Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 10
bunicuta spune:
Neata si o mare si de la mine pentru fetele care beau cafea
si pentru Vicky o cafea mare pe o asa vreme urata din Buc.
in trecere si eu pentru ca de maine vom avea control la firma si trebuie pregatite acte multe si nu mai pot intra cateva zile asa ca:
Flavia -sanatate si concediu placut cu vreme excelenta si multa, multa distractie- si multumesc pentru precizarea din lista.
Multa sanatate si Sarei- sa-i treaca odata toate problemele legate de dintisori si nu mai fii suparata pe socrela asa suntem noi (cele cu ani mai multi in buletin) mai panicoase -
Alynuta- frumoase sandalute - sa te simti bine in ele la nunta-
Andreea -calm si multa grija pentru bebelina -orice stres nu este bun nici pentru tine si nici pentru ea- bafta la examene
Lavinia -bafta la examene
Voicu si Joce -sanatate multa sa treaca problemele repede si sa fiti vesele si mai ales sanatoase.
Marina- sarcina usoara si lasa ca starile astea trec repede
pe restul fetelor Him. Sun, Nadia, Cami, Elena , Cherry, Brave, Roxi
Mihaela,Briza, le pup si le doresc o sapatamana usoara si daca se poate cu soare si caldura ca vremea de la Buc ne-a ametit de tot.
fetele daca am uitat sa trec pe cineva ma iertati dar ma cam grabesc.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea nu fi suparici ca evenimente triste se intampla tot timpul, dar ne afecteaza mai tare cand suntem si noi in "cauza" si e normal, dar nu te lasa coplesita. Am trecut si eu prin asta inainte sa nasc, cand 2 prietene au pierdut copii (una inainte de nastere, una dupa nastere la o zi) si m-am inspaimantat, dar am zis ca dc Dumnezeu mi l-a dat si vrea sa fie bine, asa va fi. Gandeste-te ca a fost doar un accident, la tine va fi bine
Mersi mult de info, stiam ca tatal tau e student acolo, de aia te-am intrebat. Cursuri se fac asa... calumea? Ca prietena mea are 3 copii si ar fi vrut la distanta, dar daca la cursuri prezenta nu e obligatorie, cred ca ar putea si la zi.
Cursuri nu se fac deloc. Doar la deschiderea anului iti da bibliografia pt studiu si te mai prezinti doar la examen. Eu pe langa examene, mai am si cate o sinteza a fiecarei materii, dar la Spiru nu e asa. Fiecare se descurca si invata singur. Iti dau si o brosura cu materiile optionale si obligatorii, la secretariat se gasesc carti din care trebuie sa inveti.... Nu e asa greu. Daca tata la 50 de ani face fata....
Andreea 31+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
Andreea te rog sa nu ne mai dai asemenea vesti... eu oricum sunt paranoica, si cand ma gandesc ca bb al meu e micut si firav, mi-e frica de orice.
Imi pare rau. Nu am vrut sperii. burticoasa si ai grija de bb sa creasca mare.
Andreea 31+
POZE
a.cicel spune:
Neatza....ca pana acuma am scris, dar am uitat sa va salut.
Eu aseara am ajuns la urgenta. Dupa 2 fiole de scobutil, o nospa si un diazepam nu m-au lasat contractiile, asa ca la 10 jumate am mers la urgenta sa imi spuna ce sa iau, ce sa fac, sa imi dea ceva. De la urgente au sunat la ginecologie si dr (care are o reputatie destul de proasta) a zis sa ma duca la sala de nasteri. Cum sa ma duca acolo ca eu am doar 32 de saptamani? Am crezut ca o iau razna. Nu aveam nimic la mine decat fisa cu toatre analizele si controalele facute pe parcursul sarcinii. Dupa jumate de ora de negocieri cu doctorii de la urgenta, vazand ca nu ajung la nici un rezultat mi-am luat inima in dinti si mi-am sunat doctorita (la 11 noaptea!!!!). Mi-a spus sa merg sus, sa ma consulte dr de garda, dar daca nu sunt dilatata sa nu raman in spital. Dar daca totusi insista, ea imi da drumul in dimineata asta. Am mers sus, in sala de nasteri, a venit dr, m-a consultat ( dar asa consult dur n-am avut de cand sunt) si mi-a spus ca ar fi bine sa raman sub observatie. Eu...nu si nu. Asa ca mi-a scris in fisa ca refuz internarea, dar in dimineata asta sa ma prezint la dr mea pt consult. Asa ca imediat merg la spital. Si mi-a mai spus ca la 12 noaptea sa mai fac un scobutil injectabil. Asa ca mi-am sunat nasa, mi-am trimis sotul dupa ea si am mai luat o injectie. Acum sunt bine, si e prima dimineata in care nu am dureri groaznice. Dar totusi mi s-a intarit putin burta.
