Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

noi am fost la plaja si gratar.sambata l-am lasat pe razvan pe la bunici si ne-am facut de cap singuri.duminica dimineata la fel iar dupa masa l-am dus si pe el la plaja.cam atat de la noi.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

noi am fost la plaja si gratar.sambata l-am lasat pe razvan pe la bunici si ne-am facut de cap singuri.duminica dimineata la fel iar dupa masa l-am dus si pe el la plaja.cam atat de la noi.in rest suntem mai toata ziua afara.de-aia nu prea mai avem timp de net.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Pe unde-am fost week-end-ul trecut?? pai prin bricostore...practiker...si alte depozite de materiale de constructii!! Ca suntem in plin proces de amenajat casa....si putinul timp liber pe care-l avem il folosim la maxim. Iar cand nu colindam prin magazine, cand nu dezbatem probleme legate de amenajare si costuri cu mesterii....fugim o ora-doua cu fetele-n parc! Adica nimic senzational!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Noi am stat in casa...Abia azi iesim,mergem la doctor.Intre timp Catalina a si racit(sau ceva pe aproape)cu tot antibioticul..ii curge nasul si stranuta..mai si tuseste din cand in cand..
Mergem sa-i faca primul moldamin..care s-ar putea sa fie si ultimul(sper sa nu) ca ea e foarte plangacioasa...si sensibiloasa.sa vad cum rezistam..tineti-mi pumnii..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

adi69, sanatate multa.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Adi69 ai mai cerut si o a 2 a parere referitor la moldamin ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Adia 69 si baiatul meu Andreas face moldamin si tot la 6 luni ii repet aslo sa vedem cum mai stam, face de la 5 ani si acum implineste 8. Dupa fiecare tura a mai scazut cate putin dar nu progrese mari, acum sper ca sa fie bine si sa scapam.
Sa stii ca si al meu urla la propriu de cum ieseam din casa, mult timp mergeam amandoi cu el, amndoi il tineam, acum s-a obisnuit si merg doar eu si nici nu-l doare, nu stiu ce fel de mana are asistenta dar Andreas maraie inainte de injectie ca apoi sa rada ca nici nu l-a durut.
Succes!

Mickyyy si voi tot cu santier? Si eu la fel, de la inceputul lui mai tot in lucrari avem casa incat santierul a ajuns o stare de fapt, iar Brico si Praktker am inceput sa le cunoastem ca pe propria casa

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Cum sunteti Adriane/Adrieni ???? sunt si adrieni printre noi sau numai noi , fete ????

Adi69 cum a fost la injectie ???

Va astept la povesti !!!

O zi minunata tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Din pacate,pentru mine weekend-urile aproape ca nu isi mai au rostul deoarece a sosit VARA !
In Emirate,venirea verii nu e motiv de bucurie ca in Ro.
Se trag draperiile,aer conditionat la maxim,lumea intra in "hibernare"pana in septembrie.
Week-endul trecut(joi si vineri aici) a trecut fara sa fac ceva util.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Hop si eu ma primiti?
Adriana este al doilea prenume ...f rar folosit mai multi niciodata... dar pe 26 august ma iau de toti cu care vb sa-mi zica la multi ani

Mergi la inceput