Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

fla, cred ca opreste...cu toate ca pana pe aoclo nu prea are oprase mari, decat salonicu`....dar prin care cred ca nu trece.
eu cand am fost (cu un van)ne-am oprit pe unde am avut nevoie, dar stiu ca in salonic nu am intrat...pt ar fi trebuit sa ne abatem din drum...;as aca am luat-o in jos pe autostrada....si am tzinut-o inainte pana pe la litohoro la poatelele olimpului.

din acte stiu, soferii de autocare sunt obligatzi ca la un interval de vreo 3 ore maxim sa faca opriri pt dezmorztire, pipi...etc de obieci in benzinarii....dra in oarse mari nu prea cred....;
sofia de obieci se ocoleste pe centura si nu se intra in ea...

la intrarea in grecia este un orash mic si dragutz - serres in acre atzi putea sa va aprovizionatzi cu una-alta. dar cel ami bine, fa-ti ceva sandwich-uri de casa sa avetzi suficiente. de de va opritzi pe traseu, va mai luatzi de baut ceva si dulciuri.

ce zici, e ok asa?

intrebatzi la agentzie cum si cate opriri se fac si ami exact unde. nu trebuie sa mergi pana acolo; da-le un telefon si iti vor da informatziile prin tel.

succes!

noapte buan tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi buna va doresc! Pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza
Luati cate o sa va treziti:)

Sun cum ai petrecut noaptea? Te simti mai bine?

Roxanici mancare imi pun, wc cica are autocarul:) De dezmortit ma intind peste barbat daca n-am loc
Eu ma gandeam sa fie locuri unde gasim magazine serioase pt cumparaturi (de ex. un parfum, un aparat digital...:) sau om gasi in duty free? Sunt la Giurgiu?
La agentie sun in fiecare zi, ca mereu imi amintesc cate ceva:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

!Buna dimineata!
Sun si spor la treaba! Ai nevoie de o mana de ajutor?
la mamici, stati cuminti si odihniti-va cat mai mult.
la restul fetelor.
Impreuna, drum bun si vacanta placuta in Grecia! Sa aveti vreme frumoasa. Vecina mea a plecat luni (Thassos) si era necajita ca ieri ploua.
Fetele din Buc. intalneala as vrea si eu, dar nu stiu cand voi putea ajunge. Urmeaza o perioada aglomerata la serv. si mai am aproape 4 sapt. pana la nunta. WOW! ce trece timpul!
la toate fetele, o zi cu soare sa aveti!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Fla , Vik...sunt ok! Nu am dormit dar sunt ok! Trebuie sa reusesc pana in septembrie. Si cum mi-s incapatanata din cale afara, voi reusi! Multumesc!
Fla....la Giurgiu gasesti bautura si tigari si "chestiute" de papa. Eu personal nu te-as sfatui sa iei parfumuri si electronice din vama! Vei gasi acolo la ei...Offff....maine pleci....o sa te asteptam cu sufletul la gura! Ce face Sara? Si apropos...cand va intoarceti?
Hai pup la fete si trezirea!
p.s. eu sunt la jobul 2 si pana la pranz aici voi ramane...asa ca o sa fiu prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine.

Ieri am incheiat "bine" ziua, adica am vrut sa-mi lucrez ceva si mi s-a stricat masina de cusut... Am mai si pierdut un ceas incercand sa-i dau de capat... Si m-am ciondanit si cu maica-mea, ca i-am zis sa nu se mai apuce de tencuit ca daca aduce si un vraf de nisip si-l pune in fata casei, numai aia mai lipsea din peisaj pentru nunta. Si s-a sucarit pe mine...
Acu' tocmai ce m-a sunat sa-mi spuna ca a sunat-o coafeza sa ma amane pe maine, ca are serbare la fetita azi si n-a stiut. Evident ca-mi da toate planurile peste cap, ca maine am de facut cumparaturi si voiam sa trec si pe la florarie sa intreb de florile pentru nunta... Of... Asta e, lasa ca s-or aranja ele toate.

Fla, ce fain ca faceti planuri de vacanta. Mai ai o zi si plecati. Tylenol am luat si eu, dar fara prea mare efect.

fetele si sa aveti o zi frumoasa!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata si de la mine
am intrat sa va salut, azi nu prea voi avea timp sa stau pe net caci incerc sa invat pana la 15.30 materia de examen, caci azi la 17 am examen, iar aseara n-am apucat sa invat caci mi-au venit rusii si mi-au stricat seara
fetelor m-as baga si eu la intalnire, dar vineri ma duc la sustinerea unei teze de doctorat in psihologie a unui prieten, asa ca...Sorry

Mergi la inceput

BAFTA la examen! Nu-i bai cu intalnirea. Am hotarat s-o amanam pana ne strangem mai multe.

quote:
Originally posted by NicoletaB

neata si de la mine
am intrat sa va salut, azi nu prea voi avea timp sa stau pe net caci incerc sa invat pana la 15.30 materia de examen, caci azi la 17 am examen, iar aseara n-am apucat sa invat caci mi-au venit rusii si mi-au stricat seara
fetelor m-as baga si eu la intalnire, dar vineri ma duc la sustinerea unei teze de doctorat in psihologie a unui prieten, asa ca...Sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Of, am stat aproape o ora la telefon sa vad daca pot rezolva problema cu masina de cusut. Astia din Sibiu cica mi-o fac, dar dureaza macar 2 saptamani, iar eu am nevoie de ea. Mai am o cunostinta care ma poate ajuta si care tot dadea din colt in colt, ca masina e in garantie, si desi au zis astia din Sibiu ca pot sa ma uit si eu la ea sau sa rog pe cineva daca am pe cine, ca nu-mi pierd garantia, cine stie ce se poate intampla. Si a acceptat cu greu sa i-o duc sa se uite la ea, dupa ce i-am zis ca-mi asum responsabilitatea. Sper totusi sa nu fie grav si s-o poata face, sa nu trebuiasca schimbata vreo piesa, ca atunci tot la Sibiu ajung.
Sunt tare agitata, n-am chef de sedinta de azi. Sefu' n-a venit inca si aveam o groaza de discutat cu el inainte de sedinta... mai ales ca n-am reusit sa rezolv problema de ieri (ca asa le place unora sa se scarpine cu dreapta-n stanga si nu poti sa-i convingi nici cum sa incerce sa se scarpine si ei normal ca tot omu')

Nico, bafta multa la examen!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Neatza
Luati cate o sa va treziti:)

Sun cum ai petrecut noaptea? Te simti mai bine?

Roxanici mancare imi pun, wc cica are autocarul:) De dezmortit ma intind peste barbat daca n-am loc
Eu ma gandeam sa fie locuri unde gasim magazine serioase pt cumparaturi (de ex. un parfum, un aparat digital...:) sau om gasi in duty free? Sunt la Giurgiu?
La agentie sun in fiecare zi, ca mereu imi amintesc cate ceva:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

neata fetelor!
fla, duty free cu lucrushoare de care zici tu gasesti in vama la greci.
la bulgari si la romania imi aduc aminte ca avzusem numai bauturi, tigari , bounty...si ciocolatzi din categoria asta.

fug la treburi si mai revin spre dupa amiaza
pupici tuturor!
p.s cum e sara? dar voi? suntetzi mai bine?

roxi foto

Mergi la inceput