eco 4d la 10 saptamani?

eco 4d la 10 saptamani? | Autor: erix

Link direct la acest mesaj

Salut. Sunt o viitoare mamica de ian 2007 si as vrea sa stiu daca se poate face eco 3D sau 4D la 10 aptamani. Se poate vedea ceva, este indicat sa se faca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

Eu am facut eco 3d la 25 saptamani, iar un eco de spital , simpla la 13-15 sapt, in care am aflat ca este o sarcina unica, adica nu sunt gemeni, am aflat locatia sarcinii si i-am auzit inimioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nu prea ai ce sa vezi la 10 saptamani, e prea mica sarcina, cred ca dai banii de pomana. Eu am facut eco simpla la 6 saptamani (am aflat unde e fixata sarcina, daca se vede embrionul- se vedea doar sacul), la 8 saptamani am facut tot una simpla, am aflat ca ii bate inimioara, la 13 saptamani- aproape 14 una mai complexa la dr Iosup in care am aflat mai multe despre bebe si la 17 saptamani una 4 D- care si-a meritat banii, am vazut si avem poze cu bebe f frumoase. La 21 de saptamani cea morfo- 3 D la dr Pop, atunci se vad organele interne. Pana la sfarsitul sarcinii am facut numai eco simple, la dr meu ca sa aflam cum mai sta bebe, despre placenta...

in concluzie, nu cred ca vezi mare lucru la 10 saptamani, asteapta macar pana la 14 pentru o eco mai complexa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu am facut 3d in saptamana 10, niciodata nu mi-a fost clar ce insemana 4d si da, se poate vedea ceva, insa daca te gandesti si la partea financiara, mai bine mai lasa sa treaca cateva saptamani si mergi direct la eco morfologica (sapt 14). este momentul cand se masoara pliul nucal. succes!

Mergi la inceput