Mamici de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
itzy-bitzy spune:
Mai fetelor medicul asta, daca poate fi numit asa...inseamna ca merita

. Nu imi vine sa cred cate cazuri tot mai aud ...![]()
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE
laliq spune:
Salutare,
Sunt tare suparata pt ca azi mi-a povestit o colega ca una dintre mamicile de iulie-august (Cristina_Ana) si-a pierdut copilul la 36 de saptamani.
Dr. la care mergea e tocmai Cristian Radoi, cel care "m-a monitorizat" si pe mine la sarcina trecuta - in iulie 2004 fetita mea (4 kg, 50 cm)a murit in saptamana 38 de sarcina dintr-o neglijenta absurda: am ramas fara lichid amniotic fara sa realizez ca ceva e in neregula. L-am sunat pe Radoi sa-i spun ca am eliminat dopul gelations (l-am vazut pe vasul de Wc), iar el mi-a zis sa stau linistita ca nu aveam cum sa ajung la toaleta fara sa simt lichid scurganu-se pe picioare... Eu, idioata,l-am ascultat si dupa 3 zile Ilinca a murit. Nu e zi in care sa nu ma gandesc ca daca aveam putina prezenta de spirit as fi reusit sa salvez acest copil.
Despre incopmetentele de care a dat dovada omul asta ar fi multe de zis, dar in cazul meu colegiul medicilor i-a dat doar o mustrare pt ca nu a supravegheat sarcina conform prevederilor in vigoare...
ce mai conta ca eu m-am izoimunizat la nastere fiindca nimeni nu stia ca sunt RH negativ si ca orice sarcina in viitor comporta un grad mare de risc? La urma urmelor nu suntem decat niste cifre in statisticile lor.
Dupa ce ma linistesc putin revin si cu vesti despre noi (nu sunt foarte bune).
Larisa
20+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
pufymic spune:
Off fetelor de parca nu era destula jale pe aici mai vin si eu cu o veste rea
! Tocmai am vorbit cu o prietena f buna care era insarcinata in 32 de saptamani....spun era fiindca s-a facut nod pe cordon si a murit bb

!Sunt atat de necajita
!
Vineri i-au provocat nasterea...era fetita....
Ma
acum pentru ea sa treaca peste incercarea aceasta....
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
AndraPG spune:
Inni, cred ca m-ai confundat cu Ramomar, ea a intrebat daca e sigur tantumul verde dar oricum iti multumesc pentru faptul ca mi-ai raspuns si mie indirect, o sa tin cont de tot ce ai scris acolo, mai ales daca esti si farmacist-e clar ca vorbesti in cunostinta de cauza.
Partea proasta este ca eu am si o sensibilitate de la o veche bronsita si acuma cu tusea asta, s-a mai agravat.
De la patlagina simt ca se mai rupe din mizerie, seara insa cind ma bag in pat, simt ca un fel de micarime in zona pieptului si tusesc pina reusesc sa adorm. O sa incerc cu de toate, pe rind, pina o sa se mai amelioreze situatia.
Iti multumesc inca o data pentru raspuns, ma fac eu bine!
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Ralucutza, frumoase poze, sper ca v-ati simtit bine la munte!
APoianschi
floricika spune:
Of mai fetelor, eu nu mai pot cu atatea vesti rele...
I-am dat mesaj lui Lexi si zicea ca ne scrie un mesaj cand ajunge acasa![]()
Floricika
26+ cu 
Poze
AndraPG spune:
Pufymic, imi pare rau pentru prietena ta, vad ca numai de vesti triste avem parte in ultimele zile.Nu e drept ce se intimpla.
Tocmai cind te apropii de termen si astepti sa-ti tii pruncul in brate, se intimpla nenorocirile astea-pe neasteptate si iti cade cerul in cap.
Nici nu vreau sa ma gindesc ce poate fii in sufletul ei in momentul asta.
