Miresele anului 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
ratusca1977 spune:
FELICITARI IOANA, sa fii o mamica fericita si Andrei Vladimir sa va aduca numai bucurii!!!
STEAUA SPRE GRUPELE CL!!!
andreea c spune:
Neata!
Alexandra spune-mi te rog unde gasesc subiectul "Doctori de care sa te feresti" ca nu dau de el. Merci.
La mine se intampla ceva ciudat...desi am scris mai multe mesaje, am ramas la acelasi numar 126. Stie cineva care e "buba"?
O zi usoara va doresc...
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
anangel_lexi spune:
Andreea, scuze am uitat sa-ti spun (deh, memorie de gravida): Subiectul "Doctori de care sa te feresti" il gasesti la "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani". Cat despre numarul mesajelor, ai ramas la acelasi numar, pentru ca mesajele pe care le scriem la "Super miresele DC" nu mai sunt contorizate. Daca mergi la alte subiecte si scrii, o sa vezi ca o sa-ti creasca numarul de mesaje.
Leyla, da, asa se pare, ca dupa mine urmezi tu. Curaj...gaina ca te tai! Lasa ca o sa-ti povestim si eu si Ioana din experienta noastra, poate o sa-ti mai treaca emotiile.
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Lorym spune:
Leyla sorry dar dupa anangel eu urmez ca sunt in 25+.Na ca acum ne si batem care naste prima. Sa ne fie bebicii sanatosi si frumosi.Sorry ca nu scriu mai des fetelor dar mi-a lene sa ma loghez desi va citesc in fiecare zi.
Apropo duminca am facut un an de la nunta. Vedeti daca nu am mai facut listuta? Dar freia a zis ca la miresici doar moderatorii deschid o noua lista si ca va prelua si listuta de rigoare dar nu s-a intimplat asha.
Ioana sa va traiascaAndrei Vladimir. Sa fie sanatos, norocos si un mare mincacios!
Abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate!Astazi mergem la echo si sper sa ne arate ce este ca pina acum sunt doar supozitii si ne-am saturat sa-i zicem bebe
anangel_lexi spune:
Buna!
Off, mai fetelor, daca mai tine mult caldura asta cred ca peste 2-3 saptamani ma trezesc cu bebe...Am avut niste dureri de burta aseara...cred ca erau contractii, dar nu semana una cu cealalta. In fine, mi-au trecut cu un No-Spa, dar nu de tot. Si acum ma mai inteapa burta, mai ales cand ma ridic de pe scaun.
Aseara am vazut pe Antena 1 o emisiune tare draguta, "Tablou de nunta". Mi-am adus aminte de nunta mea, si, intre doua 2 dureri de burta, mai lacrimam cu nostalgie, vazand mirii din emisiune si cum se distrau si ce emotii aveau...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
nushulica spune:
ALEX stai si tu mai mult in casa sau daca chiar trebuie sa iesi mergi mai mult pe la umbra sau ia un taxi cu aer conditionat ca trebuie sa-l mai tii pe bb un pic
emisiunea de pe antena 1 se difuzeaza de vreo 3 saptamani ...e tare frumoasa emisiunea ...aseara nu prea mi-au placut nuntile care au fost prezentate...poate mai mult cea de la ploiesti....
INGRID
anangel_lexi spune:
Si mie tot nunta de la Ploiesti mi-a placut mai mult...
S-o difuza emisiunea de 3 saptamani, da' eu am descoperit-o abia aseara...Oul lui Columb
Cat despre iesit, Nusha, n-am incotro, trebuie sa merg la servici pana pe 1 august cand intru in prenatal. Asta e. Oricum aici avem aer conditionat.
Dar pentru ca in continuare nu ma simt grozav, m-am hotarat sa merg azi la cabinet la doctorita mea pentru un control. Asa, pentru linistea mea. Sper sa fie totul bine, ca ccc, colac peste pupaza, am senzatia ca am inceput sa pierd si ceva lichid...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
nushulica spune:
poate ti se pare ca pierzi lichid...nu stiu zic si eu...poate transpiri de la caldura asta eu stiu...oricum mergi la dr si sa ne zici si noua cum e...
pana la 1august nu mai ai mult...hai mai rezista o saptamana
INGRID
leyla spune:
Anangel, pai daca chiar iti este asa de greu de ce te chinui, nu poti sa-i spui la doctor ca nu mai poti, ca te doare spatele, ca nu te simti bine, ca lucrezi in mediu stresant si iti poate da concediu medical ca ai voie la vreo 60 de zile platibil cu 75 % din brut (la noi in firma avem voie chiar pana la 120 zile)... Eu de cate ori merg atat la doctora cat si medicul de familie ma intreaba daca ma simt bine daca lucrez in mediu ok si daca nu am nevoie de medical. Eu multumesc lui dumnezeu chiar nu am nici o problema deocamdata dar daca ma voi plictisi de birou mai incolo (ca deja nu mai am stare) sau imi va fi rau o sa-mi iau macar o luna de medical si dupa aceea doua sapt de concediu de odihna ca inca mai am din acesta si abia dupa aceea approx o luna sau vreo doua sapt din acele 126 de zile. Restul se transfera pentru dupa nastere. Ca la noi se poate asa, nu trebuie sa iau dupa imaparteala standard.
Leyla 20+