Unghii false!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crixia, diferenta intre cele cu acril si cele cu gel este ca primele sunt mai "rigide" si zic manichiuristele ca se aplica mai ales pe o unghie cu probleme. Daca ai o unghie sanatoasa incearca gelul si daca acesta nu prinde (sunt cazuri in care nu prinde si "cade" pur si simplu unghia) incerci cu acril. Roag-o pe manichiurista sa-ti aplice direct pe unghie gel sau acril fara a pune si unghia falsa in prealabil. Eu asa fac pt ca, din aceleasi motive ca si tine (unghii casante) nu pot avea niciodata o unghie frumoasa. Si acum am unghii super datorita gelului. Atata tot sa mergi la o manichiurista foarte buna pentru ca altfel ajungi sa ai unele invers cum ti-ai dorit.

Mult succes si unghii cat mai frumoase,

Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Eu unghiile mele le-am pus de Pasti singura , m-au tinut pana acuma , bineinteles se mai dezlipeau unele , dar le inlocuiam cu altele noi ! Curatam conturul unghiilor le mai pileam cu aparatul si n-aveam treaba ! Toata lumea ma intreba daca le-am pus intr-un institut de frumusete ! Iar cand le spuneam ca nu , se uitau si le analizau si mai bine , la care...verdictul : "vai parca-ar fi fost facute-n institut" . Oricum se vede ca nu-s adevarate , dar ce importanta daca ele sunt bine aranjate si nail-ul e pus bine !!! Acuma le-am dat jos sa mai respire unghiile mele un pic , le-am curatat cu un polizor mic de unghii din trusa mea si-s ca si noi !
Sabina , unghiile tale erau frumoase .

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Sabina frumoase unghii,dar fara suparare, iti dai seama ca-s false.
Se vede diferenta de format intre o unghie normala si una falsa, ca e ea cu gel, acryl sau portelan.
Nu stiu, asta e parerea mea.Si mie imi plac,poate intr-o buna zi am sa-mi pun,dar ma mai gandesc si asta fiinca am unghiile inca ok si atunci cand le-am avut lungi toti ma intrebau daca-s false.Din pacate de vre-un an nu le-am mai avut asa lungi si adevarul e ca imi ingreuneaza munca destul de mult.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor ca tot suntem la capitolul unghii, vreau sa va intreb si eu ceva, in caz ca cineva s-a confruntat cu o astfel de problema.
De ceva timp(cred ca un an apropape) unghiile mele cresc cu denivelari,in damburi.Nu stiu care ar fi cauza.Nu sunt patate, nu se exfoliaza,sunt doar ...in damburi!
Suna f urat si arata la fel de inestetic...nu-s ce sa fac la dr nu am ajuns cu problema asta si chiar nici nu ma trage inima sa merg!
Poate fi ciuperca sau micoza, ceva????
multam fain!

29+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am avut constructie cu gel facuta peste unghiile mele proprii (care apropo erau asa de lungi si de tari incat nush la ce mi-a trebuit gel...deh moda) si n-am avut mari probleme cu ele, mergeam la intretinere cam o data la 3 sapt, asta depinde si de cat de repede iti cresc unghiile, si cam atat. Arata frumos ce-i drept, pictura sau oja tine mult mai mult decat pe unghia naturala, insa mie una mi-a ajuns....nu vreau sa va spun cum aratau unghiile mele dupa ce le-am dat jos gelul, extrem de subtiri,friabile, abia acum dupa 6 luni arata si ca lumea si s-au mai intarit.
Concluzie: merita puse la un eveniment, ceva, si data jos repede, insa ptr cine are unghii nasoale si care nu cresc e o solutie buna. Daca va mai pot ajuta cu vreun sfat...let me know

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Cu denivelari cresc daca impingi pielita si atingi patul unghiei...adica o agresezi acolo sus . Nu e voie! Trebuie doar cu un betisor de lemn impins f usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am reusit sa-mi fac damblaua!
Arat super, dar ma obisnuiessc greu! Nu ma pot scarpina, se simte ca sunt artificiale!
Sambata am un eveniment, de aceea m-am stresat atat!

Mergi la inceput