Hotel Gerakina Beach - Halkidiki

Hotel Gerakina Beach - Halkidiki | Autor: alya75

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ati fost careva la Hotel Gerakina Beach?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Fetelor, chiar n-a fost nimeni la gerakina? Maine trebuie sa confirm hotelul. Am vazut cateva reviews-uri pe site-uri din strainatate si par ok, dar m-a derutat una dintre fete in topicul "vacanta in grecia" (zicea ceva de genul ca la Gerakini in apa sunt niste ierburi care inteapa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

imi pare rau ca nu ti-a raspuns nimeni. Nici eu nu am fost si nu te pot ajuta , dar nu ai gasit nimic pe net ? Informatii despre hotel? din cate stiu in turcia este foarte frumos, cate stele are hotelul?

Mergi la inceput

Pardon Grecia. Am niste prieteni care au fost ani la rind in Grecia si a fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Alya, intra pe www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70861&whichpage=3
Sper sa te ajute.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

alya75, imi pare rau ca eu n-am intrat in we pe net dar te lamuresc acum:Gerakina beach este un complex misto cu hotel si bungalouri, bar pe plaja, piscina, magazine, sporturi de plaja DAR in apa exista niste ierburi intepatoare, alge sau nu stiu ce naiba sint;anul trecut turistii intrau incaltati in apa, personal eu am incercat sa fac o baie dar am iesit imediat din cauza acestor balarii.
De asemenea, au un restaurant pe plaja unde poti minca dar preturile erau destul de mari anul trecut.Bungalourile sunt destul de mici, au fridge si televizor.

M.

Mergi la inceput

Alya mai mergi la hotelul asta Gerakina?
spune-ne si noua ce ai hotarat. Daca nu vino si tu cu fetele prin Bulgaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si noi suntem tare indecisi cu concediul. Citesc peste tot sugestii si impresii dupa concediile petrecute in Grecia si Turcia si inca nu ne putem hotari.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Chiar mi-ar face placere sa-mi petrec ceva timp cu voi.
Sejurul la Gerakina nu e pentru mine, e pentru nasii mei, care sunt foarte foarte ocupati si n-au timp sa se documenteze. Pana la urma cred ca n-o sa fie Gerakina.
Eu mi-am luat sejur in Rhodos la sfarsitul lunii august, dar ma apuca disperarea cand ma gansesc cat de mult mai e pana atunci.
Poate la anul ne sincronizam.

Mergi la inceput