iren,carpetele sint la veve,ca isi reamenajaza casa si am zis sa aibe ceva ce isi doreste si de la mine
Va-m pupat,ma duc la plaja...

Mergi la inceput