Adriani si Adriane.....sa ne unim si noi!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
am fost cam ocupata zilele astea, musafiri din ro,munca
lunan am vazut meciul tot,numai pe bucatele asa ca nustiu despre ce e vorba cu zidane

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carolada,asta e!
Abia astept sa treaca saptamana si sa duc copilul la dr sa vad care-i treaba cu trombocitele alea..

Voi ce mai spuneti?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Adi69,sper ca fetita ta sa isi revina cat de curand si sa scapi cu bine si de analize.
Carolada,in finala Zidane a lovit voluntar,cu capul un jucator italian.A primit cartonsul rosu,si bineinteles a fost eliminat din joc.
A doua zi toate ziarele vuiau despre comportamentul nesportiv al lui Zidane.
La cateva zile,s-a tinut o conferinta de presa la care Zidane si-a cerut scuze,fara sa ii para rau de ceea ce a facut deoarece italianul i-a spus de doua ori ca mama si sora lui sunt "catele teroriste".
la toate Adrianele

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

si eu subscriu,desi daca ma striga cineva adriana nu cred sa aiba succes prea mare,fiind al 2-lea nume.......

oricum sunt o adriana,asta conteaza,nu?

partial ma regasesc in acea descriere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Iaca am ajuns si eu....scuze ca nu am mai intrat si aici dar la ce net avem, dial-up numai 90 de ore pe luna
Unde stam noi nu avem net prin cablu sau DSL asa ca....nemtii is foarte inapoiati cu internetul, in State si daca stai intr-o vagauna poti sa ai internet...pana si in Romania e asa.

Emma, felicitari pt nota la bac....si sora-mea l-a luat cu 9.91 si acum s-a inscris la facultatea de psihologie.

Luna si mie imi place fotbalul, cat am fost in RO am fost la fiecare meci a lui POLI.Imi place foarte mult atmosfera.
Am vrut sa mergem si la vreun meci din cupa mondiala dar nu avem baby sitter si sa mergi cu un copil de 12 luni la meci...

Vine mama si sora mea la noi pt 2 sapt.Cadou pt sora mea de bac.Abia astept sa le am aici ca e tare nasol.....sunt singura toata ziua si ma zbat sa il cresc pe Aidan cum pot mai bine.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Luna, chiar toata finala cupei mondiale a fost umbrita de chestia cu Zidane.Dar a meritat-o italianul.....cei mai multi dintre ei sunt rasisti.Am locuit in Italia ca a avut sotul ordine acolo, e in US Navy, si pot sa spun ca Italia e o tara super dar cu oameni de kk.Si chiar dupa finala s-a anuntat ca cele mai bune echipe din Italia au fost retrogradate in seria B datorita jocurilor aranjate.Vai si amar....nimeni nu vb de castigatorul cupei mondiale, scandalurile astea is pe prima pagina.Pacat ca au castigat ei....

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Ariana,bine ai venit la noi!
Blackpanterro,credeam ca ai uitat de noi.Bine ai revenit!
Ai o sora desteapta foc!
Si sora mea a dat bacul anul asta.In general a luat note mari,dar din pacate la romana a scris pe langa subiect(cat de cat de iertat,dat fiind faptul ca apartinem de minoritatea maghiara,dar am vazut ca si pentru multi romani subiectul de literatura le-a dat batai de cap)si i-a coborat mult media.A terminat cu 8,56 dar e suparata rau.
Adi69,vreo stire despre fetita ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

blackpantero, soramea e tot in germania, in trogen, pe langa hof, si tot singura e, dar are un baiat mare de 5 ani si 2 gemene de 10 luni si tot asa abia asteapta sa venim eu sau mama la ea ca ii este urat singura.acum o asteptam noi in romania cu toata trupa pe 10 august.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Nastasie, noi stam langa Stuttgart.Abia astept sa ii vad si eu e ai mei.

Luna, sora-mea a tocit tot ce se putea :) plus ca e la o scoala buna cu profil umanist.De obicei astia de la uman i-au bacul ca nu au mate, fizica si nici o alta stiinta exacta.
Eu l-am picat prima data, am luat la mate 4.15 si am picat bacul cu 8.50.La celelalte am avut 10 si la materiale 7 cred.

Mergi la inceput

Nastasie,cum mai e la Constanta ?Ce iti face baietelul?
Blackpanterro,sora mea a fost la profil real,si intr-adevar sa moara omul de durere cand ia 9 la matematica si 6,50 la romana.
Sora ta mai da admitere sau intra automat cu medie asa de mare ?

Mergi la inceput