Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 20
utocatalina spune:
Neata fetelor...vedeti ce matinala sunt daca mi-a plecat sotul in delta!
Bia afacut aseara 37.9 si i-am dat Nurofen si apoi si un supozitor cu eferalgan...acu e bine, azi dupa 17 sun sa vad cum sunt si rezultatele partiale la exudat si urocultura, adica daca sunt negative, am scapat, daca nu, abia peste 2 zile voi stii cum e cu antibiograma..Bia a dormit binisor, nu s-a mai vaitat..poate se trage de la faptul ca in casa miroase numai a tei
, ca am umplut sufrageria de crengute de tei!
Astery la multi ani scumpa, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
La multi ani lui Rares si Ioanei Catalinei!
Silvi va iese si al 2-lea dintisor..super!
Ingrid sunteti si voi in clubul viitoarelor dintoase...uff, sa le treaca o data durerea si sa le iasa dintisorii!
Moni, Diana vad ca basculeaza la greu, dar las ca daca luati luna asta 400 sunteti tari, ca oricum cam 500 ar fi media incepind din luna a5-a! Si noi o sa luam putin dar noi papam 99% lapte inca!
Janina sa-ti traiasca crestina neastimparata, care adoarme greu si iepureste!
Nasol ca a ciuntit-o popa..si pe Bia la fel, noroc ca acu i-a crescut!
Giova cred ca or sa fie tare faine verighetele..si a mea are un briliant dar mic si numai unul!
Scrieti ceva inauntru lor? Vrei luna de miere ieftina? sa-mi zici daca exista si misto si ieftin! Noi am fost in Spania in Costa Brava in luna de miere, a fost fain, dar tot am cheltuit ceva bani la vremea aia..Scaunul nu se lasa pe spate, ce-i drept se mai manevreaza de jos si sta putin altfel decit pentru grupa 1 de virsta, dar cam atit...chiar daca si Bia cam atirna in el, eu zic ca in curind, pe masura ce-si va tine bine spatele, altcumva va fi..plus ca momentan noi nu facem drumuri lungi cu ea, asa ca pina plecam la mare la sfirsitul lui august sper sa-si tina binisor spatele si sa nu se mai scurga din scaun!A..si pare ca al Alinei, dar cica sunt alte modele..asta nu-i Vectorul!
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
silvi_2005 spune:
La multi ani Astery, sanatate si fericire alaturi de cei dragi. !!!! 

Si eu sunt matinala, in special ca sunt trezita de Alain de la 6,30. El acum a adormit, si-a papat lapticul, cam putintel azi si a adormit acum. Nu inteleg de ce-l mai deranjeaza dintisorii daca se vad deja, poate ca il mai dor inca si asta noapte s-a trezit, poate il dureau sau poate ca a visat ceva, a baut un ceiut si sominic din nou.
Cata, sper sa fie mai bine Bia si sa papati bine, cu diversificarea..incet, incet o sa-si dea drumul. Tu cum ii faci supica? Eu am observat ca lui Alain nu-i prea place Hipp=ul doar piureul de pere de la ei, in rest, orice iau de la ei trbuie sa combin. La capitulol fructe am observat ca cel mai mult ii place banane+pere+mar, mixat cu putin lapte praf si apa plata, inceraca sa-i dai si tu, poate ii place.
Pupici noului cuplu Raisa+Mark !
Janina eu ti-am trimis o data carticelel dar mi-au venit inapoi ca nu e buna adresa, da-mi te rog inca un PM cu adresa de mail.
Teolinda multumesc pentru raspuns, ce mai face micul Nicolas? Pupicei, mai vrem poze cu el.Voi mergeti cu bebe la mare?
Giova, sa fie intr-un ceas bun cu verighetele, pupici lui Marcolino.
Fetelor, am uitat sa va intreb, de la ce varsta ati bagat branzica. Eu m mai intrebat un medic si mi-a sis sa faca din Lapte de la cutie, Milli sau Dorna ca formula nu e conceputa pentru a fi fiarta, voi faceti cum vreti 
poze
anasebe spune:

LA MULTI ANI ASTERY, sa-ti dea DD tot ce-ti doresti!