Andreea 31+
POZE
camelia72 spune:
Salutare!
Andreutza,stai in pat linistita si nu mai intra in panica...daca,Doamne fereste,se intampla ca bbitza sa vrea sa vina mai devreme...asta este,nu te speria,am multe cunostinte care s-au nascut la 7 luni si acum sunt mari si sanatoase...!Am si o prietena care a nascut anul trecut la 7 luni,a stat mai mult in spital pana cand bb a ajuns la greutatea normala dar acum a facut un anisor si e la fel ca toti ceilalti nascuti la termen...a recuperat f. repede si este istet foc...!Ti-am zis astea pt. a nu te speria prea tare daca bbita vrea sa va cunoasca mai repede ,tu nu prea ai ce face in astfel de cazuri...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Andreutzule, imi pare rau ca ai probleme de genul asta, dar eu tot cred ca o sa treaca totul cu bine si o sa nasti la termen o bebelina sanatoasa si frumoasa si jucausa. Ai grija de tine.
Fetelor, imi pare tare bine ca va plac sandalutzele mele. Anca, nu-i chiar asa inalt tocul. Eu asa am tocurile la pantofii de dans, si tot simt nevoia sa ma ridic pe varfuri cand dansez.
Nunta noastra
Pregatiri
NicoletaB spune:
Alinutza felicitari pt sandale, frumoase foc, calapodul pare a fi unul confortabil
Sa ai grija sa nu te bata marginile sandalelor cand iti vor transpira picioarele
a.cicel si marina nu mai fiti ingrijorate ca rotul o sa fie ok
aseara n-am apucat sa invat, iar in seara asta nu cred ca o sa reusesc, asa ca maine cred ca nu ma duc la examen, asta e, cred ca voi avea o restanta (prima de altfel)
aseara Gabriel a lovit cu masina un caine, cainele n-a patit nimic, dar i-a f***t bara si numarul, si cum nu are timp de mers la Politie si asigurare ca sa acopere Casco paguba, care oricum e sub 2.000.000 tb s-o rezolve singur. Era atat de abatut aseara...
cherry22 spune:
Neata fetele!
Andreuta, ai mare grija de tine, nu intra in panica, stai linistita si ai sa vezi ca totul va fi bine. fata burticoasa
Marina, cum te mai simti?
Fla, tu si Sara ce mai faceti, au plecat virushii de la voi? fetele
Sun
Aly, foarte frumoase sandalutele, sa le porti cu placere!
pupi fetele
preda_vicky spune:
Sunt, scrisesem o multime si deodata, poc si puf, nitel fum, si m-am trezit fara calc., fara fax, fara tel.! Cauza? un prelungitor! A facut putin scurt pe-aici! Bine ca nu a patit nimic calc.
Asa ca, ma apuc iar sa scriu!
Aly, am vazut sandalele, mumoase foc si par si foarte comode. Sa le porti iubita!
Impreuna, eu merg la Eforie Nord, la o viluta unde am fost si anul trecut. Eu nu am voie la soare, iar viluta asta are o terasa tare haioasa, cu cateva mese si scaune de plastic si umbrele de soare, unde anul trecut imi beam cafeaua dim., citeam sau jucam remy, yams sau carti pana noaptea tarziu. Noi ne-am simtit tare bine acolo, iubi al meu merge acolo de 12-13 ani, asa ca... pastram traditia!
Si e o zona tare linistita, nu zgomot de muzica, de masini sau alte cele. Chiar te poti odihni acolo.
Lavi, bafta la examen!
Andreea, stai linistita si gandeste pozitiv. Pot sa-ti spun ca eu sunt nascuta la 7 luni, fiul meu cel mare tot la 7 luni, si Slava Domnului, suntem sanatosi! Asa ca incearca sa te calmezi, ca-l agiti si pe bb!!
Bunicuto, mi-a prins bine cafeaua! si multumesc frumos ca te-ai gandit la mine.
Marina, si tie dubli pt.fata! O sa treaca repede perioada asta cu greturi!
Fetele bolnavioare, si sa va faceti bine repede!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
camelia72 spune:
Aly,superbe sandalutzele,cred ca sunt si comode...sa fii cea mai fericita miresica,acum asteptam pozici cu rochia !
Buni,multumesc pt. gandurile bune si pt. cafea...mai am putin si o termin !
Mihaela Amalia,La Multi Ani!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE