Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nico

sun, cherry in 26 ma intorc.

Mi s-a umflat gatul si ma doare :( Dau of uga la farmacie pana doarme Sara.
Alynutza Modafen-ul e bun si pt gat? Sau doar pt raceala in general?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fla uite asta am gasit:
"Indicatii terapeutice
Modafen este indicat ca tratament simptomatic cu durată scurtă în caz de infectii acute ale tractului respirator superior: congestie nazală si/sau sinusală cu cefalee si febră, rinită acută, sinuzită, viroză respiratorie si gripă, inflamatia acută a trompei lui Eustachio (senzatia de înfundare a urechii), când sunt necesare atât actiunea decongestionantă a clorhidratului de pseudoefedrină cât si cea analgezică si antiinflamatorie a ibuprofenului."

SANATATE MULTA!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, scuze ca am lipsit de la apel, am avut iar sedinta, inainte au tot venit chestii noi care treabuiau lamurite si discutate in sedinta si de cand s-a terminat ma tot lupt sa trimt mailuri .

Fla, da, imi trebuie masina de cusut pana la nunta, ca aseara chiar imi faceam neglige-ul cu care sa-l las pe al meu iubi cu in noaptea nuntii cand am vazut ca nu merge. Si mai am si alte chestii de facut, voiam sa-mi fac un halatzel de matase si camasa de noapte aferenta, ca nu mi-a placut ce-am gasit in magazin, si niste pantaloni, si haine de pat pentru noul dormitor... Off, sper sa se rezolve rapid aici in Cluj, sa nu fie ceva mai grav si sa trebuiasca s-o trimit la Sibiu... Modafen eu am luat pentru raceala. Pentru gat am supt Tantum Verde. Pentru mine a fost super ok, mi-a trecut foarte repede. Si ma durea rau, sa stii, nici nu puteam sa inghit bine. Tantum Verde tot la marmacie gasesti. fata sa se faca bine pana maine la plecare. Si tin pumnii sa aveti vreme buna. A, sa nu uit, eu mi-am adus digital din State, la vremea respectiva era mult mai ieftin decat aici, mai ales ca evident n-am platit vama pt el. Dar intre timp mi-a zis iubi ca s-au ieftinit tare de tot. Pe la Media Galaxy ai incercat sa vezi ce au?

toate fetele (Sun, un special ca i-ai raspuns la Fla in locul meu), ma intorc la treaba, dar m-am mai linistit, mai intru.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu-i ma nici un bebe, nu mai visati

Ma simt bine acum si sper sa am un week-end fara peripetii.

Cu intalnirea nu ati mai zis nimic...

Everyone has a photographic memory, some just don't have film.

Mergi la inceput

Mi s-au dat toate planurile peste cap. Dupa ce m-a amanat coafeza pe maine, acum am vorbit cu iubi si nici nenea cu mobila nu poate veni azi si vrea sa vina maine, cand programasem si cumparaturi... evident ca nu apucam sa le facem pe toate. Va trebui sa mergem azi la cumparaturi si sa ne grabim ca iubi mai are de lucru si trebuie sa se intoarca la servici. Si eu voiam sa mergem sa vedem de florile pentru nunta, iubi evident, lasa ca este timp si noi mai avem doar o luna...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Aly, crede-ma ca este timp, nu te panica :)) Eu intr-o luna le-am facut pe toate, in august ne-am intors in tara si in septembrie ne-am casatorit si nu stabilisem nimic inainte hihihi.

Everyone has a photographic memory, some just don't have film.

Mergi la inceput

Joce, mersi de incurajari, asa-s eu, ca mi-s tare chitibusara si perfectionista si le planific si rasplanific si vreau sa iasa totul perfect. Stiu ca o sa iasa, dar daca nu ma panichez putin nu e ok...
Fetelor, am tulit-o ca trebe sa fac azi piata.
Fla, daca nu mai intri maine, iti urez un concediu placut, cu mult soare si multa relaxare, sa-ti gasesti sa-ti cumperi ce-ti doreste sufletzelul si Sara sa se faca bine (si voi) pana veniti. Sper sa ne intalnim iar dupa ce te intorci sa ne arati poze. O sa-ti duc dorul.

o seara placuta! Pe maine!

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Buna fetele,
Ali sa stii ca Joce are dreptate. Noi am avut nunta in sept, dar de cumparat am cumparat tot in aug si sept. In iulie ne-am luat doar verighetele(in concediu) si am dat comanda de rochita. Si am terminat la timp. Ia-o mai incet cu nervii, ca o sa ajungi sa fii stresata si mult prea agitata atunci. Se vor rezolva toate, ok? Pup la fata!
Fla ai luat medicamente? Ce-ti face gatul? Sara?
Mai dar e cam liniste de la o vreme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

dar te cam pricepi alina la confectzionat tot felul de smecherisme... ;bravos draga! daca nu se repara amsina, nu ai de la cine sa imprumutzi una? sau nus tii pe cinvea care are vreun atelier in domneiu care sa te lase sa cosi si tu una-alta dupa serviciul ei ca sa nu deranjezi?

sun ce mai faci cu jobul principal? e mai bine? s-a mai rezolvat ceva? sau macar e pe cale de a se..?

bafta tuturor !!!!!!!!!!!

numai bine!
sanatate multa celor cu problemutze si succes celorlalte!

roxi foto

Mergi la inceput

Rox nu s-a rezolvat nimic. Nu are ce. De aseara am "purces" pe drumul anevoios al refacerii documentelor. O iau k pe cea mai mare provocare profesionala de pana acum. Chit ca somnul va deveni un soi de raritate. Asta e! Viata merge inainte si noi la fel! Multumesc de grija, fata draga! La tine cum e? Pup

Mergi la inceput