LA MULTI ANI RARES si Ioana CATALINA!

Si pt. ieri:
LA MULTI ANI ANDREI!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Silvi Biei nu-i plac deloc borcanele..le desfac si arunc..dupa i-o fac din morcov, dovlecel, telina, ardei gras, cartof si citeva pic. de ulei...sperat, carne de vitel, pentru fier...la fructe combin intre banana, mar, piresica cu brinzica de vaci facuta de mine..cam atit..Si eu pun lapte praf si cereale in piureul de legume si cereale in piureul de fructe!
Am papat numai 40 de fructe si 90 de lapte, ca aveam o fontanela adincita rau si 37.7 la ora 7:30! Si nici un dinte pentru moment, numai maraiala!
diverse
Ciresica Bianca 
utocatalina spune:
Silvi de la 5 luni i-am bagat brinzica de vaci facuta de mine in casa..din lapte Milli 1,8% grasime 1 litru, 10 pastile de Ca lactic si o lingura de zeama e lamaie..se poate tine 6 zile in frigider!
De la 5 luni jumate cica pot sa-i dau iaurt, asa ca sapt. viitoare incercam si minunea asta!
diverse
Ciresica Bianca 
anasebe spune:
Iar bate vantul pe aici!
Nico, Liliana, Andreea nu v-ati trezit? Sau sunteti la bucatarie?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
buna ziua! ca dimineata a fost cand a scris CATA
.
Eu m-am trezit dar intre timp am scos papanasul la plaja, acum trebuie sa doarma dar totusi sta si asista la ritualul zilnic ... eu va scriu voua si el se benocleaza la degetele mele cum tasteaza
.
Dupa ce vine Mos Ene pe la gene bag o tura prin bucatarie sa pregatesc iar legumele de pranz
ufff ce m-am saturaaaaat! In timp ce astea vor fiebe mai citesc putin din Memoriile gheisei, afara pe terasa
sa va fac in ciuda, nah
.
Silvi, da il iau cu noi la turcaleti pe Picione.
Cata sper sa fie de la dintisori febra si sa va iasa mai repede.
Anooo hai ca te sun , sa pun papanasu in pat!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
toanca spune:
Neata fetelor
.
Va anuntam oficial ca avem deja 2 dintisori care ne chinuie rau de tot.
Deja cand rade sau plange piticiul se vad dintisorii![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
silvi_2005 spune:
Toanca, felicitari pentru dintisori !!!
Cata, nu te mai necajii, sigur sunt dintisorii de vina, o dai cu calgel? Noi tocmai am terminat de papat piure-ul de mar, credeam ca mai am si ceva banana dar sigur a papat-o tati zi noapte
asa ca i-am facut din doua mere, cereale de mar+morcov si lapte, a papat 130 ml, dar m-am enervat ca au ramas si ceva graunte de mar mai mari, blenderul asta nu face ca lumea cantitati mici si eram stresata sa nu-l innec pe bebe, le tot alegeam. Cata, eu ii pun in supica frunze de patrunjel si le mixez si pe ele, exceptie atunci cand fac doar piure de morcov cu cartof ca si ieri. Ii da un gust aromat bun si daca i-l dau caldut..,mmmm asa papa bebe.
Teolinda, eu il las pe Alain acasa. Ma necajeste faza asta dar nu am ce sa fac, mie frica sa-l duc daac n-am mai fost niciodata si nu stiu cum este. Plus ca nu mergem cu avionul din cauza bugetului si atunci e exclus sa il putem lua. Anul viitor vom merge cu el, e mai marisor si e mai usor si cu transoprtul si cu papita. Lui nu-i plac borcanasele de la hipp si habar n-am ce as putea sa-i gatesc acolo. Voi cand mergeti?
Anasebe, pupici. Ce-i mai faci de papa lui Tiberica cel azdravan?
Cata mersi pentru sfatul cu branzica, asa m-am gandit sa fac si eu.
poze
anasebe spune:
Baii, eu nu am diversificat! Io lu' fii-miu ii fac doar lapte!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica