Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 29
maria_irina spune:
bubulina dar eu fiind in 11 saptamani si 4 zile mai are rost sa iau acum acid folic? eu sunt la prim saracina si sunt tare novice........am ami intrebat si eu pe unu si pè altul dar nu m a lamurit nimeni. la eco bebe era bine, i am auzit inimioara! eu am crezut ca sunt mamica de noiembrie pt ca dupa ultim amenstruatie care a fost pe 20 fb am avut o pe uramtoarea la inceput de april dar in april niciodat tati nu mai ejacula in mine..asa ca av dati seama ce surpriza am avut amandoi! la inceput el nu a vrut bebele (cica nu e pregatit) dar acum nu poate sa si ia mana de pe burtica mea si i lucesc ochii mai ceva ca mie !!!
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by laurak
Buna dimineata!
Am si eu o intrebare pentru voi. Cand ar trebui sa ma duc la medicul ginecolog pentru a stabili ce analize sa-mi dea? Caci nu mai stiu ce sa fac unele prietene imi spun sa ma duc peste vreo doua saptamani, adica mai aproape de 2 luni de sarcina, altele imi zic sa ma duc cat mai curand. Voi ce ziceti?
Eu zic, ca atunci cand ai confirmarea medicului ca esti insarcinata, urmatorul pas e sa faci analize. Nu vad de ce sa amani. Oricum analizele se vor repeta spre 7 luni parca, sau chiar si mai incolo. Deci, du-te, daca sunt probleme le poti rezolva din timp
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
5+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by danni
buna fetelor!vreau sa ma inscriu si eu la mame de ianuarie , februarie .datele mele:DN 11. 12 1975 , UM 16.05 2006.VREAU SA VA SPUN CA AM MARI EMOTII. ma straduiesc sa ramn insarcinata de 2 ani si acum trei luni am pierdut o sarcina.maine am primul cuntrol(la dr LEMNETE).stiti ceva de el?sunt foarte atenta si simt ca ma doare burta . ma dor si ovarele .in rest nimic-doar ca ma stresez din cauza intamplarii de acum 3 luni si sunt atenta si analizez fiecare chestie pe care o simt. credeti ca exagerez?pe voi va doare burtica ?dar ovarele?Doamne , simt ca o iau razna!abia astept sa ajung la dr!!!!
Il cunoc pe dr Lemnete, am fost o data la cabinet la dansul, si mi s-a parut f de treaba. Maj mamicilor de la mine de la srev au nascut cu el, si au fost f multumite. Emotii enormal sa ai, mai cu seama ca te-ai chinuit, ai pierdut si o sarcina. Si pe mine ma dor ovarele, si mijlocul ca la ciclu, dar acesta e debutul. Oricum tu fii precauta!!!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
Bubulina1, veste proasta, pregnylul nu e compensat, aa, numai daca ai venituri sub salariul mediu pe economie ,adica sub 3.200...habar n-am cum vine asta.Dar iti spun ca asta mi-a zis medicul de familie ca asa apare pe lista data de minister.Rahat, ca o cutie costa 620 000 cu 3 fiole.
Laurak, cat mai curand cu analizele, asta dupa ce sarcina e confirmata si ecografic.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Marinar ,am uitat ieri sa-ti zic pe yahoo, la lista aia lunga contra greturilor.BOMBOANE CU MENTA! ![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
LA mine e tare curios , azi dupa o gramada de timp am avut pofta de mancare...si de un snitel...adica carne...dar dupa ce am mancat iar m-a luat greata de carne.
Cel mai bine eu suport kkturile alea de la Mc'Donalds ...inainte nici sa nu le vad...
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
criss68 spune:
Buna dimineata!
Ca o incurajare pentru cele care ati mai pierdut vreo sarcina - de obicei un organism sanatos si receptiv respinge un produs de conceptie care nu este perfect in regula. La genetica am invatat ca foarte putini copii ajung sa se nasca cu malformatii genetice. Incat eu ma gandesc ca, daca doamne fereste as pierde aceasta sarcina, acesta ar fi motivul.
Bineinteles ca mai sunt si multe alte motive, dar e o buna consolare sa te gandesti ca ai pierdut o sarcina care nu ti-ar fi adus nici o bucurie.
Prin urmare, natura mai face si ea greseli, dar nu de fiecare data. Asadar daca s-a pierdut o sarcina urmatoarea trebuie sa fie bine. Putina grija nu strica. E bine de facut teste pentru bacterii mai ciudate - micoplasma, ureaplasma, clamidia, listeria si care-or mai fi. Si ce mai spune medicii sa faceti. Am observat ca nu toti doctorii dau asemenea analize, practic fiecare are o fixatie. Stiu pe una care la oricine pierdea o sarcina, ii spunea ca de la Toxoplasma gondii (stupid). De la asta pierzi numai daca o contractezi in timpul sarcinii - 50% din populatie o are!!
O zi buna tuturor.
anis spune:
HAi ca ma sacrific
si trec fetele in listuta ca s-au adunat....
Cum zice Albinutzza..la datorie..![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Mai stam un pic pe aici..si deschid si capitol nou...
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
Albinutzza spune:
Bravo Anisule, tot pe baricade 
Fetelor, eu nu am nimik, si sper sa nu para greata, ca la Luca m-a chinuit 3 luni. Doar ca mi-e somn, si in special dupa ce mananc la pranz
si cred ca nu e bien sa dorm cu capul pe hartzoage![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

abia astept sa ajung la dr!!!!