tunsori moderne si culori la moda

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si noua mea culoare:

http://community.webshots.com/photo/287635289/2141008750066557818FeVZcn

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci mult Dara!Am auzit ca mai este o vopsea de la L'oreal UL, parca ceva de genul acesta se numeste si tot asa deschide 1-2 nuante.Pe asta ai incercat-o?
Philip, la noi este aceasta vopsea peste tot in magazineuite si pe site-ul L'orealhttp://www.lorealparis.fr/Catalog/franchise.asp?idObjLien=%7B7AFE8EC4%2D6CC9%2D4CBC%2D840C%2D77ABBA534D8C%7D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

N-am mai incercat de la L'Oreal decat o nuanta de roscat din varianta clasica a vopselei, pe vremea cand eram obsedata de roscat -da' sa imi iasa cat de strident- si a iesit prea naturala asa ca am renuntat la ea si am trecut pe wellatonuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

una e siteul din europa si alta cel de aici, sau canada. am cumparat asta pana la urma:
http://www.lorealparis.ca/en/haircolor/feria_hilift_brown/index.asp (ultima din cele 3, B61)
desi e mai deschis decat am vrut e o nuanta cool si cica astea scot tonurile rosii din par. acu, sa vedem, sper sa nu iasa prea deschis ca abia am scapat de blond, acu-s roscata, da-s satula si de asta, vreau un maro dar care sa nu se inroseasca. merci de idee, dara, ca de la tine a plecat de fapt.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Cu placere!
Scoate roscatul, dar cu rabdare. La mine nu se mai vedea roscatul, partea care fusese roscata era saten mai inchis, dar mi-a placut.

La noi stiu sigur ca nu exista Cool Brown... Ce mi-ar trebui si mie!

Oare nu se poate comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dara, m-am vopsit aseara si a iesit super! e chiar maro, de la mama lui, un pic mai deschis decat mi-ar fi placut mie (dar stiam ca asa va iesi), dar am folosit-o pe asta sa scot rosul, aproape ca nu se mai vede nimic, am sa folosesc un ton mai inchis data viitoare.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Super! Pune o poza, sa te vedem!
Am vazut azi o tipa (eram in autobuz, si ea pe starda, ca altfel eram in stare sa o intreb cu ce s-a vopsit si mai ales unde si-a facut freza si cu i-a explicat coafezei sa o tunda) cu un saten ciocolata exact ca ciocolata (un pic totusi prea inchis fata de ce imi doresc eu) dar super, poate erau si razele soarelui de vina, oate faptul ca parea proaspat iesita de la coafor... Super freza, in scari pe lungime (aproximativ ca si Corina Danila - ultima freza). Tare mi-a placut!

Tre' sa-l mai cresc si eu un pic si de nu mi-ar sta in toate directiile... Am un pic de ondulat, atata doar cat sa nu stea cum trebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Elise, la ce stilist mergi? Vin in tara si m-ar interesa doar parerea unui stilist bun.
De vreo 3 ani am parul lung tuns in scari si as cam vrea o schimbare.
Deocamdata mi-am facut suvite blonde, nu foarte deschise pentru a evita un contrast prea mare.
Parul meu e saten inchis.

Si eu merg pe principiul ca nu conteaza prea mult moda daca nu imi sta bine, asa ca prefer ca cineva care se pricepe sa imi spuna ce m-ar avantaja si ce nu, atat ca si culoare cat si ca tunsoare.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput