tunsori moderne si culori la moda
Raspunsuri - Pagina 2
ana_maria222 spune:
pai si la mine la fel..pe catalog e mai deschisa si ai vazut ce a iesit...dar mi-a placut...
nusht ce sa-ti zic......sper sa gasesti ceea ce cauti....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
dara spune:
Incercat multe nuante de ciocolatiu, saten deschis...
Cea mai buna, care a scos orice urma de roscat din parul meu si am nuanta la care visam de mult: Feeria de la L'Oreal, nuanta beige brown.
A iesit un saten deschis tare dragut. Si am vazut ca au si o nuanta mai inchisa putin... Poate o sa pun si o poza, acu nu mai am timp.
Dar le recomand cu multa incredere!
Elise spune:
Wellatonul, wella in general "ies" repede la spalat - mie mi-a iesit la un moment dat o nuanta superba care a devenit un portocaliu trist in vreo luna....![]()
E adevarat ca era vara, am mers la mare si piscine, dar... oricum.
Nu mai incerc a doua oara.
On topic, si eu stiu la fel, ca se poarta "naturalul" vara asta: iar ca tunsori/coafuri, "coada de cal" si buclele rebele si (inca) bob-ul sau liniile asimetrice.
Tocmai am fost aseara la stilist, ca mi-a impuiat capul cu tendinte, asa ca sint foarte in tema...vreo 2 zile, pina uit.
N-a reusit sa ma convinga sa imi schimb si nuanta naturala a parului in Excellence Light Ash Brown, ca mi s-a parut spalacita.
Dar pentru cine vrea sa fie la moda... cik e recomandata.
Elise
Adrianai spune:
Elise, pai a durat ceva. Eu am devenit portocalie dupa doar 2 saptamani.
Si chiar nu se mai poarta roscatul???? Ca eu numai roscat ma fac, cc ca altfel am o culoare draguta la par, saten inchis cu reflexe aurii daca e soare mult.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
JARMO spune:
Si eu ma chinui de ceva vreme sa scap de culoarea roscata, insa nu pot . M-am vopsit castaniu inchis , insa culoarea roscata si-a facut iar aparitia . Ce ar trebui sa fac sa nu mai am culoarea roscata dar totusi sa nu ma decolorez ?
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by JARMO
Si eu ma chinui de ceva vreme sa scap de culoarea roscata, insa nu pot . M-am vopsit castaniu inchis , insa culoarea roscata si-a facut iar aparitia . Ce ar trebui sa fac sa nu mai am culoarea roscata dar totusi sa nu ma decolorez ?
o sa se duca...de la a doua vopsire deja nu o sa se mai vada asa tare..iar la a treia..nu va mai fi deloc!!!!
cat despre wellaton..a fost prima vopsea pe care am incercat-o..imi facusem cateva suvitze roscate cu 66/46 apoi nu m-am mai vopsit...iar peste un an suvitzele erau la fel....ma rog..radacinile crescusera si il mai tunsesem....dar roscatul suvitzelor era la fel.....si de aceea mi-a placut....iar castaniul nu s-a luat deloc de pe par....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
april spune:
La mine nu merge ce se poarta, ci ce imi sta bine. Si uite asa, orice am incercat tot la negru ajung.
...altfel arat ca naiba
....nu ca as arata cine stie ce...![]()
La tunsori, idem...doar lung in trepte, altfel....
...asa ca...fiecare cu ce-l prinde bine...
puiut de om
Happiness_4_us spune:
Exact. Dupa indelungi experiente, am ramas la o vopsea care se apropie de culoarea mea naturala, un castaniu inchis.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
voicu_bebi spune:
eu folosesc o vopsea care mie una ma prinde bine culoarea si e si buna...de kallos vorbesc...am mai folosit si garnier dar nu a tinut vopseaua mi s-a decolorat repede...acuma vreau sa ma fac roscata ...nu m-am mai vopsit de ceva luni bune....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Elise spune:
eu am parul negru-albastrui, natural chiar daca nu pare....
Daca ma vopsesc mai deschis se vad repede radacinile.
Am fost toate nuantele posibile, dar obosesc sa tot nimeresc culoarea la fiecare saptamina-doua....
In plus, negrul scoate okii in evidentza.
Deci am decis sa-l las asa.
Elise