INSEMINARE

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ancuta_stan bafta, sa iasa cu ochisori!
Tabitha z26, deci esti pe aproape de numaratoare! Tin pumnii si pentru tine, sa fie cu nororc si sa ne dai in curand o veste mare!
Nucutza i-mi pare rau pentru rezultatul neasteptat, dar nu dispera, ai timp, esti tanara! Ne ai si pe noi aproape

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

seara buna fete dragi
Ziua de azi a fost relativ buna... adica in ce priv. spitalul de care mi-e mie frica da...bune...pe scurt...Sherry sapt. viit. intra la monitorizare...ea nu va poate spune nimic ca a plecat in Delta la relash de week-end...iar eu voi incepe monitorizarea pt.ISA chiar de ziua mea...la inceputul lunii viit...( sper sa fie cu noroc)!.Azi pt. mine a fost prima zi...si mi-a fost tare rau..mai ales ca am suportat f. greu caldura sufocanta.....Ma rog la D-zeu sa iasa bine...si sa pot face ISA pana pe 4 aug. cand dna dr. intra in concediu...le rog mumos pe ovarele mele sa ma asculte si sa aiba productie pana pe 4 ca sa facem si noi ISA!!
va mai tin la curent!!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, am facut 2 teste de sarcina, ambele partial, adica f. putin pozitive. Se intrevede abia a doua linie. (Clear Blue si diaspot) Nu stiu daca sa continui tratamentul cu utrogestan sau sa-l intrerup. Ma gandesc ca nu cumva pregnilul sa dea pozitive testele, totusi pregnilul l-am facut acum 2 sapt. si 2 zile. Deci, ce ma sfatuiti? O duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Tabitha
pup fata frumoasa sa fie cu ochisori!!!!!!aatat de mult imi doresc sa reusesti!!Eu zic ca e bb...mai ia putin utrogestan...asteapta pana maine...faci un test din sange...si vezi ce iese..dupa care procedezi in consecinta...dar io zic ca 99% dai de baut!!!!!!!!!
Tin pumnii stransi!!
DANY

Mergi la inceput

Danyalo: multumesc mult, dar eu nu sunt asa de increzatoare. Nu stiu daca voi putea maine sa fac test din sange, caci la noi in oras se face numai la spital si numai pt. cazurile f. grave. Va trebui sa vad daca au solutie (ca li se mai intampla sa ramana fara solutie) si sa vad daca accepta sa imi faca. Mai vedem noi. Pana una alta, stam in asteptare... Tare greu mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tabitha si eu zi ca e cu ochisori, hai mai ia putin utrogestan, stai cumintica in casa, ca e foarte cald afara si mai fa un test maine dimineata! Daca inca nu ai nici o zi e intarziere, e normal sa iasa a doua liniuta mai slaba, daca e ! La mine nu s-a pozitivat cu tot pregnilul facut nici la 10 zile dupa ce l-am facut, asa ca eu ced ca e ceva acolo! Noi i-ti facem galerie sa fie cu ochisori, cum credem ca e de fapt! Hai Tabithaaaaaaaa.....

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Ioanatugs, Danyalo: va multumesc mult pt. sustinere. Am mai cumparat utrogestan, continui sa-l iau, maine dimineata poate reusesc sa fac un test din sange, daca gasesc vreo pila sa ma bage si pe mine in seama, daca nu poate marti mai facem un test. La testul Clear Blue a doua liniuta este f.f.f. vaga, abia se intrevede. La Diaspot insa a doua liniuta se vede, nu e la fel de clara ca prima, dar exista si oricine poate confirma acest lucru. Vedem maine cum stau lucrurile. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Tabitha
Tinem pumnii cu toatele pt. maine..
Repet ce am scris...nu mai stiu pe unde....cred suta-n mie ca vei cam da de baut!!!...ai grija de tine...si de samburici!!
.....
SUCCES!!!!!!! ESTI O iNVINGATOARE!! TOATE VOM FI...mai devreme sau mai tarziu!!
Dany

Mergi la inceput

danyalo: din pacate nu pot sa fac test din sange, caci nu au reactivi. Asa ca mai astept cateva zile si mai stric unul sin urina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

salutare,

Hai ca am venit si io de la mare si ce-mi vad ochii - doua liniute la Tabitha .

Iti doresc tot binele din lume si abia astept sa ne confirmi .

Cu drag.

Ancuta

Mergi la inceput