Par des,aspru si rebel

Par des,aspru si rebel | Autor: CamiSol

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema cu podoaba mea capilara ...cu toate ca multa lume ma invidiaza ca cica am par pt. 10 persoane ,mie nu mi se pare chiar asa de nemaipomenit . In primul rand as vrea sa va intreb daca ati folosit Lissima de la Rowenta? As vrea sa il cumpar dar nu stiu daca sa mai arunc cu banii pe fereastra ... ca deja am aruncat destui...peria rotativa era sa imi smulga jumatate din podoaba cu tot cu pielea capului si placa de intins parul imi este foarte greu sa o folosesc singura. Iar in al doilea rand daca mai este cineva in situatia mea poate imi recomanda niste produse de ingrijire a parului( eu acum folosesc gelul crema de la nivea, este destul de bun pe moment dar imi ingrasa foarte repede parul).
Merci si astept raspunsurile voastre ...

Cami 24+ cu
Pozici cu burticutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Daca tu ai un par pt. 10 persoane , atunci eu il am cat pt. 50. Vezi aici :http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mariamuj2000/detail?.dir=53aare2&.dnm=527bre2.jpg&.src=ph
Si eu am firul gros si uscat si dupa spalare , in loc de balsam folosesc un tratament " Crema Midollo si Placenta" , il gasesti la orice mag. cu cosmetice , cutie verde cu capac alb, cred ca e 150.000lei.Apoi zi de zi pt. varfuri mai ales folosesc o crema de par de la Dove , Deep Replenishing for dry lengths and tips si nu-mi ingrasa deloc parul.
Iar din cand in cand dupa spalare mai folosesc ulei de masline amestecat cu 2 fiole de vit. A si doua de vit. D , apoi imi infasor parul intr-o punga , apoi un batic sau prosop , dorm asa noaptea iar dimineata il limpezesc pun crema tratam. si gata , parul e mult mai suplu si mai matasos. Cam asta folosesc eu , asta mi se potriveste mie , e destul de ieftin si da rezultate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

P.S. Crema cu placenta e la 1 l , cel de 700 ml nu mi se pare la fel de eficient , desi ei spun ca e aceeasi compozitie. Si imi ajunge cate 2 luni o cutie la parul care il am .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Cam asa aratam si eu acum vreo 3luni, intinsa cu placa si filata la maxim. Dar nici asa nu am mai rezistat si m-am tuns si mai scurt. Vad ca tu rezisti cu stoicism . Si eu nici macar nu am parul asa de ondulat ca al tau . Cred ca o sa ma tund cheala . Am sa folosesc si eu acel tratament daca il gasesc la noi. Merci mult
Si totusi m-ar interesa daca a folosit cineva Lissima de la Rowenta...vreau cateva pareri ca tare mi l-as cumpara si eu...dar nu stiu ce sa fac ...

Cami 24+ cu
Pozici cu burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mey, dati-mi mie podoabele voastre!!!
Zau, ca o sa le port cu mandrie!
Pai, eu ma duca la coafor special sa ma faca precum Tina Turner si voi va tundeti?!!

Sa fi avut un par rar, moale si drept.
Si atunci sa va fi auzit comentand!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Miria , desi ma chinui de fiecare data cand il spal si e destul de greu de intretinut , eu nu-l tund , cel putin deocamdata , imi place f. mult parul lung , din clasa a VIII-a il cresc si l-am taiat o data pana la umeri cand avea lungimea de acum si am crezut ca mor de suparare , ca nu-mi placea cum imi sta si de atunci il cres si il ingrijesc cat mai pot , cand nu mai tai din varfuri.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Aha, deci sa inteleg ca nu vrei sa facem schimb?!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Schimb , nu vreau sa fac , dar daca vrei iti dau vreo 2 suvite de-ale mele si e suficient si pt. tine .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu sunt posesoare de par des, aspru si rebel....

cind eram tinara il purtam lung si se mai aranja...dar acum il port scurt, e mai usor de intretinut, ma vopsesc lunar deoarece sunt carunta (asta il aspreste mai tare). Eu folosesc des masti pe baza de ulei de masline (cel mai bine ma impac cu cea de la Avon), dar imi pun si ulei pe parul umed, ma infasor intr-un batic si stau asa o zi intreaga, de preferinta in zilele de smotru. folosesc si balsamuri leave-in, sunt multe produse pe piata romaneasca bune la ora actuala, merita sa investesti, dar ideal este sa incerci sa vezi ce ti se potriveste tie cel mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

La mine se potriveste perfect vorba aia ca niciodata nu esti multumit cu ce ai.Dar pe langa parul des pe care il am (macar e bun iarna ca tine cald ), nici nu pot folosi prea mult o gama de produse.Cum se obisnuieste parul , cum incep sa fac niste cojite pe pielea capului, un fel de matreata.Care imi trece doar cu nizoral.Cam o data la 2 luni trebuie sa folosesc samponul nizoral ca sa scap de acele cojite inestetice...
Mie mi s-a parut bun si tratamenul de la Dixon pt par uscat la varfuri si gras la radacini,dar l-am intrerupt momentan tot din cauza cojitelor...dupa sarcina o sa ma prezint la un dermatolog sa vad care e problema.
Eu nu mi-am pus niciodata ulei pe par...de frica ca nu ma mai spal nici cu toata Dunarea , dar am sa incerc si eu.

Cami 24+ cu
Pozici cu burticutza

Mergi la inceput