Miresele anului 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 27
Ioana81 spune:
Buna!
Ne bucuram ca v-au placut pozele cu noi.
Nusha ai fost tare simpatic!
Sa vezi acum bucatica de mami ce are gogoasa. Am dat tot jos s fara nici cel mai mic efort. Sunt intr-o continua scadere.
Alex te previn: DEPRESIA va fi prietenul tau. Nu vreau sa te sperii dar pe mine m-u mintit toti. Si te mai previn cu cea, nu incerca sa nasti nat adica macar fa epidurala. E f nasol si aici iar mi-au zis toti ca nu e greu si acum cand ii intreb de ce m-au mintt stii ce zic? ca daca mi-ar fi zis cum este faceam cezariana . Crede-ma ca daca stiam ceza faceam. Acum eu nu vreau sa te sperii doar vreau sa te imbarbatez. Si nu te astepta sa fii inteleasa. Te vor intelege numai cei ce au trecut prin asa ceva. Pe mine numai mama saraca ma intelege. Chiar si aseara cand imi era rau mi-a zis sa nu ma astept sa ma inteleaga Cristi. oricum el mai sta cu copilul duminica ca in rest e la unca. Destul de greu.
Acum sa va povestesc cum este bebele: un mancacios si jumatate. Mananca tzatza juma de ora si apoi lapte formula vreo 100-120 g. Avem iar 4,5 kile si cred ca le depasim pana facem o luna. Am inceput sa vedem o urmarim pe mami. ii dam pupici multi lui mami. Se lipeste de obrazul meu cand plange si il iau in brate. Nu puteti sa va imaginati cat de frumos este! Zilele trecute a ascultat o melodie la care dantuia in burtica. El dormea si a auzit-o a deschis ochii si a inceput sa gangureasca si zambea si apoi s-a culcat ia. E o scumpete!
Alex obesrv ca te apropii de final. Iti doresc numai bine, sa fie totul cat mai usor si sa ai parte de camera buna la spital ca tare mai trebuie sa dormi la spital ca acasa......asa cand apci. Ai sa vezi cum e sa motai cand ii dai tzatza. Eu i-am dat numai in pat culcati amamndoi ca la inceput nu puteam sa-l tin ca nu puteam sta in fund. Am incercat inr-o seara sa-i dau din fund si nu vroia cum m-am intins langa el cum a infulecat tzatza. Deci cum il invet asa il ai.
Va pup!
Ioana de Andrei Vladimir
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
nushulica spune:
ioana tare frumos trebuie sa fie cu bb incerc sa-mi imaginez din ce povestesti tu dar cred ca nici pe departe nu se compara cu trairile pe "viu"...ma bucur ca slabesti o sa-ti prinda tare bine ca nu o sa trebuiasca sa te mai chinui cu multa gimnastica
in legatura cu nasterea ce sa zic...eu am stat cu sora mea cand a nascut si mi-am jurat ca nu o sa nasc normal...ma stiu foarte bine si stiu ca nu as fi in stare
alex numai incurajari primesti din partea noastra...nu vrem sa te speriem...pur si simplu mi-am zis si eu parerea
INGRID
anangel_lexi spune:
Fetelor, ori sunt eu nesimtita ori sunt inconstienta...nu stiu...dar oricate povesti de groaza as citi despre nasterea naturala, tot nu mi-e frica. Mi-e de o mie de ori mai frica de ideea unei operatii (cezariana), decat de nasterea normala. Cu toate ca azi am avut ceva contractii (nici nu e de mirare dupa ce ieri am muncit amandoi ca sclavii pe plantatie) care m-au cocosat efectiv. Dar mi-am adus aminte de respiratie si n-am mai avut probleme. Apoi au trecut de la sine...
Apropo de epidurala, Ioana, cum facem sa o iau de la tine? Mi-o poate trimite cineva din familia ta prin posta cu ramburs? Ca eu cu burta mare nu mai ies din casa nici pana la piata si daca ies, vin terminata.
In alta ordine de idei, aseara am terminat cu zugravitul si suntem tare mandri ca ne-a iesit frumos. E drept ca am cazut lati amandoi, dar a meritat efortul. Acum avem camera pregatita pentru venirea lui bebe...
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica!!!
Acum ne-am intors de la eco de la Iosup, avem FETITA, e 100% sigur, si e grasunica bine: avem deja 3207 gr!!! Asta m-a cam pus pe ganduri referitor la nastere, se pare ca nu-mi va fi deloc usor, mai ales ca am si colul destul de lung (3,9 cm) si inchis...Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa trec cu bine peste.
Pupici tuturor!
35+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
roxygeo spune:
Buna ziua la gacici!
Am revenit din concediu, a fost frumos, foarte linistit si odihnitor, uneori chiar spre limita plictiselii, dar am stat la aer curat, multa liniste (de-ti tiuiau urechile uneori), am fost pe carari de munte - chiar si la cules de ciuperci....a ajuns si sotu` intr-un final...si a fost tare bine
Dar acu` gata inapoi la treaba...chiar daca n-am niciun chef....
V-am citit...va pupic pe toate, am vazut pozele...sunt superbe...si mai vorbim ca nu pot sta mult acu`
nushulica spune:
alexandra sa fie sanatoasa fetitza voastra si nu-ti fie frica cu nasterea ...tu alegi cum nasti
INGRID
Moira spune:
Buna fetelor,
Bine ai revenit Roxygeo. E bine ca te-ai relaxat un pic, este vital sa ai macar cateva zile de vacanta pe an, pentru ca altfel nu am mai putea functiona normal. Eu anul asta nu voi avea vacanta si imi este tare greu sa fiu singura la birou, chiar pe etaj.
Ioana, ce face bebe, cum esti tu? Cum te simti?
Alexandra, felicitari pentru fetita, sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si voios. Mai e putin si o sa mai avem inca un bebe de miresica de 2005. Uraaa!
Nushulica si celelalte fete de aici, va pup si astept vesti de la voi.
Eu astept sa vina iubirea mea la mine si deja nu mai am rabdare. Fac tot felul de planuri, pe unde sa mergem si cum sa profitam la maximum de cele cateva zile impreuna. Avand in vedere ca aniversarea de un an am petrecut-o departe unul de altul, fizic, ca sufleteste, l-am simtiti aproape, vreau sa petrecem cateva zile romantice la Paris.
AAA, vrea sa vedeti ceva frumos, live din Grand Place, un covor din flori, adevarat. Sper sa mearga, este un webcam din piata.
http://www.tbx.be/fr/04.02/Camera/app.rvb?webcamId=1
Cu drag,
Moira
nushulica spune:
moira merge linkul numai ca eu nu am vazut nici un covor de flori ...vad ca ploua acolo ca sunt oameni pe strada cu umbrele si niste masini...poate nu stiu unde sa ma uit eu
INGRID
Moira spune:
Din pacate, Nushulica, au strans deja covorul de flori. Am insa o multime de poze pe telefon si o sa vi le arat cand le descarc(deocamdata nu am cablu).
Vad ca e liniste pe aici. Vacanta probabil.
Pupici
Moira
nushulica spune:
moira nu-s fetele in vacanta insa sunt ocupate : ioana cu ingerashul alexandra cu burtica roxygeo daca abia s-a intors din concediu banuiesc ca are multa treaba la serviciu...si ...fiecare are ocupatie
abia astept sa vad pozele cu covorul de flori
INGRID