Mamici din Tulcea

Mamici din Tulcea | Autor: toni

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici din Tulcea,
bine-ar fi sa ne cunoastem.Urmeaza vacanta de vara si copiii nostri nu mai au un program strict.
Ce am putea sa facem si ce posibilitati credeti ca ar fi.
Eu am 2 fetite, una de 9 ani si alta de 3.
E greu cu bunicutele.
De aceea astept sugestiile voastre.
Cu drag.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Pe cae mica n-o ai lagradinita? ca au program de curatenie o luna pe vara in rest poti s-o duci .Pe cea mai maricica poti s-o inscrii pe la clubul copiilor la dansuri,desen,gimastica sau ce-i place ei.pe Bucovinei srada care da din Babadag in Victoriei e un loc MEMO KIDS unde pot petrece un timp jucandu-se sub supraveghere.sau trimite-o in tabara,vamai luati si voi concediu si s-a dus vara.
LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Buna Toni,
Sunt Aurora , nu stiu daca ma mai tii minte de pe vremea cand eram amandoua studente in Iasi(iata ca au trecut 11 ani de cand am plecat de acolo ) si am stat in acelasi camin in anul I pe vremea cand tu erai la textile ) . Si eu am o problema cu vacanta si atunci cand au fost niste discutii legate de petrecerea timpului liber in Bucuresti am intrebat daca exista posibilitati si in Tulcea .Pe cea mica o poti duce la NEMO pe Bucovinei dar cea mare cred ca se va plictisi acolo pentru ca de obicei acolo copii mai mici de 3-5 ani .Poate vine cineva cu vreo propunere pentru ca as duce si eu fetita (9 ani)la un curs educativ sau un club.

Mergi la inceput