Laliq, la fel si pentru fetita ta, regret nespus ca a trebuit sa treci printr-o astfel de intimplare nefericita.
APoianschi
stef81ro spune:
Buna fetelor,
Am citit si eu ce s-a intamplat cu fata de la iulie-august.Nu-mi vine sa cred ca exista medicii din astia... nu stiu dar parca la noi in Rom e ca la nimeni...
Am avut si eu o prb cu miscarile lui bb pe la inceputul lunii.A avut vre-o doua zile cand il simteam din ce in ce mai slab si mai rar.M-am dus la dr. mea la spital, care s-a sinchisit sa-mi raspunda si mie la tel dupa 7 h.S-a uitat la cord( cu un ecogarf de cc) si mi-a zis ca nu e nici o prb, important e sa-l simt macar o data pe zi cica.Si mi-a m-ai zis sa nu dorm pe spate ca se pare ca nu se mai oxigeneaza bb.Dar mi-a zis abia acum ca pana acum n-a avut timp probabil. Eu am citit despre miscarile lui bb ca cel mai bine iti dai seama stand pe partea stanga, intinsa.Si am obs. ca se simt mult mai bine asa. Oricum ideea e ca am schimbat-o pe dr si spitalul.Ma duc vineri la noul dr sa vad cum e.
25 sapt
mexxa spune:
Buna fetelor....observ ca e destula tristete pe aici...imi pare tare rau pentru vestile proste care le-am auzit...mi se pare ingrozitor.
Eu ma simt putin mai bine...maine la 16.30 am programare la cabinet sa vedem ce face bebe....astazi a fost foarte jucaus...a miscat continuu aproape, dar nu e in fiecare zi asa.
Am mai vb cu o prietena de a mea si a zis ca durerile de burta pot fi din cauza ca bebe creste foarte repede. In ultimele zile simt cum ma inteapa uterul, si uneori parca da bebe in el...off sper sa fie bine.
Sa imi tineti maine pumnii sa vin cu vesti bune.
Eu asi manca un pepene rosu asa ca astept sa apara sotul acasa sa il trimit sa imi cumpere ca mor de 
Fetelor voi aveti intepaturi in buric? La mine e o zona foarte sensibila si de multe ori ma doare...iar de sani nici nu mai vorbesc ca ma termina.
Cu dormitul a inceput sa fie destul de greu, si cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta la fel....
Sambata a cumparat sotul meu primele lucruri pentru bebe, o pereche de botosei si un body....erau atat de frumoase.Ma uit la ele si ma gandesc cand va arata bebe mic imbracat in ele, of cat ma rog la Dumnezeu sa fie bine sa il strang in brate acusi.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine...merg sa va citesc si revin apoi.
Multi pupici la toate fetele si sunteti adevarate prietene.
22+ 
poze
Vine barza
pufymic spune:
Laliq
imi pare atat de rau ca si tu ai trecut printr-o tragedie asemanatoare celei prin care trece Cristina.....totusi chiar nu se pot lua masuri serioase impotriva "medicului" acesta?
Cumplit!
Andra
!Multa sanatate iti doresc si sa scapi de tuse rapid ca stiu cat e de rau(in martie am fost si eu fff bolnava-laringo-traheita a avut- si tuseam de-mi dadeam sufletul....)!
Sibylle
pentru link-uri!Ma bucur ca voi sunteti ok!
Sabana iti multumim pentru explicatii....linistiri....sarcina usoara in continuare si sa vina bb sanatos!
Floricika e ok Lexi???
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Mexxa iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la medic! Si eu am dureri in jurul ombilicului cateodata....dar trec!Se intind toate cele de aia ne mai doare si ne mai inteapa burtica....
Sanatoase sa fim si sa aducem pe lume bebici sanatosi ca neplacerile astea trec!
Ai grija de tine!
Stef81ro iti tin pumnii sa fie ok noul medic!Ai si tu grija de tine!
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik