sentimentul ca nu apartin
De citva timp ma chinuie asa un sentiment ciudat, ca si cum nu asi apartine acestui loc, acestui mod de viata pe care il am acum...
Parca sufletul meu tinjeste dupa altceva, dupa "ceva-altceva" ce asi numi fara sa stiu macar ce. Dupa un loc in care m-asi simti "acasa", poate el sa fie si la capatul pamintului. Vreau sa precizez ca nu mi-e dor neaparat de Romania, ca ma simt in largul meu aici in Canada si integrata perfect in viata de aici.
Dar sentimentul ala ca nu apartin ma sufoca cumva... Parca vreau altfel de viata, nu a mea... parca vreau sa fiu alta femeie nu cea care sint acum...mai feminina, mai senzuala, extraordinara...
Parca imi traiesc viata, dar nu este a mea... nici nu stiu cum sa explic.
Ce se ascune in spatele acestui sentiment necunoscut? Ce naiba vreau pina la urma?... Si sa nu imi spuneti "penis" ca nu asta e raspunsu!...cu toate ca nu ar strica
Poate ca sint "blue" pentru ca saptamia viitoare se implineste un an de cind a murit Alin... Citeodata viata mea de atunci mi se pare la ani lumina distanta... Si totusi ma simt "stuck"...prinsa intre trecut si ce asi putea sa fiu fara sa ma uit la prezent... se poate sa fie asta?
Am scris ce mi-a tecut in cap im minutele astea, poate fara logica... dar ma intreb si eu cum sa ma debarasez de sentimentul asta ca ceva nu este ok...
Alice
Raspunsuri
aelita spune:
Poate ca simti ca se apropie o schimbare ,ceva ce poate ai cautat in subconstient toata viata. Si incerci sa deslusesti ce e ,unde e, a venit,ai vazut-o,ai scapat-o ?Sau poate, acolo unde esti acum ,doar crezi ca e locul tau,desi simturile iti spun ca in alt colt de lume te asteapta ceva,cineva ..
Asculta-ti inima,instinctele , visele,gandurile..fii atenta la tot,nimic nu e intamplator . Ai sa descoperi intr-o zi de ce acest sentiment,dar asta doar daca esti atenta la tot ce e in jur,toate intamplarile din cele mai ciudate,cuvintele care iti raman in minte,imaginile..inregistreaza si studiaza tot in liniste .
Esti intr-o noua perioada de cautare ,a ta,a locului tau..unora li se intampla asta de cateva ori in viata,altora niciodata .
mazzel spune:
Draga Alice iti doresc si urez multa sanatate si tie si fetelor, si FERICIRE sa o gasesti si doamne ajuta sa fie OK sa iti gasesti linistea.
Ramonika spune:
o fi cumva aspiratia spre absolut?
nu mi se pare neaparat ca ar fi o problema ca vrei ceva nou, o schimbare, poate ar fi bine sa incerci ceva nou pentru ca doar asa apreciezi ceea ce ai deja.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
NinaR spune:
Te inteleg perfect, stiu ce simti. Si eu traiesc de multe ori acest sentiment. Stiu exact unde ma simt bine dar din pacate nu pot sa fiu acolo; nu in aceasta viata
Incearca sa calatoresti sa te detasezi de viata cotidiana, mult succes.
Nina
mazzel spune:
eu cred ca poti sa atingi ce iti doresti indragostindu-te.
cred ca de fapt tu iti doresti sa te indragostesti, sa traiesi o dragoste care automat te transporta in alta realitate.
asta-i...din pacate nimik nu dureaza o vesnicie pe pamant.